Rakeista

En kestä! Meidän on kavereiden kanssa pitänyt nyt melkein vuosi pitänyt mennä myymään noita rojujamme sinne Valtterin kirppikselle ja nyt kun ihan oikeasti oltaisi sitten varattu ne pöydät, niin kuullaan, että Vallilan kirppis lopettaa, eikä niitä vapaita pöytiä ole tietty enää mitään toivoa saada.. Pitää alkaa miettiä uudelleen, että mihin ton mun sadan kilon rompekasan sitten tunkisin 😀
Tänään vihdoinkin sinne Qhairiin fiksaamaan hiukset kuntoon jo toistamiseen. Kävin tiistaina raidoittamassa tyveä taas vaihteeksi, jotta olisi edes vähän siistimpi tämä mun hiusten yleisilme. Oli muuten tosi kiva kuulla kampaajan toteavan, että noi mun pidennysosiot ovat tässä kuukausien mittaan muuttuneet kuparinpunertaviksi!! Oranssin tukan kun oon aina halunnutkin.. not! Meidän taloyhtiössä tulee tosiaan noista vanhoista vesiputkista johtuen tosi usein semmoista ruostevettä, joten ilmeisesti toi pidennyshius (käsiteltyä kun on) on sitten päättänyt imeä itseensä ne kaikki hiukkaset. Täytyykin ottaa tänään tarkemmin selville, että mitä hopeatuotteita tän Vida-tukan kanssa saa käyttää, että pysyisi jatkossa tukka ihan sen värisenä kun pitääkin.
Nyt niin hämärää ja epäselvää asukuvaa viime viikolta, ettei mitään rajaa. Toi luonnonvalo ei vaan enää näytä aamuisin riittävän! 

Neulepaita, JC / farkut, Gina / nilkkurit, Sixtyseven Brandosilta (täältä!) /kello, MK
Nukuin viime yönä ensimmäistä kertaa viikkoon yli 5 tunnin katkeamattomat yöunet, ihanaa! Viimeiset pari päivää ovat taas vierähtäneet koulutuksissa ja aika levotonta meininkiä on ollut ton lievän väsymyksen vuoksi, mutta ainakin on tullut naurettua taas vaihteeksi viikon vatsalihastreenin verran 😀 Nyt sitten taas skarppina hommiin!
Huomenna oiskin sitten työpaikan virkkarit ja otan mun Ronjan tänään viikonlopuksi asustelemaan meidän huusholliin, kivaa! Eilen jo pistettiin tyttöporukalla taas lautapeli-iltaa suunnitelmiin 🙂
Ps. Ja tuo IsoSmilen alekoodi vielä ensi viikkoon voimassa. Koodeja ei siis tosiaan ole hetkeen tulossa, eli taas muistuttelin että mikäli on ollut aikomus pistää tilaus menemään, niin tee se nyt. Koodi ja lisätiedot tästä postauksesta.

11 vastausta artikkeliin “Rakeista”

 1. Voi keksisittepä jonkun kirpputorin! Se on vääryys että Vallila lopetetaan 🙁
  Veronica

 2. Hei,
  farkuista olisin kysynyt sellaista että muistatko paljonko nuo Ginalla maksoivat ja mikä oli noiden housujen "nimi"?
  Löysin nimittäin Nellyltä vastaavat mutta tietenkin postikulut säästyvät jos Ginan on yhtä ihanat : http://nelly.com/fi/vaatteita-naisille/vaatteet/housut-shortsit/jeane-blush-396/tanja-high-waist-skinny-396373-14/

  Kysynpä vielä tähän samaan syssyyn että mikähän oli se pitsimekko (valkoinen) joka sinulla oli Tallinna juhlakuvissa päällä, takaa avonainen? Olen yrittänyt nyt etsiä sitä Nellylta, mutta en kai muista merkkiä oikein koska en sitä löydä.
  Marianne

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.