Pikaterkut

Huhhuh, nyt alkaa vihdoin viikko lähennellä loppuaan. Tänään siis työporukan kanssa syömään ja katsomaan stand-upia, sillä aikaa kun Ronja pitää täällä huushollia pystyssä mun viikonloppu-kämppiksenä.

Katsottiin eilen työkaverin kanssa leffaa mun luona ja toi nukkumaanmeno yllättäen taas vähän venähti.. Mulle on asennettu sisäiseen kelloon jatkuva herätys viimeistään klo 5:50, tosi kiva juttu. Varsinkin kun herätys olisi yleensä vasta 6:30 maissa. Noo, onneksi huomenna voi nollata noita univelkoja!

Koko viime viikon kohokohta oli kun sain mun rakkaan Ronjan takaisin
ankeaan Suomeen Mauin auringon alta! Suosittelen lämpimästi selailemaan
kateudesta vihreänä Ronjan Maui-kuvia Instagramista (nimellä
juronjaure), mulla meni muutamana päivänä tovi kun painoin likea joka
kuvaan, kunnes en enää vaan jaksanut 😀

Aivan ihana tuliaistarra. Eihän tuota nyt raaski mihinkään liimata!

Ja aika syysmeiningillä jo mennään..

Piti löpistä vaikka mitä, mutta menikin aamuhommissa sen verran kauan, että tajusin kohta tulevan jo ihan superkiire!!

Ainiin ja ps. WUHUUUUU saatiin varattua Viivin kanssa se Vallilan kirppispöytä! Vierekkäisiä pöytiä ei (kai) enää ollut, joten myydään samalla pöydällä sunnuntaina 4.11 Valtterissa! Laitan tietoa vielä lähemmin, mutta juttu nyt on ainakin onneksi lyöty lukkoon 🙂

8 vastausta artikkeliin “Pikaterkut”

  1. Voi kun voisi olla esimerkiksi Mauilla, eikä tarvis täällä kylmässä kärvistellä! Eikä oo edes mitään matkoja tiedossa lähiaikoina.

  2. Hei kiiiiiiitos vinkistä! Tuskailtiin just viime viikolla kaverin kanssa kun se menee kiinni ja alkuviikosta ei vielä ollut tuota marraskuun ekaa myynnissä. Nyt saatiin itselle ja parille kaverille kanssa tuolle samalle viikonlopulle pöydät, niin päästään eroon kaikesta roinasta ennenkuin se sulkee 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.