Sunnuntai 14

Mulla on ollut viikonlopun täällä oma aupair. Ronja on kahtena aamuna käyttänyt Bixun, tiskannut ja tehnyt meille vielä vegeruokaakin. Kyllä kelpaisi pitää Rompe täällä pidempäänkin kun vaan viikonlopun ajan 😀 Vietettiin aamulla varmaan neljän tunnin kahvi-tietokonelanit täällä, kunnes jaksettiin vihdoinkin raahautua solkkuun ja kauppaan. Mutta mitäs sitä nyt vapaapäivänä pitämään kiirettä. Saatiin Viivi meidän seuraksi illalla juoruilemaan ja pelattiin kierros lautapeliä, aivan parasta! 
Nyt taas kahvilanit meneillään, on ihan kiitettävästi huvennut viikonlopun aikana nuo mun Nespresso-kapselit, tänään uutta tilausta menemään. Kohta hurautan meille vielä aamupalasmoothiet! Banaani+mansikka+maito+ehrmann= lemppari!

En olekaan muistanut esitellä tota mun uutta miniblenderiä, jonka tilasin Campadresta C3:sen kamppiksesta. Mukana tuli siis ton itse sekoitinosan lisäksi kaksi noita säiliöitä/mukia/mitä onkaan ja korkki, joten smoothien voi ottaa vaikka mukaan töihin! Lisäksi toi on kooltaan tosi näppärän pieni, maailman paras keksintö 🙂 Mun on aiemminkin pitänyt tilata tuo kun on ollut C3-kamppiksia, mutta nyt joku aika sitten sain vasta aikaiseksi, eikä kyllä kaduta yhtään.

Lupasin illemmalla lähteä yhden työkaverin kanssa vielä pelaamaan jonnekkin lautapelejä, saa nähdä miten aivot toimii tän lähöilyviikonlopun jäljiltä 😀 Onneks mun luvattiin sentään antaa voittaa hahah!
Ainiin ja mun siskolla olisi myynnissä jotain tavaroita, mm. RayBanin arskat, Mulberryn ja Guccin laukut, joista lupasin laittaa tänne kuvaa. Eli jos kiinnostaa, niin pysykää hollilla.
Ja huomasin tuosta omasta banneristä, että Nellyllä on näköjään taas joku kamppis meneillään ja paljon mekkoja hintaan 24,95euroa! Mukana näytti olevan paljon tosi kivojakin mekkoja, täytyypä tästä seuraavaksi paneutua vaikka sitten selailemaan niitä 😉 Kamppismekot 24,95e löytyvät täältä!

.

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18048674)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

11 vastausta artikkeliin “Sunnuntai 14”

  1. Hei vähä kätsy toi miniblenderi. Tarvii just tollasta töihin! Kiitti vinkistä.

    Mä liityin nyt kans tonne sivustolle. Ehkä mäkin saan oman blenderini kohta 😀

  2. Tuo blenderi on paras vekotin ikinä! Niin ihana hurauttaa tollane kipollinen smoothiee ja juosta aamulla bussii, nauttii se juoma sit siinä työmatkalla. Tota vekotinta myy aika moni liikekkin nykyää.. Citymarket, Anttila.. 🙂 Hintakin ollu alimmillaan muistaakseni Anttilassa joku 25€!!

  3. Mä oon ihan unohtanut ton kyseisen laitteen kaappiin :D. Ostin joskus viime vuonna, olin jo pitkään haaveillut siitä. Sitten ei oo tullut kuitenkaan käytettyä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.