Muistutus: IsoSmilen alekoodi!

Muistuttaisin vielä näin aamutuimaan, että tuo IsoSmilen alekoodi on voimassa vielä tänään maanantaina! Eli koodi SA558744 antaa antaa 5euron kerta-alennuksen kaikista yli 36euron tilauksista IsoSmilesta ja on voimassa siis vielä tänään. 
 Lätkäisen tän videon vielä toistamiseen tähän alle, jos nyt on joltakulta jostain syystä jäänyt väliin:

Alennuskoodi syötetään tosiaan ”kuponkikoodi”-kohtaan, jolloin se antaa koodin mukaisen alennuksen. Tilausvahvistus tulee sähköpostiin ja maksu tapahtuu tilinsiirrolla suomalaiselle tilille, helppoa ja turvallista! Toimitus siis tapahtuu Jenkeistä ja omat pakettini olen saanut yleensä viimeistään kahden viikon kuluessa postilaatikosta kotiin asti. Ja suosittelen edelleen sitä Crestin Glamorous white-tahnaa (myös Vivid-tahnaa toki) todella lämpimästi!! Mikäli tilaa hampaidenvalkaisuliuskat, suosittelen tilaamaan sitten jemmaan ”jälkihoitoa” tai ylläpitoa varten tahnan erillisenä tilauksena, jolloin saa kuponkialennuksen molemmista tilauksista. Postarithan sisältyvät hintoihin. Liuskoista suosittelen Advanced sealeja tai Professional effectsejä. 

Eli, koodi SA558744 antaa 5euron kerta-alennuksen kaikista yli 36euron tilauksista
ja on voimassa vielä tänään, 15.10.2012. 

Koodin voi käyttää siis useamman kerran, eli voit tilata liuskat ja esimerkiksi
kaverin kanssa toisena tilauksena kimppaan kaksi tahnaa ja säästää näin 10euroa.

Ja se vakkari-vinkkihän on aloittaa vihloville hampaille tarkoitetun hammastahnan käyttö samaan aikaan, kun pistää tilauksen menemään, niin pääsee heti paketin saapuessa aloittamaan valkaisukuurin ilman vihlontaa 🙂 Ja tosiaan kun toimitus tapahtuu Jenkeistä, niin mahdollisuus alveihin tosiaan on, mikäli tilauksen arvo ylittää 43euroa. 

Ja tähän loppuun vielä, että saimme Merin kanssa yleisön pyynnöstä koodit nyt poikkeuksellisesti jakoon, vaikkei koodeja alunperin pitänyt hetkeen tulla, eli muistuttelen vielä siitä, että mikäli olet harkinnut tilauksen tekemistä vielä tämän vuoden puolella, kannattaa tehdä se nyt 🙂

9 vastausta artikkeliin “Muistutus: IsoSmilen alekoodi!”

  1. IIINNEEESS laita niitä sun vanhoja videoita youtubeen takas niitä oli ihana kattoo aina vlillä.. muuten onko sulla enään olemassa sitä ihanaa pinkkiä hupparia

  2. Moikka! Satutko tietämään, että voinko käyttää liuskoja ihan normaalisti vaikka mulla on hammaskoru?

  3. voi ei, tää meni multa ihan kokonaan ohi! onko näitä tarjouskoodeja tulossa millon(kaan) lisää? osaatko sanoo yhtään ajankohtaa?

    sun hampaat on ihanan valkoset!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.