Ups

Siis ups. Olin eilen nukahtanut illalla ja unohtanut ekaa kertaa ikinä laittaa puhelimeen herätyksen aamuksi. Heräsin kuitenkin johonkin uneen, missä mun ”kello oli just soimassa”, katsoin kelloa ja kuinkas sattuikaan, 6:22, kuten aina arkiaamuisin kun kellon pitäisi soida. No onneksi mulla on tää mun sisäänrakennettu kello 😀
Toinen ups kävi eilen Zarassa, jonne lähdin etsimään yhtä takkia, jonka näin työkaverilla joku aika sitten. No, lopulta olin pukkarissa neljän eri takin (blokkasin kaikki muut vaatteet pois kokonaan mun näkökentästä tällä kertaa) kanssa, joista kaksi lähti kassan kautta kotiin. Ups… En siis suosittele kellekkään ainakaan tällä hetkellä lähtemään Zaraan etsimään ”yhtä takkia”, siellä saattaa käydä nimittäin yllättävän hullusti ja lähteä matkaan takki jos toinenkin. Että tämmöinen aloitus viikkoon..
Kaivoin tekstin seuraksi tuolta tiedostojen syövereistä jotain ikivanhoja kuvia elo-syyskuulta, kun käytiin Merin ja kavereiden kanssa siellä Magic Miken ennakkonäytöksessä. Ajantasalla taas nämä postaukset..

 Huivi, Zara / farkut, Liu Jo (saatu blogin kautta, löytyvät täältä!) / peruspaita, H&M / balsut, Steve Madden / laukku, Miukkari /kello, MK

Ainiin ja viime torstaina uusittiin vihdoin tämä mun tukka!! Tykkään tästä uudesta (taas) ihan superpaljon! Teen hiuspostauksen piakkoin 🙂
Ainiin, ja Zalandolta haluttiin tarjota blogini lukijoille alennuskoodia! Elikkäs, koodi zalandoiahtt10 antaa -10% kerta-alennuksen vähintään 50e tilauksista. Koodi on voimassa 30.10.2012 asti. Toimitus ja palautushan ovat Zalandolla aina maksuttomat! Alekoodia käyttämään Zalandolle tästä!
 
Party 300x250

12 vastausta artikkeliin “Ups”

  1. Olen nyt lukenut sun blogia jo jonkin aikaa ja on jäänyt häiritsemään että asutko yksin vai jonkun toisen kanssa (sulosen koirasi lisäksi siis :)? 🙂 ja jos asut yksin niin pelottaako sua ikinä 😀 esimerkiksi pimeellä tai suihkussa käydessä?

  2. Iines iines!! Voisitko kertoo sen soijamakaronilaatikon ohjeen 🙂 Tein sitä kerran ja se oli niin hyvää, mut en löydä sitä ohjetta enää!

    KIITOS!! 🙂

  3. Ei voi olla totta, haha! Mä unohdin kans laittaa eilen soimaan aamuks ja samoin oli käyny mun kaverille! Me kyl molemmat nukuttii oikeesti pommiin, sulla toimi sisäinen ajastus paremmin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.