kesäasuaaa

Kävin eilen huoltamassa kynnet, sekä samalla kaverin luona keitolla ja leikkimässä ensimmäistä kertaa ehkä 15 vuoteen lapsen kanssa. Oon aina ollut jotenkin semmoinen, johon lapset ei kiinnitä mitään huomiota (en mäkään tosin niihin, koska en vaan kertakaikkiaan tiedä miten lasten kanssa ollaan), mutta yhtäkkiä tämä yhtäkkiä kamalasti kasvanut 2-vuotias oli musta ihan innoissaan ja hoettiin ”N, ska vi dansa, ska vi dansa?”, tanssittiin vähän ja heiluttelin ympäriinsä käsistä roikottaen, mikä ilmeisesti oli superhauskaa 😀 Näköjään ei vaadita sittenkään kovin paljoa, että saa viihdytettyä parivuotiasta, ihana!

Fiilistellään nyt vaikka tähän väliin ohi vilahtanutta kesää sillä välin, että saan aikaiseksi kuvailla jotain muutakin kuvamateriaalia, kun mun turhat instagram-päivitykset. Löysin taas nimittäin tiedostoja läpikäydessä jotain unohdettuja kuvia, missä nyt ei sinänsä ole mitään muuta ihmeellistä kun se, että tuli lähinnä ikävä kesää ja kesäpukeutumista! Nämä jostain heinäkuun puolestavälistä.

kesäkesäkesä!!
shortsit joskus H&M, toppi kai Bik Bok, arskat Ray Ban ja sandaalit Steve Madden 
Ja näitä alennuskoodeja nyt pukkaa joka suunnasta. Sain nimittäin teille jakoon alennuskoodin myös Sokoksen kauneuden verkkokauppaan! Koodi TELLSOKOS (klickk!!) antaa kassalla -20% kerta-alennuksen kalleimmasta normaalihintaisesta tuotteesta, mikä on jo aika hyvä alennusprosentti! 🙂 Koodi on siis voimassa lokakuun ajan. Tällä hetkellä Sokoksen verkkokauppa tarjoaa lisäksi myös ilmaiset toimituskulut myös postitse ja Hiusten hellimisviikotkin ovat menossa, eli paljon kampaamotuotteita -40%! Paljon hyviä tarjouksia siis 😉 Itse voisin pistää koodilla ainakin ravinnelisä- ja voidetilauksen menemään!  Sokkarille koodia hyödyntämään TÄSTÄ!
Ja nyt hommiin, adios!

.

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(19591420)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

3 vastausta artikkeliin “kesäasuaaa”

  1. Jotenkin osaan kuvitella sut äidiksi! Joistakin ihmisistä näkyy ulospäin sellanen lämminhenkisyys, susta mun mielestä näkyy ja siks just osaisin oikein hyvin kuvitella. 🙂

  2. Voihh miten sä oot noin ruskeee ! 😀 Epäreilua! Mulla karissut jo viimeisetkin rusketukset kesältä ja solkkuun en oo aikoihin päässyt…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.