Kylmäkeratiinipidennykset videolla vol 2

Sain eilen aamulla kuvattua vihdoinkin videomatskua uudesta tukasta! Kävin tosiaan viime viikolla huollattamassa pidennykset taas Uudenmaankadulla Qhairissa ja tällä kertaa mennään muutama sentti aiempaa lyhyemmällä tukalla. Itse tykkään näääääääiiiinnnn paljon! Itse olen käynyt kylmäkeratiinipidennysten tiimoilta kummallakin kerralla Johannalla ja käyn kyllä jatkossakin, aivan huipputyyppi ja tietää mitä tekee 🙂 Kävin samalla viikolla toisella kampaajalla raidoittamassa ensin tyvikasvua, koska en olisi kertakaikkiaan jaksanut istua vielä työpäivän päätteeksi kampaajan penkissä raidoituksen ajaksi, joten Johanna laittoi pesun yhteydessä päähän vielä hetkeksi jonkun sävytepesun, jolla tukan yleisilme kirkastui vielä kivasti.

Poisto tapahtui siis pihdeillä, jotka murentavat sen liitoskohdan ja keratiiniosa irtoaa. Ja kyllä, oli edelleen omakin tukka ihan kiitettävästi päässä irroituksen jälkeen, eikä ollut mennyt muutenkaan huonoon kuntoon. Ja kuten tästä aiemmin olen täällä kirjoittanut mm. tässä postauksessa,  tekniikassa ei käytetä lainkaan lämpöä ja tekniikka on hellävaraisin ja luonnollisin pidennystekniikka, koska rasitus oma hius vs pidennushius on minimaalinen.

Tässä videon laadussa tapahtui eilen näköjään jotain tarkennuksessa..pahoittelen!!

En ymmärrä miten unohdin ottaa tukasta kuvat heti kampaajan jälkeen, mutta käyhän se tietty näin viikko jälkeenpäinkin.. Vaikkei kampaajan tekemää föönausta ja suoristusta kyllä oikein voita mikään 😀 Mutta edelleen nyt poistonkin ja huollon jälkeen pidän näitä edelleen aivan parhaina pidennyksinä, mitkä mulla tämän lähestulkoon 6v aikana on ikinä ollut! Ja hinnoista tosiaan en osaa mennä sanomaan, koska viimeksi tehtiin samalla myös raidat ja omien huonojen latvojen huolto, sekä pidennysten laitto. Nyt taas oikeastaan vain vanhojen poisto ja uusien laitto. Ja tietysti on hyvin ”pääkohtaista” kuinka paljon sitä tukkaa saa päähän mahtumaan, itselläni kun meni vain tuo kaksi pakettia, vaikka useimmilla laitetaan kolmekin. Joten hintatiedusteluihin en osaa vastata.

10 vastausta artikkeliin “Kylmäkeratiinipidennykset videolla vol 2”

 1. Kävin poistattamassa omat kylmäkerat omalla kampaajallani yli 200 km:n päässä ja siellä lisätöpöt lähtivät samalla aineella joilla irroitetaan sinetitkin. Oma tukka oli tosi hyvässä kunnossa ja kasvanutkin ihan härskisti lisäpituutta sitten viime kerran! 9kk sitten lyhyt puoli ylettyi hädin tuskin korvalehdelle ja nyt samat karvat menivät leukaluuhun asti ja ylikin o_O.

 2. Hei voisitko tehdä videon sun ihonhoidosta ja meikkipohjan tekemisestä yms, syötkö jotain vitamiineja/omega kolmosta tms? Oon nimittäin jo puoli vuotta kateellisena miettinyt et miten sais yhtä hyvän, terveen näköisen ja "kiiltävä" ihon ku sulla! Eli joku sellanen ihopostaus 🙂 Tällanen toivepostausehdotus, veikkaan et tosi moni muukin on ihmetellyt samaa sun ihosta ja haluaisi kuulla sun "salaisuudet" 😉

  1. Voin vaikka tehdä 🙂 en käytä meikkivoidetta, vaan sävyttävää päivävoidetta silloin tällöin. Ja syön omega3, mutta mulla on ollut aina tosi hyvä iho, joten en ole varma onko elämäntavoilla siihen mitään vaikutusta 🙂

 3. Oot kyllä super kaunotar! Ootko joskus tehny jotain meikkauspostausta? Haluisin tietää miten noin kiva meikki tulee !
  Mukavaa syksyä (:

 4. Tosi kivat noi hiukset! Pitääkö noihin ostaa aina uus tukka, vai voiko kierrättää? Oon kyllästyny teippeihin, ja noi kiinnostais kovasti…

  1. Niitä ei valitettavasti voi kierrättää, mikä on ainut miinus noissa 🙁 Mutta toisaalta toi itse hius on esimerkiksi simplyä edullisempaa, joten kuukausihintakaan ei niin kovin paljoa lopulta ole 🙂 suosittelen lämpimästi !

 5. Huh,sinä se vaan kaunistut päivä päivältä ja nuo sun huulet on aivan ihanat! 🙂 Voitko millään kertoa että missä kävit laittamassa ja paljonko pistettiin?

  Mulla on pienimuotoisen kasvohalvauksen jäljiltä epäsymmetriset huulet ja nyt vihdoinki tammikuussa on mahdollisuus täyttöön.Helsinkiin joudun joka tapauksessa matkustamaan ja olisi huippua jos voisit vinkata missä käyt?
  Pelottaa jos valitsenki jonkun ammattitaidottoman,en halua enempää hallaa kasvoille…voi kun edes voisit kertoa paikan,ei edes tarvisi julkaista mun kommenttia.
  Ymmärrän kyllä jos et halua kertoa,on ehkä asiatonta udelle tuollaista mutta kun sun huulet on niiiiin nätit ja luonnollisen näköiset.-Heidi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.