Huono häviäjä

Mulla oli mukavan koulutuspäivän päätteeksi eilen treffit yhden Jkl-kaverin kanssa keskustassa, kuka oli sattumalta juuri samana päivänä firman koulutuksessa täällä. Ja pakko todeta tähän väliin, että mä oon maailman huonoin häviäjä. Meillä järkättiin eilen kurssilla tietovisa, jossa voitin yhdessä toisen tyypin kanssa ja jouduttiin arpomaan voittaja.. Mahdollisuus siis 50/50 ja mitä, mä häviän!! Kun näin sen superduperhienon Monopolin, jonka se mun vastustaja sai palkinnoksi, niin olin jo että nyt en ala yhtään. Piti käydä haukkaamassa vähän happea ulkona ja kävin illalla ostamassa Stockalta nyt sitten oman Monopolin. Että näin tällä kertaa. Lähti mukaan vielä tommoinen joku hitsin blinbling-versio 😀 Se oli kuitenkin niin lähellä ja Monopoli on ollut ostoslistalla jo vuosikaudet..  
Noi mun keskustassa asioinnit on muutenkin aina vähän huonoja ajatuksia, kun on aina taipumus tarttua mukaan vaikka mitä, kuten uudet ”jouluvalot”, pari teepparia ja farkut Ginasta vanhojen kuluneiden tilalle. Täytyy pysyä jatkossakin kaukana, vaikka olisikin taas huutava tarve perustrikoopaidoille..

Tosi selkeää peilikuvaa keskiviikolta. Yritin havainnollistaa tota mun uutta takkia 😀
Ja noita uusia Biancon saappaitakaan en ole vielä ehtinyt täällä esitellä!

Viikonlopun suunnitelmina siis ainakin lepo, huushollin siivous ja näillä näkymin sunnuntaina sitten Lintsin valoshown päätösjuttu. Pitäisi vissiin jossain vaiheessa muistaa listata tänne ne mun siskon myytävät kohteetkin ja vastailla noihin kommentteihin taas vaihteeksi.
Ja ps. Se Zalandon alennuskoodi zalandoiahtt10 edelleen voimassa ja antaa -10% alennuksen kassalla kaikista yli 50euron tilauksista. Mikäli joku ei vielä ole tutustunut kyseiseen uuteen verkkokauppaa, niin Zalandon valikoimahan on ihan loputon suo ja merkkejä löytyy niin laidasta laitaan aina vaatteista kenkiin, kelloihin ja assoihin, kodinsisustukseen ja kosmetiikkaan ettei mitään rajaa! Palautus ja toimitushan ovat aina maksuttomia, mukavaa vaihtelua välillä perus-Nellyn valikoimaan 🙂 Zalandolle siis tästä! (KLICKK!)
Premium Women 300x250

.

8 vastausta artikkeliin “Huono häviäjä”

  1. Et muuten ole, MINÄ olen maailman huonoin häviäjä. 😛 Pelattiin vuosi sitten poikiksen kanssa myös Monopolya (:D), ja hävittyäni suutuin niin, että hän meinasi lähteä ovet paukkuen. 😀 Onneksi bestikseni oli myös paikalla, joten poikis leppyi sitten melko nopeasti. 😀

    1. HAhahah eikä! 😀 Eilen kyllä hävisin monopolyn ihan mennen tullen, laitan kyllä väsymyksen piikkiin ja olin niin poikki, etten onneks jaksanu edes välittää 😀

    1. NO MUTTA! Mäpäs ostinkin Monopoly millionaire-version missä ei kuule ihan pikkurahoja pyöritellä, että saa olla kateellinen se poika nyt sen oman poistomyyntiversionsa kanssa! ;D (en siis löytäny sitä samaa ahahah)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.