Video: torstai 18

Tässäpä taas videota torstailta, koska olen jo antanut periksi noiden aamuhämärän kuvien kanssa tolla mun kameralla.. Vaikkei noiden videoidenkaan tarkennus nyt ihan mitään priimaa ole. Tässä kuitenkin yritän jotenkuten esitellä noita mun kahta uutta Zaran takkia, joista pyydetiin lähempää presentaatiota! 😀 Ainiin ja huomautuksena tohon videoon, niin tutkin ton lyhyen takin matskua ja toi nahkaosa on siis aitoa nahkaa, eikä keinonahkaa, kuten aluksi ton hinnan perusteella oletin. 

 

Ainiin ja huomasinpa juuri, että Nellyllä on alkanut Mid-season-sale! Näköjään vielä ihan hyvin jäljellä tarjoustuotteita, joten kannattaa kurkkailla. Aleen pääset TÄSTÄ!

13 vastausta artikkeliin “Video: torstai 18”

  1. Kuulutko sä iines keskimaan asiakasomistajiin? 🙂 tuli mielee ku oot mainostanu esim tota sokoksen verkkokauppaa. 😀

  2. Hei tämä ei liity kyseiseen postaukseen, mutta Iso Smilen tilaus toimitettiin ja nyt pääsen kokeilemaan valkaisua advanced seal liuskoilla. Kiitos alekoodista !!! Ennen kuin aloitan valkaisukuurin kysyisin, onko tarpeen vältellä värjääviä ruoka-aineita kuurin ajana ja sen jälkeen? En juo kahvia, mutta esim. mustikat, puna-viini, tee yms.

    1. Ei mun mielestä ole mikään pakko välttää, itse en ainakaan ole välttänyt 🙂 varmasti pääasia ettei nyt ihan liuskojen käytön jälkeen syö mitään kovin värjäävää, Mutta itse siis kittaan kahvia yms ihan reippaasti kuurien aikaan aina ja silti vaalenee 😀

  3. Hei, tuo sinun Nelly linkkisi vaatii VIP-koodin tai sitten ovat nyt pari päivää täytäneet varastoja kun olen yrittänyt sinne klikkailla..

  4. Pakko sanoo että rakastan sun kulmia ! Ja toi lyhyt takki on niiin ihana ! Käytätkö kulmissa jtn tuotteita ? Mitä ?

    Kiitos kaikesta 🙂

    1. En käytä mitään, koska en OSAA! 😀 tai siis harjaan vaan kulmat läpi aina. Ja kiitos itsellesi kommentistasi, mukavaa syksyn jatkoa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.