Ratkenneita saumoja ja messuiluja

Blogger on kyllä taas vaihteeksi ihan sekaisin.. En ole saanut pariin päivään saanut lisättyä kunnolla kuvia ja nyt tämä sitten päätti muuttaa mun vaivalla naputellun tekstin koodimonsteriksi, joten sillälailla!

Snapshotteja keskiviikolta

Kävin eilen viemässä Zaraan reklattavaksi kolme (!!) takkia. Yhdestä oli irronnut kiinnityshakanen, eikä takki enää pysynyt auki, toisesta taas irtosi ekan käyttökerran jälkeen nappi, eikä mukana tullut varanappeja ja kolmannesta oli ratkennut se sauma selästä jo ajat sitten. Onneksi takit saadaan korjattua ja asiaa pahoiteltiin kovasti. Tämmöistähän se vähän on, kun tyytyy ostamaan noita massaketjujen vaatteita 😀 Oon kyllä muutenkin maailman tarkin ihminen reklamaatioiden kanssa ja silloinhan sitä yleensä huomaa, että missä firmoissa palvelu pelittää ja missä ei. 
Jutta sai houkuteltua mut perjantaina mukaansa I love Me-messuille ja käytiinkin talsimassa pitkän työpäivän päätteeksi messualue läpi, vaikka olinkin aika pöllähtäneenä viikon jäljiltä. Kävin viimeksi messuilla joskus 5v sitten ja silloinkin matkamessuilla, joten nuo olivat ihan kiva kokemus. Tuo pari tuntia kiertelyyn oli vaan melko lyhyt aika ja keskityttiin aikalailla enemmän kuulumisten vaihteluun siinä kiertelyn lomassa, kun niihin itse pisteisiin, mutta mielenkiintoisia juttuja tuli eteen jokatapauksessa. Suosittelen lämpimästi poikkeamaan paikalla vielä tänään, jos muoti/terveys/kauneus-asiat kiinnostaa! Opiskelijakortilla sai lipun hintaan 8e (ainakin siis perjantaina). Messuilla oli myös NeuLashin piste, jota piti yksi mun kaveri, joten myös sitä on mitä ilmeisemmin vielä tänäänkin saatavilla pisteeltä messuhintaan! 🙂

Nyt jatkuu taas tämä aamulattejen kittaus. Sain luojan kiitos eilen edes pestyä pyykkiä ja tiskattua viikon tiskivuoren. Tuli taas todistettua, että ainut keino saada mut tiskaamaan, on raahata läppäri keittiöön ja pistää Spotify soimaan.

Ainiin ja tosiaan tuonne Nellyn Mid-Season-saleen pääsee kurkkimaan ennakkoon siis koodilla FBSALE (klickkk)! En ymmärrä, miten muka itse pääsin sinne mukamas eilen ilman tuota koodia. Mutta tosiaan, tuolla koodilla pääsee noukkimaan niitä parhaimpia päältä. Nellyn aleen TÄSTÄ!

2 vastausta artikkeliin “Ratkenneita saumoja ja messuiluja”

  1. Voi harmi etten huomannut tota NeuLashin pistettä… 🙁 Siellä kyllä oli vaikka mitä katseltavaa että ehkä ihan yleistä ettei kaikkia huomaa käydä läpi 🙂 Tai sitten osaan vaan kulkea hienosti laput silmillä…
    Veronica

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.