Että semmoinen viikonloppu!

Eilinen starttasi, kuten kunnon sunnuntain kuuluukin, eli reippaalla kävelylenkillä tihkusateessa Jutan kanssa! Loppupäivän tein pitkästä aikaa vähän jumppaa painoilla, pesin pyykkiä, imuroin ja muuta tosi jännittävää, kunnes illalla oli vihdoin aikaa polttaa kynttilöitä ja makoilla sohvalla yksinkertaisesti tekemättä yhtään mitään! 

Perjantaina haettiin messuilun jälkeen Ronjan ja Viivin kanssa Weeruskasta pizzat ja pelattiin tota mun uutta superblingbling-Monopolyä. Noissa säännöissä oli välillä vähän pidäteltävä pokkaa, mutta ihan kivaa vaihtelua siihen perinteiseen versioon. Olin kyllä tossa vaiheessa iltaa niin poikki, että hävisin ton pelin ihan ilman vastalauseita 😀

TGIF!!!
Ostin myös viime viikolla Stockalta uudet ”jouluvalot”, jotka bongasin vähän tavallaan vahingossa kun kuljin ohi siitä kodinosastolta ja näin kuinka hienoilta noi näyttivät toiminnassa. Sitten muistin noi mun verhot, sohvatyynyt ja olin varppi, että nämä ovat mun kodin jouluvalot, vaikkeivat sävyt ihan perinteisimmistä joulusävyistä olekaan. Iines-style 😀 Olin onnistunut noita kootessa pudottamaan yhden tommoisen tennispallon näköisen ja muotoisen paperimassapallon lattialle ja arvatkaa, kuka oli mun työpäivän aikana varmasti kovin iloisena pallohulluna purrut sen hajalle ??! No ei ole varmaan kovin suuri arvoitus 😀

Lauantaina taas käytiin kaverin kanssa syömässä kreikkalaista Meze
Pointissa. Itse söin lampaankyljyksiä, jotka olivat niiiin hyviä!
Suosittelen lämpimästi paikkaa, harmittaa kuinka vähän olen kuluvan
vuoden aikana ehtinyt vielä kiertelemään hyviä ravintoloita Helsingissä.
Brunssi-sunnuntaitkin pitäisi taas aloittaa.. 

En tajua mikä muhun iski, kun ajauduin äsken masistelemaan menneitä tuossa kahvikupposen äärellä.. Nyt kuitenkin pidemmittä puheitta meikit naamaan, töihin ja ajatukset muihin juttuihin! 🙂

6 vastausta artikkeliin “Että semmoinen viikonloppu!”

  1. tuleeks noihin palloihin valoja vai onks ne vaan tollaset normipallerot jotka laitetaan esim kuuseen roikkumaan? =P ja onko noi ihan neonvärisii vai normivärejä? 🙂

  2. on kyl pakko viel kysyy sulta, että oon aina ihmetellyt sitä, että miks ku laitan jonku kommentin esim nyt sun blogiin ja sit ku painaa julkaise niin tulee et pitää todistaa et ei oo robotti? 😀 oonko mie niin pöljä vai miks mie en tajua sitä pointtia et mitä väliä vaikka oisinki ja mitä se robotti sit kirjottas ja kyselis esim joulupalloista? 😀 ja nyt mulla menee taas varmaan tuhat tuntia ku yritän kirjottaa nuita koodeja todistaakseni etten oo robotti hahah 😀

    1. HAhah joo se robotti-tunnistus on kyllä vähän pöljä 😀 se on siis sen vuoksi, ettei tulisi roskakommenttia, esimerkiksi juuri spämmiä/mainosta mitä hakukoneistot lähettää automaattisesti ympäri nettiä 🙂 Pitää kyllä muistaa ottaa se pois, kiitti muistutuksesta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.