Syksy

Näiden syysiltojen pimetessä on tullut kaiveltua kaapeista kaikki nuo syysromppeet, eli valosysteemit, kynttilät ja muut taas esille tuomaan valoa edes vähän tähän sateiseen ankeuteen. No mutta hyvät puolensa kussakin vuodenajassa, pääseepä ainakin polttamaan taas kynttilöitä syysiltojen ratoksi!

Noi viime vuonna Stockalta ostetut ”jouluvalot” ovat aivan parhaat ja sain talvella vihdoin ostettua kaverin nurkista lojumasta tommoisen tarpeeksi suuren maljakonkin, johon sain vihdoin tungettua nuo mun valot. Ja noita Ikean lasilyhtyjäkin pitäisi taas lähteä hamstraamaan.. (Kuulemani mukaan Ikeassa on nimittäin nyt vaikka mitä kivaa syysjuttua, hamstraajan pahin painajainen!!) Pitäisi vielä saada asennettua ne mun uudet väripallovalot jonnekkin roikkumaan, kunhan saan jonkun tarpeeksi pitkän mun luo avuksi lyömään naulan tonne 3m korkeuteen 😀

Sunnuntai-iltana poltin piiiitkästä aikaa kynttilöitä pimeässä olkkarissa ja tuli kieltämättä aika syysolo, oon toisaalta jo kuukauden hokenut työkavereille, että ”kohta on joulu, kohta on joulu”, vaikkei siihen nyt toisaalta enää nyt kuukauden hokemisen jälkeen olekaan kun pari kuukautta 😀
Tulipas turhanpäiväiset jorinat 😀 Nyt jokatapauksessa hommiin, adios!

8 vastausta artikkeliin “Syksy”

  1. Hei laita ne valopallot roikkumaan verhonipsusta verhojen päälle. Näyttää tosi kivalta!

    1. Itseasiassa laitan varmaan verhotankoon! 🙂 mut tarviin siihenkin jonkun hujopin apua kun oon tämmönen pätkä ja 4m korkeet huoneet 😀

  2. Hei asutko alppilassa, tai kun oon ihan varma et tulit mua äsken vastaan semmosissa pinkeissä housuissa? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.