Torstai 25

Pienellä kiireellä mennään tälläkin viikolla, oikeastaan joka päivä on ollut jotain hommaa tai menoa töiden jälkeen, joten huilimaan on päässyt vasta illalla. Huhhui.. Onneksi huomenna on jo perjantai ja pääsee lauantaina lepäämään (toivottavasti :D) kunnolla, en ole vielä nimittäin ehtinyt edes katsoa kalenteria niin pitkälle.. Olin eilen niin pihalla, että piti miettiä että onko ylinpäänsä tiistai vai keskiviikko.

Perjantaina ainakin olisi Aussien Halloween-kekkerit, saa nähdä jaksaako hilata itsensä sinne asti. Sunnuntaina sitten yhden päivän visiitille Jyväskylään pitkästä aikaa ja maanantaina takaisin Helsinkiin, eli aikamoista eestaas seilaamista koko viikko! Täytyy toivoa, että on ensi viikon kalenteri edes vähän tyhjempi kun tämän viikon.

Kävin viime viikolla kynsihuollossa ja tehtiin toistamiseen nuo ihanat ”rosekultaiset” hileet, jotka tehtiin testimielessä joskus viime talvena ekaa kertaa. Alle neonkeltaista geeliä taittamaan ja metallinhohtoista hilettä päälle. Oon ihan rakastunut näihin (taas)! 🙂
Nyt hophop töihin!

2 vastausta artikkeliin “Torstai 25”

  1. Kauniit kynnet 🙂 mulla oli viime joulun alla samantyyliset, peruskultaisena vaan.

    Kiva, että jaksat bloggailla kiireen keskelläkin. Tuo piristystä ainakin mun 8-16 arkeen 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.