Uusinta: Pikameikki videolla

Huomenta! Maailman paras asia on herätä ilman herätyskelloa 11h yöunien ja rauhallisen koti-illan jäljiltä. Aamukävely hauvan kanssa raittiissa pakkasilmassakin selvitti kivasti unipöhnää, joten nyt vaan lattea naamaan, yllättävää.. 
Meikkivideon perään on kysytty, eli ilmeisesti joukossa on uusia lukijoita jotka eivät vielä ole näitä vanhoja videoita nähneet. Siispä isken tähän nyt tuon ”uusimman” meikkivideon kesältä, aika samoilla rutiineilla mennään meikin kanssa edelleen, etenkin kiireaamuina 😀 Yritän saada jossain vaiheessa kuvailtua taas päivitettyä versiota.


Kävin eilen illalla kuumassa suihkussa ja testasin yhtä uutta suihkusaippua-lempparia, jonka sain Yves Rocherin goodiebagistä niissä torstaisissa TD:n kemuissa. Täytyy esitellä tuote täällä piakkoin, oon ihan rakastunut!! 🙂
 
Näillä pikapostauksilla mennään taas edelleen. Yritän tänään saada vähän aikaa kahlailtua noita vanhoja kommentteja, joihin en ole ehtinyt vastailla sun muuta. Kiireisen viikon jäljiltä kun on vaikka mitä hommaa ja pitäisi vielä saada varattua junaliputkin huomiselle, huhhh..

9 vastausta artikkeliin “Uusinta: Pikameikki videolla”

  1. Hei, Missä sun Barcelonan kuvat? 😉 Minä lisäilin muutamia omiani sivulleni.. ois kiva nähdä kävitkö sinä samoissa paikoissa. 🙂

  2. HIIO HEI, miten ois postaus sun laukuista ja mistä niistä tykkäät eniten? 🙂

  3. 11h yöunet, suoraan töistä juhliin, käväsin vaan kotona..joutuuko koira pidättämään aina tuntitolkulla vai onko tukiais tyyliin että tarpeet tehdään lattialle??noh yksin ainakin joutuu olemaan paljon

    1. Sen vuoksi mulla on onneks kaverit, ketkä käyvät käyttämässä koiran päivällä ja pitämässä seuraa sille. Meilläpäin ei ole tapana antaa koiran pidättää tuntitolkulla, saati tehdä tarpeitaan sisälle. Kiitos huolenpidosta, osaan kuitenkin onneksi itsekin pitää huolta koirastani, joka tosin jää tänään Jyväskylään hoitoon..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.