Valtterin kirppiksellä 4.11!

Olin aivan kokonaan unohtanut raportoida ensi viikonlopun kirppiksestä! Eli tosiaan ollaan mun ystävän Viivin kanssa ensi sunnuntaina 4.11 Valtterin kirppiksellä hengailemassa pöydässä nro 883. Mennään paikalle varmaan heti niin aikaisin kun vaan on mahdollista, mutta tossa mun 15kilon ryönävuoressa kestää varmasti hetki purkaa, joten malttakaahan ainakin sinne klo8 asti! 😀

Myynnissä on siis pirusti vaatteita, vielä enemmän koruja, pari Guessin laukkua, muita laukkuja, kenkiä, huiveja…. Ihan tuhottomasti kaikkea ja vielä on muutama hylly, jotka pitäisi käydä läpi ja karsia kirppiskasaan! Ja tosiaan todella halvalla lähtee tavara, oon yleisestikkin maailman huonoin hinnoittelemaan mitään kirppistavaroita, pääasia että saa romut vaan nurkista pois!
Eli nähdään ensi sunnuntaina, toivottavasti mahd.moni pääsee paikalle! 🙂

2 vastausta artikkeliin “Valtterin kirppiksellä 4.11!”

  1. Voi mua harmittaa nyt suunnattomasti että en ole just su aamuna Helsingissä 🙁 olisin kovasti halunnut tulla moikkaamaan ja ostelemaan vaatteita, voi pylly 🙁
    Veronica

  2. heippa! tää saattaa olla tyhmä kysymys, mutta tiedätkö onko valtsu auki myös la, 3.11 kun on pyhäinpäivä ja ainakin kaikki muut kaupat ovat kiinni? koitin nettisivuilta tutkailla, mutten löytänyt tietoa. ajattelin vain kun on useesti ollut auki, vaikka ois ollut esim. äitienpäivää tai isänpäivää tai muuta "spessumpaa". mutta sunnuntaina varmasti ainakin olen tulossa! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.