Viikonloppua ja Darraa.

Otsikko nyt saattaa hieman hämätä, eli ei, en ollut Halloween-kemuilemassa viikonloppuna, vaan päinvastoin lievässä kuumeessa kotona katsomassa leffoja. Selitys otsikolle löytyy siis alempaa 😀 
Mulla oli jo muutaman päivän ollut vähän kummallinen olo, kamala väsymys ja vuotava nokka, johon en ollut sen koommin kiinnittänyt kaiken kiireen keskellä huomiota. Eilen olin jo lähdössä Merin kanssa lenkille, kunnes päätin mitata kuumeen ja kai se oli neljän mittauksen jälkeen todettava, että lämpöä on lähes 38c. Eli peiton alle vaan. On tässä odoteltukin syysflunssaa saapuvaksi, vaikka tämäkin nyt on melko lievänä versiona. Ihme kyllä en ole ollut sairaana muistaakseni juhannuksen jälkeen! Oon aivan varma, että noi 50mikrogramman mega-d-vitamiinit ovat lisänneet mulla vastustuskykyä, koska viime talvena kuulin pariltakin lääkäriltä, että loppujen lopuksi paras tapa ennaltaehkäistä kausiflunssia on syödä tarpeeksi d-vitamiinia.

Instagrammasinkin tästä jo eilen, mutta tosiaan mun kaveri on uudelleenbrändännyt Suomeen tuon jo Ruotsissa tunnetun Bakis-krapulakapselin, eli ”Darran” ja sain torstaina vihdoinkin oman testikappaleen tuosta Suomen versiosta. Oltiin jo kesällä puhuttu näistä mun legendaarisista krapuloista, jotka ovat pääsyynä siihen miksen usein juo ja Senni lupasi jo tuolloin kiikuttaa mulle heti testikappaleen Darraa, niin pääsen koekaniiniksi tuotteelle. Olin kuullut tästä Ruotsissa jo ajat sitten, mutta sen tarkemmin en tuotteesta mitään tiennyt. Ainakin kaverin ja tämän kaveripiirin kohdalla ovat kapselit hoitaneet hommansa! Jos tuo ei auta mun oloihin, niin on vaan todettava, ettei mikään ja annan periksi lopullisesti!! 😀 
Eli siis kaksi porekapselia illalla ennen nukkumaanmenoa ja olon pitäisi aamulla herätessä olla jo parempi (:D). Tuote sisältää siis sokereita ja suoloja, joita normaalisti käytetään nestehukan hoitoon. Alustavasti Darraa saa jo Helsingin Iso Roobertinkadun Delish 24/7:sta, mutta tuotetta on lähiaikoina tulossa myyntiin myös muuallekkin. Yhdessä putkilossa on siis 20 kapselia, eri ainekset siis 10 darran hoitoon, hahaha. Hinta taisi olla 7euron paikkeilla. Ainiin ja Darran Facebook-sivut löytyvät täältä!
Onko muilla kokemusta tuosta Ruotsin versiosta Bakiksesta? 😀

6 vastausta artikkeliin “Viikonloppua ja Darraa.”

  1. Mun on saatava noita darra-tabuja! oon täydellinen testaamaan niitä 😀

    parane pian niin mennään juoruilee ja lenkkeilee <3

  2. Ihanan näköinen neule sulla näissä kuvissa! Olisikohan siitä saatavilla selkeämpää kuvaa ja mahdollisesti tietoa, mistä sen voisi hankkia myös itselleen? 🙂

  3. Jeeeee oon huomenna tulossa Helsinkiin niin meen muuten ihan varmaan ostaan tota heti 😀 Mun darrat on kans aina niin legendaarisia. Ylös ei pääse koko päivänä,mitään ei pysty syömään ja vaan oksentaa 😀 se on myös syy miksen juo useiN!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.