JKL!

Terkkuja Jyväskylästä! Tulin tänne eilen iltapäivällä ja tänään olisi ohjelmassa hoitaa pari muodollisuutta koululla ja lähteä samantien veks takaisin Helsinkiin. En tiedä miksi, mutta jotenkin mulla on aina nykyään niin ulkopuolinen olo kun tulen tänne. Kaupunki muuttuu, minä muutun, eikä tämä enää vain sitten ole se vanha koti, joka on nyt Helsingissä. Hyvä jos enää Lutakkoakaan tunnistaa samaksi paikaksi. Tuli eilen koettua, että Kuokkalan keskusta nyt ei ole muuttunut kyllä ainakaan minnekkään, hahah!

Bongasin asemalta eilen kauan odottamani Marklundin uuden matkalukemiseksi!
Voisi tänään junassa rauhoittua tämän parissa 😉
Kuokkala state of mind! 😀 
Nyt pakkailut ja sitten suunta koululle ja takaisin kotiin!
Mukavaa viikon aloitusta kaikille, ihan outoa olla maanantaina vapaalla. Ainiin ja ainakin täällä on jo ihan täysi talvi mun mielestä, iiks..

5 vastausta artikkeliin “JKL!”

  1. Hei, saako kysyä oletko vielä sen poikaystäväsi kanssa yhdessä, joka jäi Jyväskylään asumaan?

  2. Minä olen myös miettinyt jo pidemmän aikaa, että vieläkö seurustelet. Niin hölmöltä kuin se kuulostaakin, niin asia on suorastaan vaivannut minua. En vain ole kehdannut asiaa aiemmin udella ja ymmärrän toki, jos et sitä halua täällä kertoa. Tätä kommenttia ei myöskään ole missään nimessä välttämätöntä julkaista.

  3. Jyväskylä on kiva ja kaunis paikka mutta vie se Helsinki voiton 🙂
    Veronica

  4. oletko suomenruotsalainen vai muuten vaan taidat ruotsin kielen niin hyvin että kirjan lukeminen onnistuu? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.