Muistutus: Huomenna Valtteriin myymään!

Pienenä muistutuksena vielä, että olen tosiaan huomenna sunnuntaina Valtterin kirppiksellä myymässä noin puolet omaisuudestani pois, joten olette edelleen tervetulleita penkomaan mun rättikasaa, josta lähtee tavaraa ihan ulosheittohintaan! 🙂 Sain äsken vielä pengottua kaappeja ja yhden Ikean kassillisen lisää roinaa kasaan. Huhhuh, noissa on kyllä hommaa laittaa esille, eli toivottavasti menee mahdollisimman paljon kaupaksi vaikka puoli-ilmaiseksi. Pääasia, että saa nurkat tyhjiksi!

Eli minut löytää pöydän 883 ääreltä (toivottavasti) tosi pirteänä miljoonan lattekupillisen jälkeen! 🙂 Nähdään!

39 vastausta artikkeliin “Muistutus: Huomenna Valtteriin myymään!”

 1. Ää voi harmi kun en pääse paikalle :/ TOSIN on oletettavaa ettei mikään mahtuis mun päälle, mutta olishan se kiva tulla moikkaamaan, sen verran kauan oon sun blogia lukenut!

 2. Moikka, nyt kun talvi alkaa tulla (toivottavasti) aattelin laittaa EMU tilausta menemään ja nyt oon vähän pulassa sen suhteen et minkä kokoset kannattas ottaa. Mun jalka on suunnilleen 40 vähän riippuu kengästä ja Natureshopin taulukon mukaan kannattaa ottaa koko 39 niin mietin että onko ne normaalia pienempiä kenkiä vai suht normaaleja? Niin ja sitä vielä että suositteletko Natureshopia kauppana, kun mietin sen ja brandosin välillä.
  Sulla on Iines ihan mahtava blogi ja postaukset on jotenki tosi ilosella asenteella tehtyjä! Kiitos siitä:)

 3. Kyselen nyt malttamattomana, että oletko piakkoin tekemässä postausta siitä suihkugeelistä, jonka mainitsit tai voitko tähän laittaa linkkiä tms. tuottesta? Tässä postauksessa siis mainitsit jostain suihkugeelistä:http://www.it-aint-hard-to-tell.com/2012/10/uusinta-pikameikki-videolla.html

  Niin ja joskus mainitsit jostain uusista kosmetiikka/-meikkilemppareista, niin ootko jo niistä tehnyt postausta vai onko se kenties tulossa? 🙂

  Tuulianna

 4. En oikein ymmärrä, että minkälaista mainontaa tämä sun vaatteista eroonpääsy on kun käytät niistä termeinä "roinaa", "rättei" yms (toistuu kaikissä näissä kirppismuistutuspostauksissa). Tulee sellainen mielikuva että olet ollut myymässä UFF:llekin kelpaamatonta tavaraa, mutta koska olet bloggarina tunnetumpi kuin normi valtterilainen, voit huoletta survoa kaikki "rievut" myyntiin sekä saada ne silti kaupaksi kaiken tämän mainonnan puitteissa. Osalle Valtteri on ainoa paikka ostaa vaatteita, tai ylipäänsä 2nd handina ostetut vaatteet, mutta eihän ne "turhanpäiväset rätit" enää siinä vaiheessa sun ongelma ole 🙂

  1. kävin valtterissa pyörähtämässä, mutta tuo paikka oli tyhjänä vielä 9 aikaan. Vähän kumma kun ensin mainostetaan roinan ja rättien myyntiä, eikä mitään tapahdukaan.

  2. Ole onnellinen, että sun ongelmat on tuota luokkaa. Aika säälittävää oikeestaan. Mene muualle kiusaamaan.

 5. Ulkopuolisena kommentoin natureshopin palvelua hyväksi ja kengät on kooltaan oikeasti reiluja. Kannattaa tosiaan ottaa ainakin se 1 koko pienemmät.
  -ansuli-

 6. Aika erikoista minusta loukkaantua siitä jos joku sanoo menevänsä kirpparille myymään roinaa ja riepuja. Jos ne eivät niitä MYYJÄLLE olisi, niin eihän niitä silloin kannattaisi myydä 😀 Toisen roska on toisen aarre, sehän niissä kirppareissa nykyään on ideana… Saatan itsekin puhua välillä ihan ei-myytävänä olevista tavaroistani "romuina", edelleenkään ei ole tarkoitus loukata ketään.

  Kaipa se sitten vaan kuitenkin on niin, ettei voi sanoa yhtään mitään jollei halua loukata yhtään ketään.

  Iinekselle kiitos ihanasta blogista 🙂

 7. Hei Iines, missä kummassa olet? Olen käynyt joka päivä useampaan kertaan tarkistamassa onko tullut uutta postausta tai mitä! Onko postaukset jossain näkymättömissäni, olenko vain hölmö etten näe niitä vai onko todellakin sinulla ollut näin pitkä postastauko? Näen nimittäin kokoajan viimeisimpänä postauksena tämän kirpparijutun!

 8. Iines, tule jo takaisin.

  Toivomme siulle hirveesti voimia. Kyllä se elämä taas voittaa <3

  1. Niin. Sisaresi (Monican) ja hoitosi (Tommin). Vieläkö täytyy sukunimetkin liittää mukaan?

  2. No aikamoista, että joku ventovieras on keksinyt päästään mulle ihan hoidonkin! Puhumattakaan siitä, että kukaan mun läheisistä nyt muutenkaan puhuisi asioistani kellekkään, vaikka elämässäni olisi jotain järisyttävää tapahtunutkin 😀 get a life.

  3. Johan on, että jollain mun facebook-kavereista on pokkaa tulla anonyyminä jauhamaan moista soopaa tänne. Eikö ole pokkaa kirjoittaa omalla nimelläsi? 🙂

  4. WOOHOO… Että sää oot tyhmä!
   Ensin ollaan tuntemattomii ja sit yhtäkkii fb-kamuja. Koeta päättää vai etkö enää tiiä miten valehdella jatkossa. Tää on NIIN nähty.

  5. No nyt alkavat mennä jo vielä enemmän yli hilseen nämä jutut. Mistä ihmeestä olet voinut vetää johtopäätöksiä elämästäni ja tehdä katteettomia vihjauksia, jossemme edes tunne?! Mun mielestä tämä asia on loppuunkäsiteltyä ja voisit itse myös keksiä muuta tekemistä kun mun elämäni turhan spekuloinnin.

 9. Missä ooot? Harmittaa ettet oo näihin kommenteihin voinut ihan vaikka yhdellä lauseella vastatasamalla kun oot ne julkaissut tai facebookiin ees päivittää jotain..

 10. Olisin halunnut kysyä tarkemmin noista hiustenpidennyksistäsi. Jos oikein olen ymmärtänyt niin kylmäkeratiinimenetelmällähän ne laitetaan eräänlaisen onko se nyt ultraäänen kanssa, olenko oikeassa? Kuuluuko siitä koko laiton ajan piippaus vai miten? Näin joskus youtubessa videon kyseisestä menetelmästä ja jäin ihmettelemään…

 11. oonko jotenkin mokannu jotain ku en näe mitään uudempia postauksia :O vai mihin iines on hävinnyt? aloin jo jossain vaiheessa miettimään sitäkin että ei kai mitään ole tapahtunut :O

 12. Voi Iines! Oon ihan epätoivoinen ja pikkuhiljaa jo huolestunut että missä olet ihanine postauksiesi kanssa… Toivon että sulla on "vaan" työkiireitä! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.