Back

Näin jo untakin tästä blogin päivittämisestä, joten kai se oli nyt vain tultava vihdoin ja viimein päivittelemään tännekkin kuulumisia kun kerrankin ehti ja muisti. Kuluneet viikot ovat menneet ihan järkyssä kiireessä ja blogi on päässyt suoraan sanottuna unohtumaan täysin kaiken homman keskellä, kuten myös sata muutakin asiaa. Kun on muutaman viikon kirjoittelematta, kynnys kasvaa aina niin pirusti ja muutaman kerran olenkin tänne tuossa ajassa jotain yrittänyt näppäillä, silti onnistumatta saamaan mitään järkeviä lauseita kasaan. Jokatapauksessa ollut kova kaipuu tänne ja tullut syyllinen olo, kun on harvakseltaan käynyt julkaisemassa noita kommentteja sähköpostista! Kaikki siis kunnossa ja pahoittelen taas kerran hiljaisuutta, joskus elämä vaan sattuu viemään niin paljon aikaa, että jää toissijaiset asiat vaille huomiota.
Tän muutaman viikon aikana oon mm. hamstrannut kolme kenttälippua SHM:n Helsingin keikalle (JEEE!! Kukaan muu menossa?), treffaillut kavereita, juhlinut kaverin hääjuhlia ja yrittänyt pitää huushollia kasassa:D

Oon tässä muutaman viikon aikana ehtinyt näköjään jo unohtaa miten tänne blogiin kirjoitellaan, joten menee vissiin taas hetki tässä harjoittelussa. Täytyy nyt kyllä tosissaan alkaa skarppaamaan tän sisällön kanssa.
Nyt jokatapauksessa patistan itteni Fressiin treenille ja infrapunasaunaan! Kivaa viikonloppua! 🙂

16 vastausta artikkeliin “Back”

  1. hei miten oot saanut tuohon kuvaan nuo värikkäät valopallurat ja bannerissa on kanssa samoja? (: onko noi kuvat otettu iphonella kun siltä vähän näyttäisi, et onko se joku appsi jolla noi saa vai miten? ois tosi kiva jos kertoisit 🙂

  2. Eli ne sun sunglassesshopilta tilatut lasit eivät olleet aidot? Ku jätit kysymykseeni vastaamatta? 🙂

    1. Ihan aidot ovat, en tilaisi feikkejä 🙂 Noihin vanhoihin postauksiin on vähän huono kommentoida kun en enää kommentin julkaisun jälkeen tiedä mihin postaukseen kommentti on tullut, kun näitä kirjoituksia on tuhansia..

    2. Öhh, no mitäs jos menisit sinne "kommentit" sivulle, ni siellä kyllä näkyy, mihin postaukseen on mitkäki kommentit tullu 😉 eli, SELISELI 🙂 feikit ovat 😉

    3. Nooooo, usko mitä haluat. Aivan sama minulle 😀 Jossei vastaukseni tässä kommenttiboksissa kelpaa, niin en valitettavasti voi asialle mitään. Sunglassesshop ei myy feikkejä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.