Pikkujouluja!

Taas niin tavanomainen viikko takana, etten ole saanut päähäni mitä tänne oikein höpöttelisi.. Mulla on ollut nyt melkein viikon kurkussa joku ihme juttu, välillä lähtee ääni, välillä kipuilee ja välillä menee sitten melkein ohi koko homma. No mutta aiheesta toiseen, nyt ainakin saatiin ihan kiitettävästi sitä lunta tänne Etelä-Suomeenkin. Meinasin aamulla saada sydärin kun katsoin ulos ja piti hetki miettiä, että onko tämä nyt edelleen se sama Helsinki kun muutama päivä aikaisemminkin. Päästiinpä ainakin siitä hiton hämäryydestä eroon kertaheitolla!

Eilen vietettiin työpaikan pikkujouluja, jotka meni kivoissa tunnelmissa. Tänään sitten edessä kavereiden kanssa pikkujoulut vol2 tälle viikonlopulle. 

Otin äsken kaverille duckface-kuvan ja jaanpa sen nyt tässä teidän kanssa, kun ei järkevämpääkään kuvamateriaalia ole näin lauantai-illan ratoksi 😀 Varasin tällä viikolla vihdoinkin kampaajan ja nyt kun ollaan tätä juuraria kasvatettu ahkerasti jo ikuisuus, niin ajattelin ehkä olla hurja ja pistää blondiksi koko pään.. Mun mielestä mulle ai vaan sovi tumma, varsinkaan kun en muistanut että tämä oma hius on tosiaan näinkin tumma.
Nyt odottelemaan että T tulee noutamaan ja sitten pikkujouluilemaan. Onko muilla tänä viikonloppuna pikkujouluja? Mukavaa lauantai-iltaa kaikille! 🙂

2 vastausta artikkeliin “Pikkujouluja!”

  1. Looking great, girl! Totta kyllä, mielikin on jotenkin paljon virkeempi kun ulkona näyttää valosemmalle ton lumen ansiosta.

    Täällä pikkujoulut on lusittu jo kuukauden päivät sitten, mutta meiningeissä on tullu kyllä oltua mukana. Eilen ainaski Brassa ja ensviikolla Helsinkiin. Mukavia pikkujouluja sinne! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.