Huomenta!

Huhhuh.. Itsenäisyyspäivä sitten hujahti ohi silmänräpäyksessä, mutta onneksi jo perjantai että pääsee jo heti yhden arkipäivän jälkeen köllimään taas pariksi päiväksi 😉 Keskiviikkona vietettiin kaverin läksäreitä, joka muuttaa niinkin kauas kun Lauttasaareen ja jatkettiin matkaa hetkeksi Aussie Clubille, jossa oli aikamoinen tungos.. Tulipa myös ensimmäistä kertaa käveltyä kotiin asti keskustasta Alppilaan ja vielä nilkkurit jalassa keskellä yötä! (Ja huom.. grillin kautta. Aivan uusi juttu mulle :D)
Eilinen meni jokatapauksessa lähinnä syödessä ja olisi ihan vähän vielä nukuttanut äsken kun oli kello soimassa töihin 😀

Mun hiuskriisi alkaa taas kerran olla jo sitä luokkaa, että ajattelin nyt olla radikaali ja vetää koko tyven blondiksi. Ollaanhan tän juurikasvun kanssa kituuteltu nyt varmaan ne 1,5v.. Ja toisaalta, Havaijin reissuun enää kuukausi ja pari päivää, joten kai se tukka vielä sielläkin asteen vaalentuu! Ihanaa muutenkin päästä hetkeksi pakoon näitä lumikasoja, nyt vaan budjettia säästöliekille loppuvuodeksi, että voi sitten shoppailla reissusta taas laukun täyteen.
Ostin pari viikkoa sitten Stockalta muuten uuden Canada Goosen. Ajattelin ensin, että noin lämpimälle takille tulee käyttöä vasta aikaisintaan tammikuussa, mutta eihän noissa paukkupakkasissa montaa päivää mennytkään. Nyt ainakin tarkenee tepastella ulkona! Laitan kuvaa myöhemmin 😉
Mutta nyt töihin! Neljäs kuppi lattea menossa.. Mitenkäs teillä sujui itsenäisyyspäivä?

Advent campaign 728x90

4 vastausta artikkeliin “Huomenta!”

  1. Ihana et oot palannut!:) olikin jo ikävä näitä sun ihania jorina postauksia!:D

  2. Itsenäisyyspäivä sujui rauhallisesti. Aamupäivällä kävin isovanhempien luona itsenäisyyspäivälounaalla, ja illalla katselin Linnan juhlia. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.