Viikonloppu!

Mikäköhän siinä on, kun innostun aina viikonloppuisin raapustelemaan tänne. Tai siis silloin, kun ketään muuta kun mua itseäni ei varmasti kovin paljoa kiinnosta roikkua netissä esimerkiksi juuri perjantai-iltana.. 😀 No mutta ehkä parempi tällöin kun ei milloinkaan. Pääsin vasta pari tuntia sitten kotiin mun vaellukselta, kun kävin hakemassa tuolla lumimyräkässä ties mitä pakettia ympäri Helsinkiä. On tullut nimittäin tilattua jos mimmoista joululahjaa, lähinnä nyt itselleni. Tosin vähemmän onneksi mitään ihan hömpänhömppää tällä kertaa.

Korsin kello, joka tilattu joskus ShopBopilta.
turhaakin turhempia kuvia.. 
Eilen kävi jotain legendaarista, nimittäin ensimmäistä kertaa ikinä sain naapurilta illalla kotiovelle kuljetuksen korvapuusteja! Harvoin tulee pullia mussutettua, mutta äsken tuli kyllä syötyä viimeinenkin hätänälkään. Kohta kuitenkin tiedossa vasikan paistia, nami. Eli ehkä alettava vähän siistimään keittiötä kokkauskuntoon!
Mulla on vaikka mitä kerrottavaa tänne blogiin, samoin kun esiteltävää, mutta pitäisi repiä jostain aikaa näiden postausten raapustamiseen ja kuvien räpsimiseen. Treenitkin ovat jääneet lähiaikoina vähän taka-alalle, mutta huomenna ajattelin kyllä tosissani patistaa itseni Fressin juoksumatolle ja killeritreeniin! Hyvän treenin ja viikonlopun kruunaa edelleen ehdottomasti rentoutuminen infrapunasaunassa 😉 Ensi viikolla pitäisi saada vihdoin ja viimein aloitettua taas nuo aktiivitreenit, joten niistä sitten enemmän höpinöitä kun pääsen rytmiin.
Kivaa viikonloppua!! Ainiin ja Booztilla

on muuten tänään -20% alennuksessa kaikki Espritin ja Vero Modan tuotteet, kannattaa kurkata! Booztille tästä!

9 vastausta artikkeliin “Viikonloppu!”

 1. Onko sulla oikeesti noin kamalat rypyt jo otsassa vai vääristääkö tuo kuva jotenkin?

  1. siis mitkä otsarypyt…..:D huoh. olin just tulossa kommentoimaan tänne että näytät tosi nätiltä näissä kuvissa! oot aina jotenki nii pirteen ja söpön näkönen 🙂

 2. Kyllä kiinnostaa vaikka on pe-ilta, kaikki eivät ole bilettämässä 😀

  Mäkin tarvoin käpi lumisen Helsingin kassien ja pussien kanssa, nyt on shoppailtu ja lahjat hankittu!

 3. "Kamalat rypyt"

  Voi että miten huvittava kommentti:D Iines on kaunis näissä(kin) kuvissa kuten kaikki varmasti näkevät, tämä kommentoija tuskin on sitä itse..

 4. haluaisitko laittaa kellosta vähän parempaa kuvaa? Olen itse suunnitellut tuota kelloa, mutta tuo tausta on hieman mietityttävä 🙂

 5. hei ,luin joskus että olit käynyt ottamassa kylmäkeratiini pidennykset. Oisinki kyselly , että miten sullanon pysynyt ne päässä ? Oon kuullu niistä nyt niin ristiriitaista tietoa, etten tiedä uskallanko ottaa. Kiva ja kiitos jos vastailet 🙂

  – Iina

 6. Hei anonyymi kuka kyselit kylmäkeratiineista. Mulla on jo toista kertaa ne päässä ja hyvin pysyy! Ekoista irtosi useita osioita (n. Kymmenen?) Ja nyt näistä uusista ei ole irronnut yhtäkään. Mutta yleisfiilis on kyl et hyvin pysyy päässä ja tykkään näistä enemmän kun simplyistä vaikka niistä ei ikinä irtookkaan ees sitä yhtäkään. Nää on tavallaan vähän "heikommin" kiinni omissa hiuksissa kuin perus sinetit kun nää osiot hajoilee useempaan osaan käytössä ja sit sellanen ihan pikkunen osio voi irrota helpommin kokonaan. Ekojen kylmäkeratiinien kohdalla soittelin kampaamoon ja kyselin miksi irtoaa niin sieltä kaikki sanoi että se on ihan normaalia että osa tippuu. Tietenki se vähän ottaa päähän kun varsinkin jos on tottunut siihen ettei tipu yhtäkään. Mutta sen sijaan saatkin paljon kevyemmät ja aivan läpinäkyvät ohkaset, täysin litteät kiinnityskohdat perus sinettien sijaan. Hiukset tulee "levyinä" ja paljon ilmavammin pitkin päätäsi kuin muut sinetit. Myös tämä hius on karkeampaa kuin esim. Simply mutta itse ainakin tykkään enemmän. Luollisempi lopputulos 🙂 mutta minuaki kiinnostaa kuulla myös iineksen kokemuksista ja miten on pysynyt ja kuinka on selvinnyt "karkeuden" kanssa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.