Maailman parhaita juttuja!

Huomenta! Eilinen ilta meni lähinnä sohvalla makoillen. Olen aivan sekaisin itsenäisyyspäivän jäljiltä näistä viikonpäivistä. Eilen kuvittelin, että on maanantai, tänään en oikein edes ole varma mikä päivä voisi olla kyseessä 😀 Heräsin tänään ennätysaikaisin, vaikka olisinkin saanut nukkua vielä vaikka kuinka myöhään. Huomenna sitten.. Bixu tulee nimittäin tänään takaisin Jyväskylästä, joten tarvitsee laittaa kimpsut ja kampsut valmiiksi ennen sitä ja vielä ehtiä Jutan kanssa Fressiinkin treenille.

Sain joku aika sitten testiin Yves Rocherilta huulisetin, johon kuului huultenrajauskynä ja Sexy Pulp-huulikiilto korallisena, joka on ehdottomasti paras huulikiilto jota olen aikoihin testannut. Onnistuin tottakai hukkaamaan mun lempparihuulikiillon jonnekkin, joten ajattelin pistää tilaukseen uuden samalla kun klikkailen jälleen kerran tammikuuksi noita aurinkotuotteita ostoskoriin Yvesiltä.. Huulikiilto löytyypi täältä ja suosittelen todella lämpimästi! Ei lainkaan tahmaava, vaan todella miellyttävä koostumus huulilla ja lisäksi jätti kauniin korallisen sävyn, jota kovin yritän yllä havainnollistaa 😀 

Sexy Pulp-huulikiilto löytyy siis täältä!

Myös tämä itseruskettava lifting-voide on ollut edelleen ahkerassa käytössä vähän karkoittamaan tätä talvikalpeutta. Tätäkin pitäisi pistää uusi tuubi tilaukseen, aivan lempparituote nimittäin! Kammoksuin itseruskettavia monta vuotta, mutta tänä vuonna vihdoin uskaltauduin taas niitä kokeilemaan ja huomasin, ettei kaikki itseruskettavat enää tuoksu sille ällölle kun silloin ennenvanhaan 😀 Paras itseruskettava kasvoille löytyy täältä ja muut itseruskettavat täältä.
Yvesillä on muuten meneillään tarjouskamppis, joka antaa -30% alennuksen
ensimmäisestä tuotteesta jonka ostoskoriin klikkaa! Lisäksi sain teille
lukijoille käyttöön alennuskoodin XMASGIFT12, joka antaa 17.12.12 saakka 5euron kerta-alennuksen yli 20euron tilauksista! Yvesille TÄSTÄ!

Ja nyt Iines kilahti ihan täysin!! En ole ehtinyt tän hässäkän keskellä selailla nettikauppoja kun harvakseen. Nyt kun menin selailemaan Nellylle Kissy- ja Plenty-tilannetta ihan siinä mielessä, että pitäisi taas tilata parit uudet, niin huomasin että valikoimaa on tullut lisää vaikka kuinka! Illalla tilausta menemään. Rakastuin palavasti nopealla katsauksella nyt ainakin näihin ja näihin. Ja kokojakin löytyy ihme ja kumma vielä ruhtinaallisesti, mikä on noissa jo ihme. Sain Jutankin joku aika sitten puhuttua Kissyjen maailmaan. Pari vuotta näistä oon jo jauhanut, eikä parempia housuja nyt vain ole, siitä ei ole kiistelemistä 😉 Kun kerran näihin sortuu, niin enää ei toisiin vaihda! Kaikki Kissyt ja Plentyt löytyvät täältä!

Ps. Kysynpä vaan, että millonkahan tuo aurinko on mahtanut viimeksi näyttäytyä?!

.

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(19750174)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

.

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(20902478)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

6 vastausta artikkeliin “Maailman parhaita juttuja!”

  1. Tuol olis ollu toi sexy pulp tilaaja lahjana ilmaiseksi miks ihmees maksoit tosta :D!!

  2. Mua kiinnostaa jostain syystä palavasti sun viimeisimmät ostokset :DD ja varsinki takki niin ja oliko uusi huivikin uuuuu!

  3. Anteeksi kun kysyn, mutta oletko vielä yhdessä Jyväskylän poikaystäväsi kanssa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.