Ota Darra! Arvontaa!

Nyt olisi mielenkiintoista arvontaa tiedossa pitkästä aikaa.. Aihe on varmaan melko ajankohtainen etenkin näin pikkujoulujen kynnyksellä, haha!
Mainitsinkin jo parisen kuukautta sitten siitä, että sain kaveriltani testiin tuubin Darra-porekapseleita, jonka kaverin yritys on uudelleenbrändännyt Suomeen. Alkuperäinen tuotehan on ruotsalainen ”Bakis” ja kyseessä on siis kirjaimellisesti ja nimensä mukaisesti porekapseli darran ehkäisemiseksi 😀 Tuote sisältää mm. sokereita ja suoloja, joita normaalisti käytetään nestehukan hoitoon, sekä c-vitamiinia (joka toimii antioksidanttina). 
Olen mainostanut mun maailman legendaarisimpia darroja täällä jo vuosikaudet ja pakko sanoa, että kun sain kaverilta ensimmäisen tuubin näitä testiin, niin olin kyllä todella skeptinen, koska en voinut kuvitellut että mikään tässä maailmassa voisi tepsiä mun oloihin….jotka nyt ovat aika historiallisia ”makaan 24h paikallani sängyssä kykenemättä nielemään edes jääpalallista nestettä”, vaikkei olisikaan tullut juhlittua kovin rankasti. Ihan näin lyhyenä ja kiteytettynä tarinana ilman mitään kamalia yksityiskohtia 😀
Darraa otetaan siis kaksi porekapselia ison vesilasillisen kera yöllä ennen nukkumaanmenoa ja voin kertoa, että tämähän toimii!!!! Olot ovat olleet suorastaan tipotiessään sen jälkeen kun aloitin näiden käytön ja nykyään uskaltaa kumota viikonloppuisin jopa sen yhden siiderinkin ilman pelkoa, ettei kyksenisi seuraavana päivänä edes lähikauppaan!
Tuotetta saa ostettua Helsingistä Iso Roban Delishistä, sekä nyt myös netistä Darran omilta verkkosivuilta täältä! Yhden tuubin hinta pyörii 6euron paikkeilla ja 20 kapselia riittää siis 10 darran ”hoitoon”, eli ei laisinkaan paha 😉 Darra löytyy myös Facebookista täältä!

Sainkin teille lukijoille arvottavaksi kolme tuubia Darraa. Eli yksi tuubi per voittaja. Osallistua voit kertomalla kommenttiboksissa kokemuksesi elämäsi kamalimmasta darrasta tiistaihin 11.12.2012 klo 00:00 mennessä! Muistathan liittää mukaasi myös sp-osoitteesi 🙂

Eli nyt stooria kehiin!! En malta, että pääsen lukemaan vertaiskokemuksia!

Ja ps. Onko Darra jo muille tuttu? Oletteko huomanneet avun?!

58 vastausta artikkeliin “Ota Darra! Arvontaa!”

 1. Apua, kehtaakohan tähän edes osallistua?? 😀
  Tuota noin…Mun elämäni kaamein darra oli vajaa pari vuotta sitten. Olin ollu juhlistamassa kaverini kihlajaisia, ja tuli otettua pari lasillista liikaa..Aamuyöstä heräsin siihen kun nieleskelin omaa oksennustani (anteeksi suorasukaisuuteni), nousin ylös ja ajattelin juoda jotain, mutta vapinalta en kyenny yhtään mihinkään, kädet ja jalat tärisi ihan hullun lailla. Lopulta menin takasin petiin ja sain kun sainkin nukuttua hetkisen aikaa. Loppuviimein kamala olotila vei voiton ja herätin mieheni jolle itkin hysteerisesti huonoa oloani, hän kiltisti nousi sängystä, puki päälleen ja lähti hakemaan vaimolleen limua 😉
  Päivän mittaan olo helpotti, mutta ruoka ei maistunu kun vasta illalla. Onneksi tää on ainoaa laatuaan 😉
  hattaraablogi@luukku.com

 2. Elämäni kamalin darra: Heräsin aamulla ja en saanu edes silmiä auki. En pystynyt nielaseen tai nouseen, koska oksu ois lentänyt. Sitten se huono olo otti vallan ja juoksin vessaan oksentaan jossa vietin kaksi tuntia lattialla maaten. Mun koko kroppa tärisi. Yritin nukkua, mutta en pystynyt ja kello löi yheksän illalla en ollu syöyny mitään, oksentanut vaan. Sitte vihdoin nukahdin ja heräsin seuraavana aamuna vieläkin tuntien hieman krapulaa, kun ei edes aamupala maistunu.
  Se oli mun elämäni pahin darra ja mun elämäni hirvein päivä. Toivoin melkein kuolemaa, koska olo oli niin hirvee ja itkinkin kun en meinannut kestää sitä. Tässä on syy miks en todellakaan enää juo usein 😀
  Noorajohanna.blog@gmail.com

 3. 40 asteen kuume yhdistettynä jäätävään darraan, kaikenlisäksi tämä tapahtui kesällä kaikkein kuumimpaan aikaan 😀 en syönyt mitään kahteen päivään, for real.. enkä tosta johtuen ymmärrä että mistä sitä oksennusta oikein riitti (ihanaa :D). lisätään vielä hirveet kylmä-kuuma-tärinät, jyskyttävä hedari ja morkkikset edellisillasta, niin elämäni kauhein darra oli valmis!:DD jo tää pelkkä muistelukin aiheuttaa kylmät väreet..

  lauramalinen@netti.fi

 4. Olimme viettämässä parhaan ystäväni synttäreitä baarissa ja aamulla herään elämäni pahimpaan krapulaan – putkassa:D Tuntui että kuolen ja koko kroppa oli ihan voimaton. Kun pääsin pois ja menin odottamaan bussia, koko maailma pyöri ja tuntui että oksennus lentää millä hetkellä hyvänsä. Kotiin päästyäni join vettä tauottomasti ja makasin sängyssä avuttomana, vielä seuraavana päivänä oli kauhea olo. Se ei ollut kivaa vaikka näin jälkeen päin naurattaa:D
  niiina-@hotmail.com

 5. Mä kärsin kanssa tosta, että juo yksi ja silti krapula. Onneks ei sentäs noin paha. Jos otan illalla yhden, valvon koko yön mahakipuni takia 🙁 Olen ottanut särkylääkettä nykyään aina ennen ja se estää vähän, mutta eihän se maksalle hyvää tee!

  -Karoliina, love-dkny@luukku.com

 6. En muista mitkä juhlat oli, mutta join kuitenkin kaikkea sekaisin. 😀 seuraavana päivänä en pystynyt edes nousemaan ylös ilman etttä tuli oksennusrefleksit. Muistaakseni poikaystäväni nauroi, kun menin kontaten(?! se oli parempi kuin nousta seisomaan) vessaan oksentamaan 😀

  Seuraava tarina ei olekkaan niin kamalan hauska, mutta olin vielä silloin ala-ikäinen. noin 4 vuotta sitten 😀 Oli koulun päättärit ja olin kaksissa ylioppilasjuhlissa. Ekoissa join jo monta lasia valkoviiniä ja toisissa oli boolimalja, jonka alla oli ämpäri jottei boolia valu lattialle. Kaverini kannssa saimme erittäin hyvän idean: kun booli oli loppunut olimme juoneet tämän ämpärin tyhjäksi…. näin kuulin jälkeenpäin 😀 hyi. Seuraavana päivänä olo oli todella kamala ja menimme uimarannalle. Ajattelimme tämän samaisen kaverin kanssa mennä uimaan, se varmasti helpottaisi oloa. 😀 Vesi oli tuolloin vielä TODELLA kylmää. No, seuraavana päivänä nousikin kova kuume, josta seurasi koko kesäkuun kestävä keuhkokuume. 🙁

  Mustakin tuntuu, että kun juon yhdenkin niin tulee heti vähintään kamala päänsärky. 😀

  saaganen@hotmail.com

 7. No näitähän tarinoita riittäis vaikka kuinka paljon! 😀 Mut yks kamalimmista oli se, kun eräissä opiskelijabileissä lähti _vähän_ käsistä alennusjuomat. Seuraavana päivänä oli koulua, kykenin kouluun pari tuntia myöhässä, kuuntelin yhden tunnin oksennusta pidätellen luentoa, juoksujalkaa kotiin oksentamaan. Piti lähteä samana päivänä junalla vanhempien luokse, siirsin lähtöä iltaan ja junassa matkustin oksennusta pidättelen.

  Näitä koko päivän oksentamisia tosiaan riittää ja mikään ei pysy sisällä. Tuntuu että iän myötä darrat vaan pahenee tai tulee päivän jäljessä 😀

  niinas_@hotmail.com

 8. Tänään oli ainakin tosi paha 😀 Heräsin ekan kerran ysin jälkeen oksentamaan ja siitä se sit lähti, oksensin varmaan 15 kertaa päivän aikana ja olo alko vasta kuuden paikkeilla helpottaa.. Ois siis mielenkiintoista kokeilla näitä! 😀

  jonna.kuusniemi (a) luukku.com

 9. Hieman epäilyttää noiden toimivuus, mutta on aivan pakko osallistua!:D Koska…

  Mulla on enemmän sääntö kuin poikkeus kärsiä darrasta juhlimisen jälkeen. Siihen ei vaikuta juotujen juomien määrä, prosentit tai erilaisten sekaisin juominen. Vaikka nukkumaan mennessäkin olisi hyvä olo niin aamuisin lentää laatta. Aina ei ehdi vessaan, joten pelastukseksi on tullut tiskiallas, muovipussi ja roskiksin!Olen kuin haavan lehti oloissani vessan lattialla:D Joka kerta mietin silloin, että en ikinä enään koskaan…(tai ainakaan hetkeen), mutta voitettuani pahimman olon…kultaa aikakin muistot=) Näistä kauheuksista on vaikeaa laittaa yhtä siis ylitse muiden,pahalta ovat tuntuneet kaikki sillä hetkellä:D

  nippy-@hotmail.com

 10. Tästä tarinasta saan kuulla vielä edelleenkin, vaikka tapahtumasta on jo yli 3 vuotta. Olipa mukava ensimmäinen sinkkuilta ja päätin sinkkuuden kunniaksi juoda hörpäyttää muutaman juoman ja shotin. Ilta ilmeisesti lähti käsistä, nimittäin kotiin menosta en muista ollenkaan, ottaen huomioon, että kaveri oli saattanut mua, ja samalla kuvannut videota siitä, kuinka minä selitän ihan pokkana että "Rosvot tulee meijän kotiin ja ne varastaa mun koulukirjat, tvn ja kaikki tavarat….!" parasta seuraavassa aamussa oli se, että oli siskon rippijuhlat ja äiti vielä uhkas kertoo mummolle kuinka kamala krapula mulla on, jos en ennen klo 15:00 pääse sängystä ylös.

  mar91@windowslive.com

 11. Yleensä en darrasta kärsi, mutta taannoisella Teneriffan reissullani iski sitten semmoinen dagen efter että. Ilta oli ollut mitä mainioin, olimme kaverini kanssa olleet hienossa ravintolassa ja saaneet ilmaista juomaa yllin kyllin (kummitätini oli töissä tuossa ravintolassa). Sieltä jatkoimme paikallisiin pubeihin ja kaikkea mahdollista tuli otettua. Ja voi sitä ilon määrää kun yhdestä paikasta löytyi 2€:n tequilashotit. Niitä sitten viisi kappaletta tunnin sisään. Seuraavana päivänä oksetti, tärisytti, ahdisti ja itketti, kaikkea näitä yhtä aikaa. Aamulla ei meinannut silmiä saada auki. Oltiin hölmöjä ja mentiin ottamaan aurinkoa – VIRHE! Kuolema meinasi tulla. Äkkiä sisälle pimeään ja peiton alle nukkumaan. Heräiltiin sitten vasta illalla myöhään, mutta vieläkin heikotti molempia.

  Onneksi täällä Suomessa alkoholi on kalliimpaa joten oon osannut käyttäytyä ja säästynyt krapulalta toistaiseksi 😀

  tiitukka@hotmail.com

 12. Siis, no mullahan darra on sitä että oksennan koko päivän enkä pysty edes juomaan mitään nestettä ettei se tule ylös. Tätä kirjoittaessa olen kuitenkin alkoholin vaikutuksen alaisena että katotaan huomenna sitten miten käy. Usein sanotaan että ikä pahentaa krapulaa..no, pahoja oksennuskrapuloita on ollut jo 16- vuotiaasta asti joten nyt yli 30- vuotiaana voin vain todeta että joo..yhä on kamala krapula. Onneksi ei tänään 😉

 13. Huomista krapulaa odotellessa. Valitetttavasti tablettien toimitus ei ole niin nopea. Olen kärsinyt krapuloista 16-vuotiaasta asti…nykyään krapulat ovat yhtä oksennusta aamusta iltaan. Iällä ei ole tässä tapauksessa merkitystä. Jos joku pilleri voisi tämän tai siis tulevan olon poistaa niin olisin kovin onnellinen. Näin 31-vuotiaana ne on yhtä pahoja ellei pahempia 😀

 14. En osallistu, kun omista varastoista noita vielä löytyy, mutta on pakko tulla komppaamaan, että Darra-tabletit todella toimivat. 🙂

 15. Oltiin tässä pari kuukautta sitten istumassa iltaa parin kaverin kanssa ja tuli sitten ihan vahingossa kumottua koko viinipullo naamariin 😀 illalla oli vielä ihan todella hauskaa eikä pahasta olosta tietoakaan, join vielä baarissa muutaman juoman päälle. Aamulla sängyssä maatessani ajattelin että onpa ihme kun ei ole mitää oloja ja samantien kun nostin pään ylös niin oli oksu kurkussa.. Oksensin sitten tyylikkäästi ilta yhdeksään asti, ei auttanut päikkärit, ruoka eikä myöskään vesi kun samantien tuli kaikki ulos. Luulin ihan oikeasti kuolevani siihen krapulaan, mutta seuraavana aamuna oli onneksi jo ihan ihmismäinen olo! On kyllä jäänyt viinit juomatta sen jälkeen 😀

  hjeid@hotmail.com

 16. Ite oon yks niistä harvoista onnekkaista joille ei vaan darraa tule 😀
  Mutta mun paras kaveri on semmonen darrankeräilijä että morjes! Se ei pysty tekemään YHTÄÄN mitään juominkeja seuraavana päivänä.. 😀 Tämmösten tablettien avulla munkin dagen efterit vois olla vähän kivempia kun ei tarvis sitä kaverin kärsimystä kattella 😀

  essi.j.salonen@student.hamk.fi

 17. Mun kamalin darra oli varmaanki silloin kun olin vielä alaikänen ja olimme lukion ykkösristeilyllä. Ensinnäkin kaikki alkoi kun lokitimme joiltain ulkomaalaistaustaisilta juotavaa laivassa, kommunikaatio-ongelmien vuoksi saimme kaksi lavaa siideriä eli käytännössä lava per lärvi. Siinä oltiin sitten aivan sairaalloisessa humalassa aamuun asti. Aamulla kun heräsimme olin itse vielä olllut niin humalassa että kun laivasiivoja oli tullut meitä häätämään laivan ollessa ollut jo pitkään satamassa Suomessa, olin ruvennu hänelle aukomaan päätä eikä tietenkään muistikuvia ole mitään. Kauheassa räntäsateessa raahasimme vetolaukkuja sporapysäkille ja jo tällöin oksentelin mukavin välimatkoin pysäkille. Sporassa kaverit psyykkasivat että pidättele pidättele, ei onnistunut, äkkiä pysäkillä pois ja laatat ulos. Sama jatkui koko kotimatkan. Äiti oli hemmetin vihainen kun tulin siinä kunnossa viinan haistessa minusta Rovaniemelle asti. Oksentelu jatkui koko päivän ja illan, alakerran vessassa yritin vesihana päällä peitellä ääniä:D Tämä oli elämäni hirvein päivä ja sen jälkeen en ole risteilylle mennyt ENKÄ MENE!:D

  epsanen@gmail.com

 18. haluasin todellakin testata käykö tämä minulle
  käytän paljon kipu ja mielialalääkkeitä ja krapulat yleensä aika hirveät.
  jos löytyisi joku tuote et voisi normaalista käydä kavereiden kanssa pikkujouluissa että ei tartte miettiä seuraavaa aamua.on bueno
  bansku84@hotmail.com
  selja klinga
  0415011825

 19. pahin darra oli joskus sillon kun olin vasta täyttänyt 18v. Tuli juotua ekaa kertaa absinttia.. oksentelin jo illalla kauheena ja ei auttanu ku lähtee kotiin nukkumaan. aamulla hyvä että sain silmiäni auki. olin koko päivän vain peiton alla nukkumassa kun muuhun en kyennyt 😀 sen kerran jälkeen en oo absinttia enää ottanut.

  kirsi_06@hotmail.com

 20. olen seurannu kotikatua austa asti ja olin pasilassakin.
  tuntuu pahalta kun sarja jää mut teidän kaikkien roolihahmo elää meidän omissa päissä unelmiaan.
  lov u

 21. Iän myötä darrat tosiaan pahenee, joskus kahdeksantoista vuotiaana pystyi helposti juhlimaan monta päivää putkeen, eikä tuntunut edes aamuisin pahalta:D. Nykyään tuntuu heti aamulla, että on juonut edellisenä iltana, vaikka olisi omasta mielestä ollut hillitysti. En osaa nimetä mitään yksittäistä pahinta darraa, mutta kamalia on kyllä riittänyt! Pahimpia on ne kerrat, kun oksentelee pitkin päivää, mikään ei pysy sisällä, ei jaksa muuta kun maata sängyssä ja tuntuu, että pää räjähtää. Hyhh. Pahinta on tietekin se, kun darra kestää vielä seuraavaankin päivään.

  hanna.kouri@hotmail.com

 22. Everybody has a tequila story. Ja sitä seuraa jäätävä DARRA. Hui. Sen illan jälkeen en ole koskaan koskenut enää tequilaan. Ja kai sitä on tullut vanhaksi, mutta harvoin sitä enää jaksaa vaivautua radalle, kun ei jaksa kuluttaa seuraavaa päivää sängyssä himoiten kaikkea pizzan ja karkkilaarien väliltä. Vaikkakin tequilaillan jälkeen ainut, mitä sain koko päivänä alas oli purkillinen ananasta. fevejii@gmail.com

 23. Mä oksennan aina. AINA. Juon paljon tai juon vain vähän. Se on ihan kamalaa. Mun pahimpia darroja on siis tuhansia. Luen täällä kokemuksia ihmisten pahimmista darroista, ja ajattelen, että mulla se on aina tuollaista.. Voi Luoja! 😀 -Sussu

  soisoisoi@luukku.com

 24. Muutin pari vuotta sitten keväällä ylioppilaskirjoitusten jälkeen ex tempore Tampereelta Utsjoelle, jossa kesällä juhlittiin sitten paikallisen kaverin tupareita. Juhlittiin ja saunottiin aamuun asti ja kaikilla oli aivan mahtavaa! Aamuyöstä nukuttiinkin vielä pari tuntia. Kymmenen-yhdentoista aikaan kun herättiin, niin voi mikä ihana tunne kun huomasin, ettei ole krapulan häivääkään! Nousin reippaana ylös ja söin pari voileipää ja ihastelin kaunista aamua. Vähänpä silloin tiesin.

  No, siinä sitten muidenkin heräiltyä lähti juhlien järjestäjä viemään vieraita koteihin ympäri kylää. Minut vietiin heti ensimmäisenä, kun kotipaikka sijaitsi kauimpana kylästä. Muutamia kilometrejä sitä hyyyvin mutkikasta ja mäkistä tietä (surprise, surprise kun ollaan kuitenkin tunturien keskellä) ja kuski tuttuun tapaan ajaa noin 140km/h. Puolivälissä matkaa rupesin miettimään, että on kyllä siiittenkin vähän hassu olo.
  Perille kuitenkin pääsin, ja kömysin asumukseeni. Tässä vaiheessa kerrottakoon, että asumukseni oli suvun tilan vanha kalamökki ilman vettä ja sähköä. Riisuin vaatteet ja kiipesin sänkyyn. Hetken siinä makoiltuani tajusin, että ei, nyt ei ole todellakaan hyvä olo. No, asiallehan ei voi mitään, (eikä sillekään, ettei mitään sisävessan tai kylpyhuoneen luksusta ole). Ei auttanut muu kun kiskoa tuulihousut jalkaan ja takki päälle, ja kiivetä mökin taakse oksentamaan sopuleiden päälle pusikkoon.
  No sen jälkeen olo kun oli vähän likainen niin kiipesin rantaan, että voin vähän peseytyä joessa. Istuin siinä rantakivillä ja katselin Norjan puolella kiitäviä autoja, ja mietin että kun ihminen voi olla niin typerä! Viina on viistasten juoma ja sitä rataa. Olisikin niin ihana vaan olla hyvällä fiiliksellä nukkua päiväunia.

  Kiipesin kivikkoa ylös takaisin mökille, kun huomasin että vanha perhetuttavakin oli Volvostaan herännyt. (Tilan niityllä asustaa joka kesä samat isäni ja edesmenneen isänisäni ystävät autoissaan ja matkavaunuissaan kalareissuille tultuaan). Ilmeisesti olotilani loisti sen verran kauas, että hetken mökkiin vaellusta katseltuaan hän haki auton takakontista makuupussinsa vierestä jallupullon, ja lähti uhkaavasti mökkiä kohti. Istuin mökin kuistilla, kun hän kaatoi minulle muovimukiin jallua ja lämmintä kolaa päälle. Mikään muu ei kuulemma auta olotilaan. Yritin kieltäytyä, mutta se ei ollut vaihtoehto. Yllättäen juoman jälkeen piti tietysti taas ryömiä mökin taakse. Sen jälkeen sain onneksi unta.

  Iltapäivällä heräsinkin koputukseen. Päätä enää särki ja olo oli hieman heikko, mutta parempaan suuntaan oltiin selvästi menossa. Ja vielä paremmaksi olo tulikin, kun sedät olivat edellisenä yönä saadusta lohesta keittäneet sopan asuntovaunussaan ja kutsuivat minut syömään! Siinä syödessäni ja ikkunasta jokea katsellessa sitten mietin, että kyllä tämä elämä tästä taas käyntiin lähtee!

 25. Oivoi, tämä olisi aivan loistava joululahja ystävälleni, jolla on aivan infernaaliset darrat! En siis kerrokaan nyt omasta darrastani, vaan hänen. Olimme viikko sitten juhlimassa ja aika hyvässä humalassa jo baariin tultuamme. Minun hyvä ideani oli, että otetaanpa parit tequilat.. No, sehän ei koskaan pääty kovin hyvin. Tai no, minulla oli kyllä hyvin hauska ilta, mutta ystäväni päätyi klassisesti tappelemaan poikaystävänsä kanssa. Seuraavana päivänä hänellä oli niin mieletön darra, että kun kuuden aikaan soittelin, ei hän vielä ollut noussut sängystä saatika saanut mitään syötyä/juotua. Itsehän olin jo 12 pintaan ollut iloisesti kiertelemässä joulumessuja.. 😀

  hanna.koskinen@kolumbus.fi

 26. Kamalin darra… Olin viereisellä paikkakunnalla opiskelija bileissä. Muutaman ylimääräisen shotin jälkeen koitti lähtö kotia päin. Odotettiin kaverini kanssa shellin pihalla taksia, ja kerkesin siinä tyhjentää jo alas menneitä juomia vähän itsestäni pois. Tottakai aattelin tän auttavan! Taksista meiät meinattiin heittää pois motarille mun huonon olon takia, päästiin kuitenki puoleen väliin matkaa teboilille jossa syötiin ja juotiin vettä ja oltiin vähän halailemassa vessan pönttöö lisää. Tämänhän pitäi kuulostaa jo siltä että darra selätetty??
  Mut ei todellakaan ollu. Heräsin parvisängystä ja sieltä ei päässy alas pariin tuntiin, sen jälkeen istuttiin vessanpöntön äärellä mut ei mitään tullu. Hirveintä oli ottaa bussi takasi viereiselle paikkakunnalle (bussimatka oksennusta pidätellen tärisevässä bussissa ei ollu nautittava), nähdä taas esim. se shellin piha ja mennä vetään siihen viereen uimakoulua. Oli uimareilla kyseltävää miks valmentaja on huonolla tuulella, kalpea, ja pitää silmiä välillä kiinni ja on hiljaa…. HYI tuota päivää!!!

 27. Elämäni kauhein darra: Juhlittiin pikkujouluja tyttöporukalla ja tottakai siinä oli tuli sitten otettua boolia ja muita juomia vähän liikakin. Seuraavana päivänä mulla oli työpäivä ja olin tuolloin töissä pienessä kaupassa, jossa joutui olemaan aina yksin vuorossa. Vaikka tiedostin, että töihin olisi aamulla mentävä, ei se menoa haitannut ollenkaan. Noo, aamulla sitten heräsin aivan kamalassa darrassa ja piti lähteä kohti töitä. Päivä menikin suunnilleen sillain, että olin takahuoneessa ja koitin kerätä itteäni pitämällä pöydästä kiinni ettei maailma heiluis niin lujaa ja katoin valvontakameroista, että tuleeko asiakkaita sisään vai ei. Jos asiakkaita ei ollut, niin juoksin vessaan oksentamaan ja sitten taas kyttäämään valvontakameroita. Tilanne eskaloitui niin pahaksi, että mun piti soittaa poikaystävä apuun ja laittaa se välillä kassalle vaikkei sillä ollut minkäänlaista kokemusta kassalla työskentelystä.
  Kun ite olin vessassa antamassa ylen niin päätin, että jos tästä päivästä selviän hengissä niin selviän mistä vaan! Hyi tulee iha kylmät väreet ku muistelee tota päivää 😀

  tarppa_m@hotmail.com

 28. Mulla on vähän samaa ongelmaa ku sulla, että vähäisestäki alkoholin juonninsta on seuraavana päivänä tosi huono olo. Eli jokaisesta kerrasta sais varmaan jonkunlaisen krapulatarinan. 😀 Long story short: yhden illanvieton jälkeen piti majoittua vessaan pöntön lähettyville aika visusti ja samana päivänä oli tiedossa vielä yhdet isot hienommat juhlatkin jonne piti edustavana selvitä.. 😀

  lauralaura-@hotmail.com

 29. Viime kesänä juhannuksen seuraavana päivänä, huh huh.. En kyennyt juomaan edes lasillista vettä, istuin ja tuijotin yhteen kohtaan koska en pystynyt liikuttaa silmiä kun kaikki pyöri ympärillä. Ja yöunia oli takana n.4h (kuten aina, en pysty nukkua kun olen ollut juomassa) joten väsymys oli suuri, mutta silmiä ei voinut laittaa kiinni. Olin poikakaverini luona yötä ja pääsin iltapäivällä 16 aikaa kotiin, jonka jälkeen sen verran helpotti että pääsin sulkemaan silmät ja nukuin muutaman tunnin ja sen jälkeen jopa väähn söin! Illalla yhdeksältä vielä vähän puuskutti, mutta paljon helpompi oli olla. Se on mun pahin krapula, enkä sne jälkee ole pahemmin tequilaa juonut.. 😀 – tyllerö 18v

 30. Kyllä niitä pahoja darroja on ollut, mutta ei tule yksittäistä pahaa mieleen. Heikolla hapella on saattanut olla jossain juhlissa seuraavana päivänä. Mutta kummasti sitä skarppaa kun on pakko.

  mariestrange(at)hotmail.com

 31. Wau! Olisipa hienoa testata tuota.
  Nykyään saan krapulan ihan jo pienestäkin määrästä alkoholia, kun nuorempana sai juoda itsensä oikeasti känniin ennen krapulaa.

  Pahinta krapulaani kutsutaan lähipiirissä "ambulanssikrapulaksi", sillä tämän yhden ainoan kerran minulle piti oikeasti kutsua ambulanssi krapulavaivoihin.

  Olin kotibileissä, ja siellä tuli juotua aikalailla kirkasta viinaa. Heräsin bileiden järjestäjän sohvalta aivan kauheassa, suorastaan epätodellisessa olossa ja konttasin vessaan suoraan oksentamaan. Toinen yöksi jäänyt ystäväni suostui viemään minut autolla kotiini ja tuli itsekin vielä pötköttelemään sohvalleni. Minun raivokas oksentaminen (ja muutoinkin aivan kammottava olo) ei ottanut loppuakseen, ja vietinkin vessassa polvillani puoli päivää. Oksentelun jälkeen palleani kramppasi aivan täysin siitä oksennuskouristelusta ja lopulta vääntelehdin kivuissani lattialla, jolloin ystäväni soitti ambulanssin.
  Ambulanssimiehiltä sain rauhoittavaa lääkettä, sekä kipulääkettä rauhoittamaan krampin palleassani ja aloin hiljalleen toipua.
  Tapauksen jälkeen en juonut alkoholia hetkeen. Hyi kammottavaa. Tätä krapulaa paremmaksi(/pahemmaksi) en halua laittaa koskaan!! 😀

  mariamus84@gmail.com

 32. Abiristeilyn muistelu tuo kyllä kylmät väreet kulkemaan selässä.. 2pv pelkkää rellestystä, hirveät univelat ja olo sen mukainen. Ennen laivasta lähtöä viimeiset norjaukset vessassa ja jalka nyrjähtäneenä ontuen ulos paatista. Piti vielä mennä suoraan sairaalaan tervehtimään sukulaista ja pyörtyä kellahdin sairaalan käytävälle. Mikä lopetus!:D
  riksutin at hotmail.com

 33. ehottomasti vappu rukalla, ku vasta oli täyttäny 18v. Hawai pileissä meni kovaa ja mukaan meinas tarttua koriste palmua ja rantapalloa, mutta loppupeleissä mukaan tarttu kauhea kasa hiekkaa ja ihana darra.. aamu meni vielä hilpeissä tunnelmissa,mutta klo 2 maissa se iski. Ennen sitä ehin vetää ruisleipä+sweet sauce combon ja siitä se ikuinen kammo kastikkeeseeen tuli. HYI. Laatta lenti reilun tunnin verran ja nirvanan portit näky jo mielessä.. kyllä siinä ehti äitiäki jo ikävä tulla ja sen illan juhlimiset sai kyllä unohtaa..
  susannarivinen@gmail.com

 34. pahin darra oli se, kun olin tulossa laivalta.. menimme taksilla satamasta rautatieasemalle ja kun taksi pysähtyi liikennevaloihin, niin minä hyppäsin pois taksista ja menin oksentamaan jonkin rakennuksen juureen 😀 ai kamala!

  roosah-@hotmail.com

 35. Hahhahaa, huippu arvonta. Mä oon nyt "vanhemmiten"(-siis yli 20 veenä) ruennu kärsimään hirveistä krapuloista. Ihana esimerkki viime kesältä juhannus, jolloin mentiin Tahkolle… rupesin oksentamaan jo puol 9 aikaan ja jatkoin sitä seuraavaan iltapäivään saakka. En päässyt edes eteisen lattialta ylös ja poikaystävä joutui pesemään vähän väliä ämpäriä. Sen jälkeen en ole juonut kertaakaan yli 4 lasillista, sillä pelkään sydämeni pohjasta sitä oloa. Ehkä uskaltaisin taas ottaa joskus jos nuo todella toimivat! :))

  T:Mmarika (mmarika.k@hotmail.com)

 36. Yo-juhlien jälkeinen päivä… Sain yo-lahjaksi vanhemmilta lahjaksi digikameran, joka kulkikin koko päivän laukussa mukana. Baareissa tuli kierreltyä, ja koska niin moni tuttava tarjosi drinksuja, oli kunto aikamoinen aamuyöllä. Mentiin poikakaverin vanhempien luokse taksilla yöksi. Aamulla herään ja kähisen poikakaverin tuomaan juotavaa, itse kun en kehtaa.

  Sittenpä tajuan että olen hukannut yöllä kännykän. Sitten tajuan että laukussani ollut kynsilakanpoistoaine (miksi??) on vuotanut ja sulattanut uuden kamerani kuoret rikki.

  Loppujen lopuksi känny löytyi taksiasemalta, mutta kameran korvasin salaa omilla rahoilla uudella. Ja maksoi muuten 500 euroa, enkä sen jälkeen ole kynsilakanpoistoaineita mukanani kuljetellut…

  o5poan00@gmail.com

 37. Elämäni kamalin darra oli viime kesänä, kun lähdin moikkaamaan kaukana asuvaa kaveriani noin 100 kilometrin päähän, jossa hän oli viettämässä kesälomaa sukulaistensa luona.

  Olin ajatellut juoda vain muutaman ja lähteä viimeisellä iltabussilla kotiin, mutta kun emme olleet pitkään aikaan nähneet, juttua riitti yhä enemmän ja enemmän.. Loppujen lopuksi lähtö siirtyikin seuraavaan aamuun ja kiersimme ympäri baareja. Tuli juotua ihan liikaa ja kaikenlaista sekaisin, mikä kyllä tuntui sitten aamulla 7 aikaan noin kahden tunnin unien jälkeen, jolloin minun piti lähteä kotiin.

  Olin siis 1,5 tuntia kestävän bussimatkan laskuhumalassa, ERITTÄIN huonovointisena. Kaiken lisäksi olin joutunut kävelemään 4 km linja-autoasemalle eikä minulla ollut edes meikkejä mukana (.. jopa vastaantulijat suosittelivat nukkumaanmenemistä :D), eli olotilani varmasti näkyi myös muille. Ostin matkaevääksi juissipurkin, jota koitin hörppiä aina silloin, kun pahimmat pahoinvointiaallot iskivät..

  Valitettavasti tämä ei kuitenkaan aivan toiminut, vaan erään äkkijarrutuksen jälkeen en pystynyt enää pidättämään oksennusta. Onneksi minulla siis oli se siinä vaiheessa jo tyhjä juissipurkki, johon sitten oksensin… Onneksi bussi oli myös aika tyhjä ja 10 minuutin kuluttua tuosta tapahtumasta tuli 5 minuutin mittainen pysähtyminen, jona aikana kävin äkkiä heittämässä purkin linkkariaseman roskikseen. Loppumatka sujui huonovointisena, mutta sentään ilman oksentelua 😀 Muut matkustajat varmasti huomasivat kyllä, että minulla oli huono olo, mutta eivät ilmeisesti sentään tuota oksennusepisodia. Ja hyvä niin 😀

  Kotiin päästyäni nukuin, join mehua ja nukuin lopulta koko päivän särkylääkkeitten ja vitamiinitablettien voimalla, ja vielä seuraavanakin aamuna oli heikko olo!

  liisa.m@wippies.com

 38. Itselläni yksi kamalimmista (ja noloimmista) darroista oli lukioporukan leirikoulumatkalla keskieuroopassa. Tuli kumottua pari mietoa ja lisäksi drinksu tai pari päälle, jotka sattuivat olemaan keskimääräistä "äkäisempiä". Olo oli hirveä jo hotellilla kun sinne pääsi ja vessanpönttöähän sitä piti lähteä halaamaan. Muutama tunti oli aikaa nukkua ja seuraavana aamupäivänä oli edessä pitkä junamatka. Aamulla olo oli tietysti ihan karsee. Olin varmaan vieläkin kännissä :D. En pystynyt syömään aamupalalla mitään ja pahinta oli se junamatka. Oksensin sen aikana lähestulkoon 5 minuutin välein. Hieman opettajat siinä ihmettelivät ja oli muukin porukka vähän väsyneen oloista :D. Pistin koko homman matkapahoinvoinnin piikkiin, näytti menevän läpi kun ennen paluumatkaa huolehtivat, että muistinhan ottaa matkapahoinvointilääkkeen :D.

  natalie_123@jippii.fi

 39. Hmm… ehkä sellanen, kun oli bileet meillä vuosi pari sit. Aamulla heräsin aikaisin, kun oli niin paha olo, eikä saanu nukuttua pidempään. Join paljon limpparia heti aamusta lähtien, mut oli kauheeta kun sohvakin oli varattu, kaverin nukkuessa siinä ja täyty istuu lattialla kattomassa telkkaria äänettömällä muiden nukkuessa. Sängyllä ei pystyny olee, ku makuuasento teki pahaa… 😀 Ja sit kun muut heräs, tilattiin pizzaa, mut ite en pystyny syömää aluks palaakaan, vaan sit mä nukuin tai vaan makasin sikiöasennossa sängyllä kun muut söi. Myöhemmin sit vedin pari palaa sitä ja pystyin jo istuu sohvalla. Vasta sit ku muut lähti jo kotii alko olo paranemaan ja söin loput pizzastanikin.

  Mut hei, täytyy jakaa toinenki tällanen, eli yksien bileiden jälkeen oli aikamoiset olot, mut silti kaverin lähtiessä kotii piti raahata yhessä vanha kuvaputkitelkkari kahet portaat alas, että kaveri sai vietyä sen mökkitelkkarikseen. Kädet tärisi ihan hirveesti ja koko ajan pelotti, et se putoo jommankumman päälle. Ja kun saatiin se autoon ja sain kiivetä portaat takas ylös, tärisikin koko kroppa siitä ja tuskanhiki oli melkonen 😀

  Eli mun darrat kyl ansaitsis tota, jos se kerran toimiikin 😀

  cattibrie78(a)yahoo.com

 40. Kun luen näitä kommentteja täällä niin tekisi mieli sanoa vaan kaikille, että voi teitä onnekkaita. Jokainen tarina tuntuu nimittäin loppuvan "mulla oli vielä seuraavanakin aamuna vähän heikko olo" tai "Olo helpotti vasta illalla". Siis voi sitä ilon määrää, jos munkin krapulat kestäisivät alle 3 päivää! Minä olen lopettanut juomisen lähes kokonaan, eikä tässä 23-vuoden iässä ihmiset tunnu sitä osaavan ymmärtää tai edes arvostamaan. Mun krapulathan nimittäin kestää sen 3 päivää. Olen googlettanut koko netin läpi ja lukenut kaiken mahdollisen, joka neuvoisi kuinka sitä oloa voisi helpottaa. Olen kokeillut myös jokaikisen(älyttömimmätkin) keinon, jonka joku on kertonut auttavan. En voi kertoa pahinta tarinaa, sillä ne kaikki kerrat, kun olen ollut krapulassa on pahimpia. Olin esimerkiksi kerran lauantaina juhlimassa ja lopetin juomisen jo 12 aikaan yöllä. Tämän jälkeen lepäsin koko sunnuntain sängyssä ja maanantaina sama juttu töiden jälkeen. Tiistai oli kuitenkin pahin, koska aamulla kahdeksalta saapuessani töihin oksensin vessassa vielä krapulaani. Nykyään harmittaa, kun näkee kavereita vähemmän ja olo on epäsosiaalinen, koska jää paljosta paitsi siksi ettei halua juoda. Ja se johtuu juurikin krapulasta, jota nykyään pelkään. Tietenkin voin lähteä juhliin selvinpäin, mutta siinä vaiheessa kun ystävät ovat juoneet jo muutaman tunnin, me alamme olla niin eri planeetoilta, että on hyvä poistua kotiin.

  Tämä oli tarina siitä, kuinka minä ja alkoholi erosimme. Luultavasti pysyvästi. Muutamia hairahduksia saattaa pakosta tapahtua kuitenkin..

  mari_s_6@hotmail.com

 41. Mun meni ruotsin yo-kirjoitus ihan pilalle krapulan takia!:D Lauantaina meni vähän överiksi, sunnuntaina oksensin koko päivän enkä voinut kuvitellakaan lukevani mitään (olin siis varannut koko sunnuntain lukemiseen ja kertaamiseen, muuten oli jäänyt lukeminen vähälle…) ja maanantaiaamuna piti lähteä edelleen huonovointisena kirjoittamaan. Hävettää ihan, kun kaikki ihmetteli miks mun tulos oli niin huono, enkä kehdannut kertoo että meni penkin alle krapulan takia…:D Nykyään vielä tuun vieläkin helpommin huonovointiseksi, mulle riittää siideri nii oksennan seuraavana aamuna. Siksi tulisi tarpeeseen, en enää edes käy missään kun pelkään seuraavan aamun olotilaa:( alisa.ojala (a) suomi24.fi

 42. Pahoja darroja löytyy vaikka kuinka paljon, en tajuu miks ne yltyy niin pahoiksi (okei, shottien juominen saattaa liittyy asiaan).
  Yks lauantai heräsin ihan jäätävissä oloissa siihen et sattu, kolotti, oksetti. No tuttujuttu, eipä siinä mitään jos ois saanu jäädä sänkyyn mutta kun ei! Tiedossa oli poikaystävän vanhempien tapaaminen kivassa ravintolassa. Ei muutaku kylmä suihku, virkistävä kasvonaamio naamaan, hampaidenpesu x3.
  Ravintolareissu meni siihen asti hyvin, kunnes ruoka tuli eteen josta sain haukattua muutaman palasen ja sit kutsu wc-pönttö. NIIIN noloa ja kamalaa!! 😀 Oli pakko syödä väkisin se ruoka ja esittää että kaikki on ok, koska ne vanhammat oli vähän hyvin vanhoillisia.. Sanomattaki selvää et jälkkärit jäi syömättä.

 43. Ihan näin alkuun: ja minä kun luulin olevani lähestulkoon ainoa ihminen maan päällä joka kärsii oikeasti kamalista darroista! Enkä voi todella uskoa että millään vippaskonsteilla niitä voisi lieventää (kokeiltu on kaikkea, paitsi ei tietenkään tätä kyseistä Darraa!) 😉

  No mutta, pahin darra sitten..Oli varmaan puolitoistavuotta sitten kesällä. Jotkin kesäkekkerit siinä venyi myöhään yöhön (aikaiseen aamuun..) ja sanomattakin selvää että olihan sitä kuppia kumottu ihan riittävästi. Paha ongelmani on myös se, että herään sitten ihan laittoman aikaisin, eikä unta kerry paljoa.Ensimmäisenä kun silmäni avasin mielessä oli, että ehdinkö vessaan asti…Päässä humisi, joka raaja tärisi, mahassa kiersi..Siitä se sitten alkoi. Pönttöä sai käydä halailemassa varmaan vartin välein ja tätä kesti lähemmäs 12h. Ei pysynyt vesitilkkakaan sisällä. Lopulta olin niin heikkona kaikesta nestevajaudesta ja verensokerit oli alhaalla, että luulin jo pyörtyväni. Viimeisen oksennuksen jälkeen sain jonkun kramppikohtauksen niin, että sormet jäykistyivät ja rupesivat "vetäytymään" kohti kämmentä ja rannetta. Ja silloin meinaan pelästyin! Sormet eivät kertakaikkiaan toimineet enkä saanut edes limsapullon korkkia auki. Onneksi en ollut yksin, kaverini laittoi kokista mukiin ja pillin jolla imin sitten limsaa ja samantien jäykkyys sormissa hävisi. Ilmeisesti verensokerit olivat vain niin alhaalla. Paljoa en vieläkään uskaltanut juoda, imeskelin sitten sokerinpaloja ja hörpin tilkkoja vettä..Kai se siitä sitten rupesi helpottamaan.. Se kerta oli kyllä kaikenkaikkiaan kamala ja pelottava!

  Hirveä oksennusdarra on joka kerta kun on vähänkin vain juonut, mutta näin kauheita ei onneksi ole tämän kerran jälkeen ollut. Nykyään en enään usein juo krapulapelon takia, mutta välillä kun on jotkin kekkerit ollut niin tulee drinksuteltua…Nytkin yhdet pikkujoulut olisi vielä edessä, mielenkiintoista olisi päästä kokeilemaan onko Darrasta mitään hyötyä 😉
  salzzu_@hotmail.com

 44. Onpas vaikeeta valita vaan yks paha darra-kertomus haha! 😀 Mutta melko ikävä kokemus oli tuossa vuosi sitten muistaakseni juurikin pikkujoulujen juhlimisen jälkeen. Olin kotiutunut vähän turhankin hyvissä tunnelmissa ja erehtynyt luulemaan tv-tasoni ulos vedettävää laatikkoa vessanpöntöksi! 🙂 Heräsin jossain vaiheessa aamuyöllä suihkuhuoneen lattialta ja kauhu valtasi mielen mihin onkaan saattanut oksu päätyä. Ja sieltähän se löytyi tv-tason laatikosta. Sitä oli mukava alkaa sitten siivoamaan (laatikkoa ei siis saa irti:D) kun singstar-mikit yms elektroniikat uiskentelivat siinä itsessään. Oon huomannut, että darrat vaan pahenee pahenemistaan joten totta tosiaan aion ottaa testiin nämä poretabletit! 😀

 45. Olin varmaan jotain just ja just 18, oli juhannus ja sillonen poikaystäväni oli hakenu alkosta ihan järjettömän määrän juomista. Ja kun kerran oli kassikaupalla viinaa tarjottavana ni fiksun 18 vuotiaan oli tietenkin juotava sen mukasesti.. kurkusta alas meni mm. KOKONAINEN mandariinivodka (raakana tietenkin), 5 breezeriä, jokunen lonkero, kermalikööriä ym. Aamuyöstä olin niin humalassa että näin vaan kaiken sumeena ja meinasin sammua keskelle katua. hyvä meikä. Herätessä poikaystävän porukoiden luota joskus seuraavana päivänä olo oli niin helvetinmoisen kamala etten voinut liikuttaa edes pikkurilliä tai yrppä rupes lentämään. Eikä siinä vielä kaikki, tätä kesti KAKS päivää :DD en pystyny syömään mitään, makaamaan vaan paikallaan. Ja jos ajattelinkin mandariineja ni piti juosta halaamaan pönttöä. Tän jälkeen meni kaks vuotta ennenkuin pystyin syömään mandariineja tai juomaan mandariinimehua 😀 kiitos mandariinivodka.

 46. Elämäni kauhein darra oli itsenäisyyspäivänä. Oksensin koko päivän ja päätä jomotti senkin edestä ! En nukkunu siitä seuraavaa yötä kunnolla, koska oksetti yhä 🙁 Tollanen ois hyvä, koska nykyään mulle tulee niin helposti darra, vaikka en olisi juonut edes paljoa. Ärsyttävää, kun muut herää seuraavana päivänä melkein virkeinä ja itse olen puoli kuollut.

  neamaria@hotmail.fi

 47. Elämäni pahimman darran koin eräänä sunnuntaiaamuna. Olin edellisenä iltana viettänyt aika alkoholipitoista iltaa parin kaverin kanssa, ja pääsin sitten aamulla erään toisen kaverini kyydillä kotiin. Nukuin muutaman tunnin ajan, kunnes tuli ihan hirveä nälkä. Raahauduin hieman huonovointisena alakertaan syömään mitä jääkaapista sattui löytymään. Ajattelin että olo menee pian ohi, etenkin jos syön ja juon (vettä) hyvin. No, hetken päästä olo olikin ihan fine, vaikka väsymys oli aika hirveä. Olin luvannut auttaa tallilla erään hevosen klippauksessa, joten päätin lepäillä vielä tovin ennen lähtöä.
  No, nukahdin sitten pariksi tunniksi ja kun heräsin oli olo ihan käsittämättömän huono. Olin todella rättipoikkiväsynyt enkä pystynyt edes pysymään jaloillani! Päätä jomotti aika ankarasti ja pelkkä asennon vaihtaminenkin tuntui ylitsepääsemättömältä tehtävältä. Oli pakko soittaa tallille ja huijata, että olin tullut kipeäksi, sillä en olisi päässyt paikalle mitenkään omin avuin… Onneksi iltaa kohden olo sitten parani, ja varmaankin tuli vannottua silloin(kin) etten juo enää ikinä!

  gilppari92@hotmail.com

 48. Lähdettiin silloisen poikaystävän kanssa Latviaan, yövyttiin vain yksi yö ja sitä edeltävä ilta meni tietenkin tutustuessa paikalliseen juomakulttuuriin. Seuraavana aamuna parin tunnin unilla ostoksille, vielä kun oltiin päissään niin houkutteli se halpa viina. Sitä sitten kahmittiin reput täyteen. Jossain vaiheessa tajuttiin, että kohta tulee kiire lennolle. Ei muuta kuin bussiin ja kentälle. Taidettiin olla noin vartti ennen koneen lähtöä lentokentällä, joten eihän me nyt mitään tavaroita enää ruumaan saatu. Siinä sitten yritettiin vängätä huonosti enkkua puhuvan henkilökunan kanssa että mihin me meidän viinakset saadaan! No käsky kävi joko juoda paikan pällä tai heittää roskiin. Absinttipullo tuhottiin puoliksi ja ei muuta ku lentokoneeseen! Ja sielä iski krapulatärinäabsinttihuurut niin lujaa päälle että huhuh! Lentoemokin jo tuli kyselemään että are you okay kun taisi olla tyttö vähän kalpeana. 😀 Onneksi lento oli lyhyt, vaikka tuolloin tuntui päättymättömältä…
  Oltiin niin epäilyttävän näköisiä ja hajuisia että jouduttiin vielä Suomen päässä tulliin tarkastukseen. Heti kun pääsi terminaalista pihalle lensi oksu. Ja uudestaan juna-asemalla. Ja uudestaan bussiasemalla. Tän jälkeen oli silti vielä huumoria mennä bisselle, seuraavana aamuna ei naurattanu.

  saija87@gmail.com

 49. Jatkoilla kerran kuningasidea ottaa absinttia. Yöllä jo näin kummia unia jostain "punaniakasta" joka piteli tennismailaa ju puhui antamastaan lupauksesta. Seuraava päivä lahjakasta oksentelua ja illan myötä pakko pyöräillä kotiin, jolloin kaikki pelotti ja luuli ohi ajaneen poliisinkin kyttäävän minua. Tämä vain yksi kamalimmista. Lämpimiä muistoja myös laivan hytistä ja bussimatkasta Jyväskylään, jolloin oli pakko oksentaa bussin roskikseen…

  basistinbasifisti@gmail.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.