Canada Goose Home

Villiinnyin taas vaihteeksi selaillessani pitkästä aikaa Campdresta petivaatteita hyvään hintaan. Tällä kertaa lähti tilaukseen kaksi settiä Canada Goosen petivaatteita ihan pilkkahintaan verrattuna kaupan hintoihin! Campadre-hinta on siis esimerkiksi näissä kolmannes ovh-hinnasta. Kaikki kivoimmat mallit oli jo ehtineet myydä loppuun siinä ajassa kun neljä päivää jahkasin sen kanssa, että mitkäs sitä pistäisi tilaukseen, mutta lopulta päädyin sitten näihin punaisiin 🙂 Mikäs nyt olisi sen kivempaa, kun hyvät petivaatteet, eikös!?

Mikäli jotakuta kiinnostaa, niin kannattaa toki kurkata noiden valikoima Campadresta! Canada Goose Homen kamppis on voimassa vielä tämän päivän, mutta tällä hetkellä on meneillään myös mm. Craftin kamppis ja ensi viikolla on alkamassa Guessin kamppis 🙂 Campadreen pääsee rekisteröitymään tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.