Lauantain hemmottelua

Makoilin eilen rankan salitreenin jäljiltä Ronjan kanssa kotisohvalla juoruillen ja illalla soinkin sitten itselleni kunnon hemmotteluillan pitkästä aikaa ikuisuuteen.. Mulla on tosiaan johtovedessä jotain metallinjäämiä, jotka aina kivasti tarttuvat mun tukkaan ajanmittaan ja tuovat semmoisen ihanan punaisen vivahteen, joka voisi olla ihan kiva jonkun muun kun mun tukassa. Olen siis ottanut lähiaikoina syväpuhdistavat aktiivikäyttöön ja teinkin eilen jo pienen ennakkohuollon ensi perjantain kampaajaa varten tekemällä kunnon syväpuhdistavan pesun ja laittamalla vartiksi pyyhekuivattuun tukkaan vaikuttamaan Goldwellin 10BS:sää ja 10V:tä poistamaan keltaisuutta jo valmiiksi.

Syväpuhdistavasta shampoosta on käytössä Label.M:n versio, sekä eilen laitoin Goldwell-vaahdon lisäksi vielä muutamaksi minuutiksi ennen pesua päähän Redkenin Blond Glam-platinahoitiksen. Sävytteiden jälkeen muhittelin Pureologyn kosteuttavaa tehohoitoa päässä 20min, aivan ihana tuote 🙂 Kosteisiin hiuksiin vielä Moroccanoilia ja Tigi Bed Headin Spoil Me:tä, kyllä tukka kiittää nyt!


Siinä samalla kun tuli muhiteltua tehohoitoa tukassa, sai seisoa ihan tarpeeksi kauan kuumassa suihkussa ihanalla suihkugeelillä läträten ja lopuksi sitten kasvojen totaalipuhdistus, sekä hyväntuoksuiset vartalovoiteet kehiin 😉 Kyllä kelpasi mennä illalla köllimään peittojen alle rentoutuneena! Tämmöisiä omia hetkiähän varten nämä viikonloput nyt oikeastaan ovat tehtykin.

Lupasin jo ajat sitten kertoa tuosta mun uudesta lemppari-suihkugeelistä, jonka sain jostain goodiebagistä parisen kuukautta sitten. Kyseessä on siis Yves Rocherin Itämainen suihkuöljy (näkyy tuossa kuvassa keskellä). Virpi ylisti tätä mulle jo ennenkö olin tätä edes ehtinyt testata, mutta rakastuin tähän heti aivan täysillä! 

Itämainen suihkuöljy 

Arganöljy, kauneutta itämailta
Luonnonmukaista Marokon arganöljyä sisältävä itämainen suihkuöljy vie sinut päivittäin hammam-kylpyläperinteen eksoottisiin nautintoihin. Suihkuöljy muuttuu iholla suihkussa valkoiseksi ja hoitaa ihollesi uskomattoman sileyden ja silkkisen pehmeyden. 
Koostumus:
 • Kasvipohjaisia ainesosia: luonnonmukainen Marokon arganöljy. 
Etenkin kuivalle talvi-iholle olen itse kokenut tämän tavallista suihkugeeliä paremmaksi juuri siksi, ettei iho kuivu niin paljon, päinvastoin iho on ihanan pehmeä pesun jäljiltä. Lisäksi tämä ei vaahtoa tavallisen suihkugeelin tavoin, vaan muuttuu öljymäiseksi vaahdoksi iholle ja pienenä vinkkinä, että sopii näin aivan loistavasti mm. sheivaukseen! Suihkuöljy löytyypi Yvesiltä täältä! Loistovinkki esimerkiksi joululahjaksi 🙂
Ja muistakaa, että tuo -30% alennus ensimmäisestä ostoskoriin klikatusta tuotteesta on edelleen voimassa, sekä koodi XMASGIFT12,  antaa vielä 17.12.12 saakka 5euron kerta-alennuksen yli 20euron tilauksista! Yvesille TÄSTÄ!

Tänään sitten lisää makoilua, hengailua ja illalla sitten perinteiseen jokasunnuntaiseen drag-bingoon Porvoonkadun baariin! Aina yhtä hyvää viihdettä, voin kertoa! 😀

3 vastausta artikkeliin “Lauantain hemmottelua”

  1. Anteeks nyt jos utelen mutta on jääny vaivaamaan eräs asia 😀 mainitsit jollain videolla poikaystävän ja mua on siitä asti häirinny ku en tiiä että seurusteletko vai etkö? 😀 kiitos jo etukäteen jos saan tän epätietosuuden kuriin..

  2. Hei kiinnostaisi tietää, että onko hiuksesi ohentuneet blondauksen vuoksi? Ja jos on niin onko ne palautunut siitä, ja kuinka nopeaa mahdollisesti? Olen ollut blondi nyt 2½ vuotta ja hiukset ovat ohentuneet ja lyhentyneet huomattavasti!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.