Asuja kesältä

Kaivelin lauantaina koneen kuvatiedostoja ja aloin yllättäen haikailemaan taas kesän perään. En ymmärrä mistä se johtuu, että motivaatio pukeutumisen suhteen laskee aina talvisin. Yleensä aamut menevät sillä samalla vanhalla kaavalla, että nappaa hyllystä kiireessä päälle ne kaikki mukavimmat ja tylsimmät vaatteet mitä siinä aamukoomassa nyt sattuu keksimään ja sama kaava toistuu koko tämän ihanan kaamoksen ajan 😀 Tuli ikävä hameita, toppeja, sandaaleja, ballerinoja ja etenkin paljaita sääriä, hahah! Onneksi sentään enää kuukausi Honolulun matkaan, jossa pääsen edes pariksi viikoksi pukemaan päälleni jotain muutakin kun farkut, EMU:t ja Canada Goosen..
Keräsin jokatapauksessa arkistoista jotain yhteenvetoa viime kesän asuista tähän talven piristykseksi.

Mikäs on teidän lemppari kesäasuista?

Ainiin ja Crest Whitestripsien IsoSmilen alekoodi on voimassa vielä 15.12 asti! Eräs lukija kommentoi tosiaan seuraavanlaista; Jos ei joku vielä ole tietoinen niin ensi vuoden alusta alkaen alv verotuksen 43.5e raja tippuu 22e, käytännössä se merkitsee sitä että kun alv vero ylittyy 5e niin sitä maksetaan eli nyt kannattaa tilata jos haluaa välttyä tullikäynniltä ja lisämaksuilta.
Eli tilatkaa heti alle 43e ostokset, oli se mitä tahansa, ostakaa vaikka varastoon useammalla eri kerralla, säästätte monta euroa.”
—> Eli tosiaan, mikäli on liuskat harkinnut tilaavansa, suosittelen tekemään tilauksen nyt tuon tullimuutoksen vuoksi!! 
Eli tosiaan koodi koodi SA722622 , joka antaa kassalla 4euron kerta-alennuksen kaikista yli 28euron tilauksista IsoSmilesta 15.12.2012 asti. Lisätietoa ja video aiheesta tässä postauksessa!

Itselläni lähtee myöskin tällä viikolla pitkästä aikaa käyntiin Crest-kuuri! 😉

2 vastausta artikkeliin “Asuja kesältä”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.