Maanantain jorinoita ja Philips Wake-up Light

Aivan huippua lukea noita vastauksia Darra-arvontaan, kerrankin arvontavastauksia, joihin voi itse samaistua aivan täysillä. Lähes jokaisen kohdalla on tullut kyllä semmoisia deja vu-ilmiöitä, että ei huhheijjaa ;D Muistakaa, että Darra-kisaan aikaa osallistua vielä tämä ja huominen. Kisa löytyypi siis täältä!
 

Eilinen oli kyllä aivan loistava sunnuntai. Ensin nukkumista myöhään, neljä kuppia kahvia, datailua (tietty), leikkimistä Bixun kanssa, syömistä ja illalla bingoilua.. Kyllä kelpaa aloittaa viikko hyvillä mielin! Tänään vuorossa luottamusmieshommia koko päivä, joten pientä vaihtelua tavalliseen työpäivään.

Oon koko viikonlopun miettinyt taas pääni puhki tätä mun hiusasiaa
(ikuinen murheenkryyni), että heittääkkö pillit pussiin ja vetää koko
pää taas blondiksi vai jatkaa tätä raidoitusmenoa.. Hmm. Siinäpä vasta
pulma 😀 Sen jälkeen kun selailin vanhoja kuvia, niin oon tullut siihen
tulokseen, että tää mun ikuinen juurari alkaa olla jo niin nähty ja
vaihtelu tekisi kyllä terää! Saa nähdä mitä perjantaina keksin..

Sain muuten viime viikolla Philipsiltä testiin Wake-up-ligtin, joka onkin ollut ostoslistalla jo ties kuinka monta vuotta.. Olen aina ollut tosi aamuihminen, mutta siitä huolimatta nämä kylmät ja pimeät talviaamut nyt vaan on aina niin hankalia päästä sängystä ylös, vaikka olisi nukkunut kuinka maittavat yöunet. Sain eilen vihdoin ja viimein säädettyä tuohon asetukset kuntoon ja herätykset lähtevät testiin heti huomisaamusta alkaen. Sitten on kokemuksia jaossa 😉 Ronjalla on ollut tommoinen vastaavanlainen jo iät ja ajat ja ainakin olen kuullut tehosta vain pelkkää hyvää. (Testasin muuten just äsken, että on mitä parhain valo meikkaukseen!!!)

Philipsin Wake-up Lightin sivuille on koottu ”ihmiskoekaniinien” kokemuksia herätyksistä lampun kanssa, mikä on omasta mielestäni ihan huippukeksintö! Raportteja lampun käytöstä pääsee kurkkimaan siis täältä!

Siinäpä taas maanantai-aamun jorinat. Nyt koiran kanssa ulos ja hommiin!

 Christmas 728x90

5 vastausta artikkeliin “Maanantain jorinoita ja Philips Wake-up Light”

  1. Ai nyt on tullu tollanen auringonmallinen 🙂 hih. Mulla on itellä ollu kans monia vuosia Wake up-light ja oon tykänny paljosti. Inhoan maailman eniten herätä tähän talvisynkkyyteen ja oon huomannu useinki herääväni jo ennen herätystä valon avulla!

  2. hei! kerroit silloin aikaisemmin, että ostit sellaset ne värilliset jouluvalot. mieki oon nyt niitä katellut stokkan verkkokaupasta, mutta en tiiä oikein et miten ne toimii jne 😀 ootko asettanut ne paikoilleen? voisitko ottaa vaikka kuvan tai jotain x)

  3. Sori tää on tosi vanha postaus mihin kommentoin! 😀

    Mutta siis tosta valosta.. Oon harkinnu ostavani tuollaisen oikeastaan vaan sen takia että tarviin meikkausvalon 😀 Onko se oikeesti tarpeeks kirkas pimeässä huoneessa? Se valo on vähän vissiin sellanen keltanen?

    1. On tarpeeksi kirkas! ja hmm taitaa se vähän keltainen olla, muttei ainakaan itseäni haittaa. kannattaa käydä jossain kaupassa testaamassa valoa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.