Canada Goose Trillium Parka

Eilen tuli vedettyä taas semmoinen hullu treeni Fressissä, ettei mitään rajaa! Mulla oli seurana kaveri, joka on kunto-ohjaaja ja rääkkäsi ja kannusti mua siinä vieressä sitten ihan kiitettävästi. Unohtamatta salakavalaa painojen lisäystä aina toistojen välissä.. Tästä se taas alkaa! Päivän kruunasi treenin jälkeen kuitenkin infrapunasauna (taas kerran), sekä Glitterin blogi-ilta (taas vähän kun olisi kotiin tullut), jossa pääsi turisemaan vanhojen työkavereiden ja blogituttujen kanssa, vaikka lähdinkin aika pikaiseen kotiin pitkän päivän väsymyksen vuoksi.
Ostin jokusen aikaa sitten mustan Canada Goosen, jota onkin tullut ahkerasti käytettyä lähestulkoon joka päivä sen jälkeen kun sen kannoin kotiin. Ovat siis ainakin säät sallineet tällä saralla! 😉 Olin jo aikaisemmin ihaillut takkeja Canada Goosen omilta verkkosivuilta, mutta tottakai valikoima täällä Suomessa on niin suppea, ettei juuri haluamaani takkia olisi ollut mahdollista täältä Helsingistä saada..
Kävin kuitenkin eräs päivä piipahtamassa Stockalla (jonne menin tällä kertaa ostamaan kuulokkeita..) ja päätin sitten aivan ohimennen kiertää myös urheiluosaston läpi. Ensin haahuilin siinä Niken osastolla ja olin jo kantamassa yhtä juoksusettiä kassalle, kunnes huomasin tuon takkiarsenaalin ja innostuin siinä sitten testailemaan. Älkää päästäkö mua ihan tosissaan enään sinne Stockalle !! Tästä tuli taas mieleen, että mulla on miljoona uutta lempparia myös sillä kosmetiikkasaralla, joita en ole ehtinyt vielä esitellä kun illat menee lähinnä Teen ja Been kanssa löhöten, mutta pikkuhiljaa..

Koot näissä vaihtelevat malleittain, joistain löytyy xxs:sää, joistain malleista ei taas näin pientä ja joissain malleissa pienikin koko on melko suuri verrattuna toisen mallin vastaavaan. Itse tykästyin sen ”perus-Goosen” sijaan tähän vähän naisellisempaan versioon, josta löytyy nuo kiristysosat vyötäröltä. Ja voin kyllä sanoa, että takki oli aivan paras ostos hetkeen! Vaikka hinta kirpaisi, niin tuolla aamuisin bussi-ja juna-asemilla kyyhöttäessä ostos on ollut kyllä joka pennin arvoinen. Olisin ensin halunnut tästä ”naisten mallista” tummansinisen, joka kuitenkin oli omassa koossani loppu, eikä lisää ollut tilattavissa. Onneksi musta nyt on aina varma 😉

Itseasiassa Canada Goosea ei ilmeisesti monissa suomalaisissa verkkokaupoissa myydä (?!), mutta löysin CG:tä ainakin Nellyltä. Itseasiassa juuri tätä omaa Trillium Parkaani oli myös valikoimissa ja löytyy täältä! Tuo omani on huimasti edullisempi verrattuna tuohon suosituimpaan Expedition Parkaan, mutta itse henkilökohtaisesti tykkään enemmän tästä omani mallista. Nyt kun katsoin noita tuotetietoja, niin ilmeisesti jokin hieman hienompi untuvatäyte ja eri päällyskangas voi olla myöskin syynä tuohon huimaan hintaeroon. Joku fiksumpi saa tätä avata, mikäli tietää 🙂
Löytyykö lukijoissa muita Canada Gooseen hurahtaneita? Mikäs on teidän lempimalli?

40 vastausta artikkeliin “Canada Goose Trillium Parka”

 1. Noita Canada Goosen takkeja löytyy myös Partioaitasta ja muista vastaavista liikkeistä. Yllättävän suosittuja ovat vaikka hinta onkin noin huima.

 2. auch minkä hintanen takki !! maksan vähemmän vuokraakin :DD Ei mutta toi näyttää tosi hyvältä sulla 🙂 Ja tärkeintä on ettei palele

 3. Canada Goosen Expedition Parkaa nyt vuoden verran kantanut ja ei voi muuta sanoa, kun että RAKASTAN.

  Myös Partioaitta myy verkkokaupassaan Canada Goosea ja suuri valikoima on myös Yrjönkadun myymälässä, kun siellä viimeksi piipahdin 🙂

 4. Oih mikä ihanuus! Mulla lämmittäjänä toimii Nellyn Tove Parka, sekin onneks kyllä toimii tehtävässään tosi hyvin 🙂 jos muuten keksit, että millä sais suojattua takin kauluksia niin jaa ihmeessä vinkit täälläkin, mulla nimittäin meikkivoide+puuteriyhdistelmä värjää kaulusten sisäpuolet näteiks parissa päivässä..

 5. Oi että toi on kyllä nii ihana takki ja varmasti tosi lämmin. Herranjestas vaan toi hinta! Tiesin kyllä että se on tosi kallis, mutta yllätyin kyllä ihan toden teolla kun kerran nellyssä selailin takkeja ja todellinen hinta mulle selvis. Eniten mua ihmetyttää, että miten Tukholmassa nuorillakin on varaa tommoseen? Tosi monella koulussa mitä siellä kävin oli tollanen takki.. Menee kyllä ihan yli ymmärryksen 😀 mut uskon että varmasti on hyvä ostos, ja kestää vuosia tuo takki 🙂 kateeks käy!

  1. Joo onhan se hintava, mutta eipä tarvitse ihan hetkeen uutta takkia ostaa ja selviytyy kovillakin pakkasilla. Ja siis kuule, olen miettinyt tuota aivan samaa, että millä rahalla nuo tukholman nuoret noita takkeja ostavat?! 😀 itse en kyllä omalle teinilapselle noin hintavaa takkia kustantaisi! 😀

 6. Kyllä, Canada Goose on aivan paras! 🙂 Mulla on Montebello -parka, jonka metsästys XXS kokoisena oli aika työn ja tuskan takana. Sellaisen olen kuitenkin nyt jo jonkun aikaa omistanut ja muuhun en enää vaihda!

  1. Ohhoh! Harmittaa, että Suomessa on niin huono valikoima näiden malleissa ja väreissä. onneksi onnistuit omasi kuitenkin löytämään! 😉

 7. Pohjois-Suomalainen City Sport myy Goosen takkeja myös verkkokaupassaan:) omani sieltä hankin, tosin paikan päältä!

  -L

 8. Hei Iines!

  Upea takki! Itsekin olen haaveillut Canada Goosesta, mutta korkea hinta vielä epäillyttää..=)

  Oletko vielä käyttänyt Neulash seerumia? Seerumi on uudistunut ja mietin, onko uusittu Neulash lainkaan niin hyvä kuin ennen… Harmittaa, kun en huomannut hamstrata tuotetta jemmaan…

  1. Nyt olen taas pari viikkoa käyttänyt, sitä ennen oli parin kuukauden tauko! En ole kuullut tuosta uudistuksesta lainkaan :O täytyy tarkkailla, huomaanko tehossa eroa! Tosin tuo oma putkilo jota nyt käytän, on melko vanhaa erää..

 9. Hei,
  olisin kysynyt mielipidettäsi trilliumin koosta. Onko mielestäsi reilua kokoa? Tilasin itselleni s koon ja mietin jo valmiiksi vaikkei takki ole vielä saapunut, että onkohan se liian iso..normaalisti käytössä s tai m kokoa.
  Pienempää kokoa kun ei enää ollut saatavilla..

  1. Hmm.. Tosi kinkkistä sanoa kun en nimittäin kokeillut niitä muita malleja tuota ostaessa, joten en osaa sanoa onko tuo malli reilua kokoa muihin verrattuna. Mutta itselläni on tuosta xxs, joka oli siis sopiva ja istuukin hyvin. Veikkaisin, että tuossa on hieman tyköönistuvammat koot, kun malli on tuommoinen naisten malli. Toivottavasti takki on sopiva!! 🙂

 10. moikka, miltei vuoden vanha on postauksesi… mutta mutta.. itse mietin ostavani myös juuri tuon Trilliumin mutta mietin kokoa.. mielestäni oli muutenkin hiukan niukempaa kokoa ja jos sulla tosta xxs niin mitä kokoa muuten käytät muista vaatteista? mahtuuko sulle sinne alle vielä neuletta ym? Täytyy miettiä tuo koko tarkkaan kun kyseessä kuitenkin niin kallis hankinta…

  1. Anteeksi kun kesti vastaus! Käytän yleensäkkin xs tai xxs ja tuonne mahtuu alle neuletta. Jos mahdollista, niin suosittelen testaamaan takkia jossain. Olet oikeassa, niin kallis hankinta kuitenkin on! 🙂

 11. Jos käyttää normaalistis xs- s vaatteita, niin suosittelisitko ottamaan xs vai xxs, onko tämä ns."reilua mitoitusta"?

 12. Kaikki hurahtaneet ja ostoa miettivät. Nopea vilaisu ulkomaan nettikauppoihin ilahduttaa nuukailijaa. Tilasin ko. takin 176€ hinnalla alesta ja vaikka tulisi tullimaksut jne päälle, jää silti roimasti suomen hinnoista!!

  1. Miltä sivulta tilasit?? Kai olet tutustunut tähän: http://www.canada-goose.com/counterfeit/ ?? Takkeja ei nimittäin saa myydä kuin vaan valtuutetut jälleenmyyjät, eivätkä Canada Gooset ole alennuksessa! Eräs entinen työkaverini meni nimittäin tilaamaan netistä takin joskus ja alkoi epäillä asiaa, koska takki oli paketissakin epäilyttävän kevyt untsikkatakiksi. Ja feikiksi paljastui! Onneksi tilaus oli tehty luottokortilla ja luottokunta maksoi hinnan takaisin.. 🙁

 13. Voitko kertoa, että miksi ostit noin kalliin takin? Kuinka hyvin se on kestänyt käyttöä? Tuolla hinnalla saisi esimerksi 5 armeijakäyttöön tehtyä, mielestäni paljon parempaa parkaa. Kunhan kysyn.

 14. Minkä pituinen olet? ja mittojasi, kun xxs on sopiva.
  Mietin tuota xs yai s kokoa, kun olen itse 170cm mutta on todella leveä lantio. Normisti käytän S-M.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.