Keskiviikko 13 ja Havaijin lennoista

Huhhuh, ensimmäistä kertaa aikoihin heräsin ”luonnollisesti” ennen kellonsoittoa ja onneksi näin, niin välttyy tänä aamuna toivon mukaan siltä perinteiseltä kiireeltä, joka on lähiaikoina vaivannut mun aamuja.. Ihmeen hyvin kyllä piristyy tuossa uuden kirkasvalolampun edessä meikaten ja kahvia hörpäten 😉
Mulla on bloggerin luonnoksissa jemmassa jos mimmoista postausta ja ideoitakin tämän blogisisällön suhteen olisi vaikka muille jakaa, mutta lähiaikoina aika on vaan valunut johonkin aivan muuhun. Eilen puuhailin kotona parisen tuntia töiden jälkeen, lähinnä raivaten aamun kaaosta, kävin Been kanssa ulkoilemassa, pääsin lopulta istumaan koneelle rauhoittumaan puoleksi tunniksi, kunnes sitten lähdin kyläilemään Ronjalle ja siinä se päivä sitten hurahtikin. Illalla olin aikeissa tulla vielä päivittämään tänne kuulumisia, mutta herkuttelu voitti ja sitten olikin jo Iineksen nukkumaanmenoaika. Tänään sitten taas vuorossa asioiden hoitoa ja salia, joten pitkä päivä taas tiedossa. Toivottavasti ehdin viikonloppuna siirrellä kuvia koneella ja raapustella luonnoksia jemmaan!
Mulla on huomenna se kampaaja Qhairissa ja kriiseilen edelleen sen suhteen, että millaiseen tukkaan nyt sitten päädyn..

Toisaalta tekisi mieli jatkaa tällä tummanvaalealla aka. ”melkein omalla hiusväri”- linjalla ja ehkä joskus hamassa tulevaisuudessa saavuttaa se mun opitmaalinen ”oma tukka hyvässä kunnossa”-tilanne, mutta jotenkin on alkanut tympiä tämä juurikasvun kasvatus tässä vajaan vuoden jälkeen. En ole koskaan henk.koht. ymmärtänyt sitä logiikkaa, että talvisin suositaan tummaa tukkaa, kesällä taas sitten otetaan raitoja tai vaihdetaan muuten vain vaaleampaan. Mun mielipiteen mukaan tämä menee juuri toisinpäin, kuka nyt haluaisi talveksi tumman tukan, joka vain korostaa kontrastia tähän Suomen auringottoman talven kalventamaan ihoon? 😀 Mietinpä vaan nyt ihan realistisesti. Nämä nyt on taas näitä mun mielipiteitä ja toisaalta vaaleneehan se tukka sitten siellä reissussakin, mutta hmmm.. Onneksi vielä tämä päivä ja puolet huomisesta aikaa miettiä asiaa. On mullakin ongelmat.

Tiistain palaveriherkkuja!

Mun Nykin ja Honolulun reissuun on nyt alle kuukausi aikaa ja pikkuhiljaa on alkanut jänskäämään, sekä muuten vain malttamattomana odottelemaan sitä että pääsee pitkästä aikaa lomailemaan auringon alle kauas täältä lumen keskeltä. Varattiin lennot tosiaan jo ajat sitten, jolloin saatiinkin ne aivan naurettavaan 700 euron hintaan, tosin Tukholmasta kylläkin. Ostin edelliselle illalle lennot Finnairilla Tukholmaan ja maksoin jo valmiiksi alennuslipuista vielä osan pisteistä, joten kaiken kaikkiaan hintaa tuli lennot ynnättynä tuolle Hki-Hawaii-reissulle vajaat 800 euroa. Kaikki ovat ihmetelleet näiden lentojen hintoja, mutta kyllä niitä edullisiakin löytyy kuin vain jaksaa etsiä ja nimenomaan hyvissä ajoin. 
Reitti Tukholmasta on siis suora lento Newarkiin, josta on jatko suoraan E-coastilta Honoluluun, eli käytännössä ”yhden pysähdyksen taktiikalla mennään” 😀 Olen joskus parisen vuotta sitten lentänyt tuon saman reitin Sto-Newark, silloin juuri myös SAS:illa (taisi olla kylläkin Unitedin operoima). Huomasin SAS:illa jotain tarjoushintoja, joten ajattelin vinkkailla kurkkaamaan, jos siellä olisi vielä moisia hintoja tarjolla. Siinäkään nyt ei ole paljoa sumplimista ottaa lento juurikin esimerkiksi Tukholmasta ja lentää sinne Norwegianilla yms, koska Suomesta useimmat (jossei nyt lasketa Finskin suoraa lentoa Nykiin) lennot Jenkkeihin päin ovat Lontoon tai muun vaihtokohteen kautta (yleensä myös pysähdyksellä W-Coastilla), joka taas nostaa hintaa ja pidentää lento-aikaa. SAS:in tarjouksia löytyypi TÄÄLTÄ mikäli kiinnostaa kurkata!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17614762)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

Oon jo vaivihkaa alkanut tässä junailemaan mun seuraavaa reissua, mutta siitä sitten vielä myöhemmin, mikäli saan ylinpäänsä järjestettyä kesälomani loppukevääksi 🙂

No mutta, tänään palkkapäivä, eli taas se päivä kuusta kun saa hetken ihailla tilin upeaa saldoa ja sitten kurjutella, kun kaikki varat katoavat sinne sun tänne. Onneksi meilläpäin 13päivä on tältä osin onnenpäivä, eikä päinvastoin ja mulla hujahtaa heti palkkapäivänä suuri viipale palkasta automaattisesti säästöön eri paikkoihin, joten ei tarvitse ainakaan kärsiä sen vertaa, että joutuisi itse tekemään niitä säästösiirtoja ja kauhistelemaan tilin tyhjentymistä, hahaha!

14 vastausta artikkeliin “Keskiviikko 13 ja Havaijin lennoista”

 1. Eikä! Kuinka kateellinen olen sulle kun pääset Honoluluun! Olen itse aina haaveillut sinne pääsemisestä, mutta ehkäpä joskus tulee munkin vuoro!
  Ja mun mielestä sulle sopii nuo nykyiset hiukset tosi hyvin ainakin 🙂
  Tulipa nälkä kun katsoi noita sinun palaveliherkkuja!

 2. oi että, taas pääset nykkiin ja havaijille, kaks mun must see-paikkaa. kun vaan sais jonkun kaverin, mut ne on kaikki niin tyhjätaskuja 😀 (ei sillä että olisin ite rikas, mutta osaan ainakin säästää vähäisistä ropoistani)….onneksi ite pääsen myös kuukauden kuluttua reissuun, vähän eri suuntaan vaan -> thaimaa kutsuu. kyllä sekin kelpaa, lämmintä ja halpaa niin riittää kyllä tähän talvimasikseen!

  toivon että päätät pitää luonnollisen linjan hiuksissas! Mutta teet miltä susta tuntuu 🙂

 3. Talvella ei ole killeriaurinkoa tekemässä hallaa tummalle tukalle ja väri pysyy talvella siis kauniimpana kun kesäolosuhteissa. Kesällä auringon tekemät vahingot + tyvikasvu näkyvät myös huonommin vaaleammasta kuin tummemmasta tukasta ja kesällä jengi haluaa olla ehkä huolettomampi tukkansa kanssa eli värjäillä vaikka sitä tyveä harvemmin. Talvella ehkä myös kaivataan enemmän kontrasteja ja syvempiä värejä kun luonto on muuten niin ankea ja väritön. Kesällä tumma tukka näyttää joidenkin makuun liian raskaalta.

  Tää on ainakin minun logiikkani :D. Minulla on ympäri vuoden sama kalkkunaiho eli tummalla mennään talvet ja kesät x)

 4. Olen jo kauan haaveillut Nykin matkasta, mutten ole vielä koskaan sinne päässyt.. Ehkä sit joskus!

 5. Olen ollut myös samalla reissulla Nykissä ja Honolulussa + siihen vielä Los Angeles. 🙂 Huippumatka kokonaisuudessaan toki, mutta Honolulusta tykkäsin vähiten, ja siellä tuli viikon verran vietettyä…se ilmasto oli niin PIRUN KOSTEE ja vaatteet haisi ja tuntui pahalta nihkeydeltä 🙁 Mutta, unohtumaton matka. 🙂

  1. Hihihi 🙂 Mä en oo vielä ollut tammikuussa havaijilla, yleensä syyskaudella. Saa nähdä onko nyt kuinka kosteaa! 😀 Losiin olisi kyllä ihana päästä, edellisestä reissusta sinne onkin se 11v 😀

 6. Moi! Me ollaan poikaystavan kanssa suunniteltu matkaa jenkkeihin jonnekkin Los Angeles/ San Fransisco / Las Vegas alueelle, ja ma oon alottanu lentolippujen ettimisen 😀 Milta sivuilta sa oot ettiny niita?

  1. MOIKKA! sori tää kommentti oli jostain syystä mennyt sähköpostissa roskakoriin! Yleensä katson perus ebookers, skyscanner, supersaver ja momondo! 🙂 kannattaa kurkkailla niistä! Mäkin haluan losiin!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.