Treeeniä!

Kävin eilen vähän joululahjaostoksilla keskustassa, sekä sitten vielä tekemässä kunnon rääkin salilla. Sen jälkeen oli kyllä semmoinen fiiliskin, että on tullut tosiaan tehtyä päivän mittaan jotakin muutakin kun istuskeltua ja hyvä kun pääsin päivän tallustelun jälkeen kiilakorkkareilla enää edes kotiin asti, kun jalkoja särki niin kovasti..

Pelkäsin alkuun, että Kampin Fressi
olisi tukossa aina töiden jälkeen ”ruuhka-aikaan”, kun siellä käy, mutta
olen itseasiassa yllättynyt siitä kuinka laitteisiin ei joudu ikinä
jonottamaan. Itse menetän nimittäin hermoni täydellä salilla aivan alta
aikayksikön 😀 Mutta tuo salin väljyys on niin unelma ottaen huomioon sen, että kyseessä on kuitenkin noinkin suosittu sali.
 
Jokatapauksessa, olen kyllä iloinen, että olen taas päässyt takaisin tuohon salitreenin rytmiin pitkästä aikaa! Pyrkimys on ollut aloittaa nyt vähän kevyemmin, eli lähinnä painottaa ensin aerobiseen ja lisätä pikkuhiljaa sitten painoharjoittelun osuutta. Ennen kävin juoksemassa vain ja ainoastaan maastossa lukuunottamatta jotain lyhyitä juoksupätkiä salilla, mutta nyt olen pyrkinyt vetämään joka treenin alkuun 35-40min reippaan juoksun kun nuo juoksukelitkään eivät ulkona ole ihan kamalasti lähiaikoina suosineet. Painoharjoittelussa taas olen nyt painottanut sitten jalkaprässiin, rintaan ja selkään sarjoilla 3×15-20. Pyrin myös tekemään kahvakuulilla kylkiä 10-12kg painolla sarjoja 3×10-15, riippuen kahvakuulan painosta. Noi kylkiliikkeet kahvakuulalla on kyllä ehkä tehokkaimpia ikinä! Silloin joskus pari vuotta sitten kun niitä aloin tekemään, niin huomasin kyllä vatsalihasten kasvaneen jo aivan ennätysajassa ja tuo sivunosto auttaa oikein tehtynä nimenomaan jenkkakahvoihin aivan loistavasti (:D). Olin tiistaina mun PT-kaverin kanssa nimittäin semmoisessa rääkissä Kampissa, ettei kovin helpolla tule pääsemään jatkossakaan! 😀
Noita Marc by Marc Jacobsin iPhonen kuoria oli näköjään muuten tullut lisää värejä ShopBopiin! 

Pikainen esittely Jennifer Zeunerin rosekultaisesta ranneketjusta, jonka tilasin 
joku aika sitten ShopBopista. Näyttää tosin kuvassa aivan muulta kun 
rosekultaiselta, mutta rakastan tuota yli kaiken 🙂 
Ps. IsoSmilen alennuskoodi voimassa siis vielä tämän ja huomisen, joten kannattaa vielä muistaa tehdä tilaus pikimmiten jos on aikeissa ollut. Lisätiedot, koodi, video aiheesta ja ohjeet TÄÄLTÄ!
Ihanaa, tänään VIIIKONLOPPU!!

8 vastausta artikkeliin “Treeeniä!”

  1. Miten tuo kylkijumppa kahvakuulalla luonnistuu? Teet seisaaltaan sen? Tätä blondia pitää näet ihan kädestä pitäen nyt ohjeistaa. 😉

    1. Hitsi en osaa selittää 😀 ollaan seisaalteen ja taivutetaan sivulle (ei liian alas) sillä kahvakuulalla niin, että se ottaa niinku vastakkaiseen kylkeen. Apua, vois etsii jonkun videon!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.