Uusi tukka!

Pääsin just kotiin kampaajalta ja tulin pikapäivittämään kuvaa uudesta tukasta! Neljä tuntia tuli istuttua Qhairin penkissä pari lasillista skumppaa juoden ja alkoi siinä kolmannen tunnin kohdalla jo lievästi sanottuna väsyttämään.. Mutta tulos on sen arvoinen! Tällä kertaa laitettiin siis kolme pakettia Vidan irtohiusta päähän ja kuten kuvasta näkyy, niin blondiksihan tää homma sitten meni! 😀

Lisäilen parempaa kuvaa myöhemmin, nyt unille kuittaamaan viikon univelat! 🙂

5 vastausta artikkeliin “Uusi tukka!”

  1. Oikeen Aitolehti kakkonen..käydään laittamassa tekokynsiä, tekohiuksia ja tekorusketusta ja juodaan skumppaa! huomhuom ei siis mitään kuoharia saatika vaan pannukahvia hyi. Sitten otetaan iphonella kuvia ja varmistetaan että luisviuuuttonit ja muut luksusluksus stokkalta tottakai ostetut merkkiatavarat varmasti näkyy..ihkua ihanaa namskis 🙂

    1. Mitkäköhän luksusluksus-tavarat? 30e kuluneet puhelimen kuoret ja Glitterin kulunut akryyli-poncho vai? 😀 Eipä ollut skumppaa tullut juotua hetkeen, enkä moisesta tarjoilusta ollut aiemmin kampaamoissa kuullut, joten en nähnyt miksi olisin lasillisesta kieltäytynyt.. Ihan kuule itse kovalla päivätyöllä ansaituilla rahoilla tavarani ja palveluni maksan, jos on jotenkin epäselvää.

  2. Ihanaa että kirjoittelet taas useammin! 🙂 Sun tekstejä on niin mukava lukea, vaikutat todella mukavalta. 🙂 Äläkä välitä kateellisista.
    Hei oletko jo valmistunut tradenomiksi? Kauan sinulla meni kouluun?

  3. Kateellinen kommentoija tossa edellä ei tainnut oikeen tietää mistä puhuu. Eihän sulla ole noita superkalliita luksustuotteita kuvissa mukana vaikka olet palkkatyössä oleva virkanainen etkä mikään bloggaava opiskelija. Noita tuhansien eurojen Chaneleita yms näkyy olevan nykyään juuri opiskelijoiden blogeissa ja se kyllä ihmetyttää. Hyvä että olet pitänyt maltillisen linjan noissa tuotteissa joita kuvissa mainostat ette ole huono esimerkki ja turhaa kateutta herättämässä nuorissa lukijoissa. Kauneuneudelle ei voi mitään ja jos sitä kerta on niin miksi pitäisi piilotella ja sulla on juuri sitä oikeaa ja luonnollista kauneutta eikä mitään ripsilisäkkeitä tai kauneusleikkauksia. Tsemppiä! Toivoo eräs varttuneempi lukijasi.

  4. Oi kun nätit hiukset, kivalta näytät! Vaikka sulle sopi myös toisaalta se juurikasvuki. 😀 Näytät kyllä upeelta täs ja toi blondinsävy on mun mielestä hyvä, kun se on vähä luonnollisempi, ku sellaane ihan platina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.