Työvaatetuksestani

Näistä mun työasuista kysellään aina tasaisin väliajoin ja sainkin nyt koottua tämmöisen jonkunnäköisen yhteenvedon kuvamuodossa siitä, mitä yleensä pidän päällä töissä, riippuen siitä onko kyseessä tavallinen työpäivä, koulutuspäivä, asiakastapaamisia vai mitä nyt ikinä sattuukaan eteen.. Ihan hetkeen ei ole tullut asukuvia otettua huonon valaistuksen vuoksi ja nyt talvella on tullut muutenkin mentyä lähinnä housuilla tai siisteillä farkuilla ja peruspaidalla, aina varma!

Hame Mango (yksi lemppareista) ja paita Sisleyn (vai Benettonin) kashmirvillapaita (myöskin yksi lemppareista.)

Hame, Zara ja perustrikoo H&M:stä ajat sitten, edelleen priimakunnossa!
Ei ole varmaankaan kovin epäselvää, että musta on aina varma valinta ja ihan lempparivalinta mitä nyt työvaatetukseen tulee.. Siinä nyt voi harvoin mennä metsään. Musta perushame ja musta perustrikoopaita on yleensä aika varma ja helppo valinta.

Mulla löytyykin aikamoinen kokoelma mustia työhameita ja paitoja laidasta laitaan. Parhaimmat peruspaidat ovat tähän mennessä löytyneet ihan vain H&M:stä ja Sisleystä. Yleensä ostan hyviksi koettuja peruspaitoja sen muutaman kappaleen samaan syssyyn, jolloin on ainakin jotain päällepantavaa mikäli pyykkikasa huutaa hoosiannaa. Parhaat hameet ovat löytyneet aina Mangosta ja Zarasta. Mangon perushameita löytyy eri väreissä varmasti lähestulkoon kymmenen. Vielä kirkkaanpunainen olisi hakusessa, löysin semmoisen kesällä yllättäen Tallinnan Mangosta mutten koskaan saanut hametta ostettua, kun liikkeen korttipääte oli hajalla. Vaihtelemalla hameen sävyä ja lisäämällä mukaan värikkäämmän huivin, saa kivaa lisää tylsäänkin asuun 🙂

Mangon lempparihame taas in action! Kaipaan loppukesää niin paljon, kun pärjäsi vielä ilman sukkahousuja ja jalkaan sai heitettyä aamuhässäkässä vain baltsut. Nykyään onkin tullut turvauduttua lähinnä sitten housuihin pakkasten vuoksi.. Kukkapaita ja baltsut Zara.
Vähän arkisempaa koulutuspäivän asua. Farkut Ginan, neuletakki Mangosta.
Alla musta perus-t-paita (H&M, myös kestänyt hyvänä jo pari vuotta aktiivikäytössä!)
Jälleen kerran Mangon perushametta.. Tämä oli joku aivan ikivanha yli vuoden vanha asu, jonka löysin jostain kansion syövereistä.

Kiteytettynä teen työvaateostokset siis lähinnä H&M:stä, Mangosta, Zarasta, Benettonilta ja Sisleyltä. Trikoissa luotan edelleen H&M:ään, vaikka laatu voi vaihdella kovinkin radikaalisti mallista riippuen. Silti en koe, että työvaatteista olisi järkeä maksaa maltaita, koska kokemuksen mukaan juuri massaketjuistakin löytää varsinaisia helmiä, kuten peruspaidat ja hameet, kun vain jaksaa vertailla valikoimaa.

Juuri eilen työkaveri kysyi, että mistä mun musta 10euron musta peruspaita on, kun oli katsonut sen näyttävän niin hyvälaatuiselta. No Henneisltähän se! Parhaat hameet taas löytyvät omasta mielestäni Mangosta, eivätkä hinnatkaan päätä huimaa. Sisleystä ja Benettonista taas löytyy hyviä perusvaatteita, kun haluaa vähän jotain vaihtelua perustrikoisiin. Myös Zarasta lähtee matkaan aikalailla vaihdellen työvaatteita, yleensä luotan jakkutakeissa Zaran valikoimaan. Pari Hennesinkin luottojakkua löytyy.

Kengistä käytän töissä nyt talvella yleensä siistejä korollisia saappaita tai nilkkureita, välillä taas sitten pikkukenkiä, joita olen raahannut töihin.


Nettikaupoista olen työvaatteita taas tilannut lähinnä Nellystä (löytyi ainakin ennen laajasti Mangoa), sekä Mangon omasta verkkokaupasta. Sisleytä ja Benettonia taas olen lähinnä selaillut Zalandolta, josta löytyy molemmista laaja valikoima, sekä tietty ne ilmaiset toimitukset ja palautukset. Myös Booztilta löytyy kiva valikoima työvaatteita, joita myös tasaisin väliajoin tulee selailtua.

Onko teillä samoja työvaatteiden vakiovaatemestoja? Tai kenties hyviä vinkkejä näiden yllämainittujen lisäksi? 😀

7 vastausta artikkeliin “Työvaatetuksestani”

  1. Hei voisko tosta aiemmin mainitsemasta kahvakuulaliikkeestä saada jotain havainnekuvaa, eli siis miten nyt tarkalleen tehtiin 🙂 Ja minkä kokonen kahvakuula ois paras? Ja muutenki treenipostaukset ois tosi kivoi taas pitkästä aikaa, muistan et jossain vaihees enemmänki päivittelit esim just lenkkeilystä/urkkavaatteista 🙂

  2. Ihania asuja, varsinkin tuo vaalea kukkahörhelöpaita ja hame. 🙂 Mun pitäisi hommata myös hameita toimistokäyttöön, eikä käyttää aina niitä mustia housuja.

  3. Ois kiva jos joskus voisit tehdä sellasen "My day" videolla! Ja sä oot tosi nätti ja ihanat hiukset ::::)

  4. Mulla ois just hakusessa mustia perustyöpaitoja.. Pystytkö tarkemmin sanoo mitkä h&m:n paidoista ois niitä vähän laadukkaampia ja hyviks haivattuja? 🙂

    1. Mä koitin etsii tuolta H&M:n nettikaupasta mut noi sivut ajaa mut aina raivon partaalle, niin en ainakaan enää löytänyt niitä paitoja :/ mutta kyseessä siis perus-naistenosaston vähän pidempi malli, missä ei erillistä "etikettiä" niskassa, vaan logo ja koko on printattu niskaan. Paremmin en osaa selittää 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.