Sunnuntai

Viikonloppu hujahti taas ohi silmänräpäyksessä.. Eilen oltiin ensin kaverilla Punavuoressa juomassa glögiä, josta mentiin viettämään kaverin yllärisynttäreitä turkkilaiseen ravintolaan Eerikinkadulle. Ruoan jälkeen oli taas sitten jatkot Aussie Clubille, missä oli taas aikamoinen tunku. Alkuilasta lähdin käymään klubilta kotona ja poikkesin Jutan pikkujouluissa, lenkitin koiran ja taksilla takaisin keskustaan kreisibailaamaan vielä pariksi tunniksi. Muutama Darra taas yöllä naamaan ja elossa ollaan taas, ihme kyllä vaikka tulikin vain muutama juotua 😀 Olisi aikomus illalla tai viimeistään huomenna julkistaa Darra-kisan voittajat, joten palataan siihen vielä myöhemmin. Onpahan tullut ainakin univelat kuitattua viikonlopun aikana!

Mutta nyt odottelen, että lohipasta valmistuu. Ruokaa napaan ja illalla vuorossa vuoden tokavika drag-bingo!! 😀 
 Ps. Toi sää on kyllä niin kamala, että oon tänään niin onnellinen, ettei tarvitse raahautua minnekkään kotikulmia kauemmas, vaan saa kölliä lämpimän peiton alla koko päivän..

3 vastausta artikkeliin “Sunnuntai”

  1. Noi sun hiukset on IHANAT !!miten sä saat ne noin kiiltävän ja silkkisen näkösiks?ihanat ja oot säkin ihan ylikaunis<3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.