Alelöytö!

Nyt neljänä aamuna olen alkanut tällä viikolla naputtaa tänne postausta ja jotenkin aina onnistunut kiireessä jättämään julkaisun väliin.. Nyt kuitenkin vihdoinkin selätetty viimeinen työviikko ennen joulua ja päästy viettämään pitkiä vapaita, hurraa! Koko viikko on tuntunut aivan ennätyspitkältä, kun on odotellut viikonloppua jo maanantaista alkaen.. Pientä joulupaniikkiakin oli havaittavissa pitkin viikkoa, vaikken varsinaisesti joulua juhlistakkaan. Pari lahjaa tuli hoidettua pois alta ja luojan kiitos ei tarvitse tänä(kään) vuonna stressata jouluruokien hamstraamisesta!

Jokatapauksessa. Poikkesin viime- tai toissaviikolla sattumalta Bulevardin Nina’silla samalla kun oli lähistölle muuta asiaa. Liikkeessä oli juuri alkanut ale ja vaikka millä mitalla tavaraa -40%.. Katselin siinä sitten aikani kuluksi paria laukkua, tutkin hintalappuja ja muuta, kunnes tulin siihen tulokseen, että tuo tutkimani laukku nyt ei ainakaan millään tuurilla kuulu tuohon alennustuotteiden arsenaaliin. Varmistin kuitenkin asian ja kuinkas ollakkaan, myös tuo kyseinen Miukkari lähti -40% alennuksella ja näinollen myös kassan kautta mukana kotiin 😉 Suosittelen käydä kurkkaamassa, jospa tekin löytäisitte vielä jotain ylläreitä hyvään hintaan!

Pitkä olkaremmi helpottaa elämää kummasti ja itse laukku vetää sisäänsä enemmän kuin tarvittavan määrän tavaraa, aivan paras löytö. Etenkin kun luulin olevani ihminen, joka ei yksinkertaisesti vain osaa löytää alemyynneistä yhtään mitään kivaa. Joskus se elämä näköjään yllättää 🙂 Tulipahan tänä vuonna sitten lahjottua ainakin itseään näin joulun alla. Taidokkaasti sainkin salakuljetettua kassin kotiin, hahahha.
Kuinkas te vietätte joulua? Maalla vai kaupungissa?
Ps. Darra-voittajat julki huomenna. Ihan oikeasti! 😀

8 vastausta artikkeliin “Alelöytö!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.