Joulu tuli ja joulu meni. En ehtinyt tulla toivottamaan teillekkään tänne kunnolla hyviä jouluja, kun ehdin lähteä pois Helsingistä joulun viettoon ja tietokone jäi kotiin odottelemaan.

Jouluna..
– Laskin ekaa kertaa ikinä lumilaudalla!! Mulla oli aikamoiset epäilykset tästä jo ennakkoon, mutta yllättävän hyvin se loppujen lopuksi sujui, eikä palanut pinnakaan kertaakaan. Ilman murtumia selvittiin jokatapauksessa ekoista laskukerroista, hurraa! Onhan se hyvä opetella uusia juttuja 25v iässä 😀
– Pelattiin lautapelejä ja sain järkyn räkätaudin, jota yskitään pois vielä tälläkin hetkellä. Ärsyttävää, kun joutuu pitämään taukoa treenaamisestakin nyt taas vaihteeksi.
– Tuli syötyä tietty vaikka mitä.. Onneksi joulu on vain kerran vuodessa!
Ja taas joulu sitten olikin ohi silmänräpäyksessä. Ensin sitä odottaa kuukausitolkulla, kunnes se sitten on ohi silmänräpäyksessä. Mutta vielä pari viikkoa, niin mulla koittaa talviloma ja suunta kohti Tukholmaa ja Havaijia. Superia!!

Tänään tapahtuu jotain historiallista, nimittäin minä, jääkiekon vihaaja ”joudun” lähtemään seuraamaan HIFK-Jokerit peliä!! Saa nähdä mitä tästäkin seuraa 😀 
 Ainiin ja ps. Nellyn joulualea on nyt täydennetty ja paljon tuotteita lähtee -70% alessa. Kannattaa kurkkailla, ale löytyypi täältä!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(18048674)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

24 vastausta artikkeliin “”

 1. saaneen kysyä mikä tässä postauksessa antaa ymmärtää että Iineksellä olisi uusi mies?

  1. Hahah! Se taisi olla toissavuonna, mutta tänä vuonna ei tullut niin paljoa lahjoja että saisi kiinnostavaa videota! 😀 valitettavasti 🙁

 2. Miten pitkä sä muuten oot ja mikä sun kenkä koko on? ku oon aina ihmetelly et ku tilaat niitä housuja kokoo xxs niin aattelin et ootko joku ihan kääpiö , oot tosi kaunis ja tykkään paljon blogistas, jatka samaan malliin:)

  1. Aivan ja toivottavasti et loukkaantunu tosta että sua kääpiöks sanoin se ei ollut tarkoitus!!:D

 3. Mä taas tykkään jääkiekosta, mutta jostain syystä en ole käynyt pelejä katsomassa. Tosin mun suosikkijoukkuueen pelitkin on aina aika kaukana, kun tuota "kotiseudun" joukkuetta tulee kannatettua. Jyväskylään oon muutaman kerran meinannut mennä peliä katsomaan, mutta jostain syystä se on aina jäänyt.

  1. Heheh, mäkään en ikinä jyväskylässä käynyt vaikka asuin hippoksen vieressä 🙂 Sun pitää seuraavan kerran mennä katsomaan kun sun lemppari pelaa kotiseudun joukkuetta vastaan!

 4. Uuteen mieheen viittaa ihan vaan yleinen kuva minkä postauksista saa 🙂 Vaikutat jotenki niin ihanan innostuneelta ja onnelliselta.. + tietty nää uudet kujeet eli baareilu, lasskettelun kokeilu ja jääkiekkopeli. En todellakaan millään pahalla tuota kommentoinut, oon seurannu blogia ihan alusta asti ja tykkään eikä oo mitään tarvetta aukoa päätä.
  Olen pahoillani mikäli loukkasin jotenkin.
  Sorry mahdollisista kirjoitusvirheistä, kirjotan ipadilla ja jostain syystä en pysty muokkaamaan kirjoittamaani tekstiä?!

  Terv. Anniina

  1. Heh, yksi vanha lukija on ainakin ihan pihalla… en missään vaiheessa oo saanut itse edes sitä kuvaa, että "vanha" mies ei enää kuvioissa olisi :p

 5. Hei,
  Piti sellaista alkaa kyselemään että käytätkö enää Neulash-seerumia nyt kun sen sisältö on menty muuttamaan ihan toiseksi, itse tilasin tuotteen netistä eikä siellä ilmoitettu sisällön uusimisesta mitään, tämä asia minulla tuli toisaalla vastaan, nyt ajattelin palauttaa avaamattoman tuotteen..
  -Marianne

  1. Monet ovat kysyneet, mutta mulla ei valitettacvasti ole mitään tietoa tuosta koostumuksen muuttumisesta! Itsellä on käytössä ikivanha puteli, jossa varmaan vielä tuo vanha koostumus, mutta sitäkään en ole nyt pariin kuukauteen käyttänyt :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.