Fever

Tälle flunssalle ei näköjään loppua näy.. Nyt kahden viikon yskimisen ja räkimisen jälkeen kuume nousi taas vaihteeksi, joten jäin suosiolla kököttämään täksi päiväksi kotiin. Samaa pöpöä ilmeisesti töissä muillakin liikkeellä. Mua lähinnä pelotti tämä poskionteloiden turina, että jos tulehdus on levinnyt poskiin, eikä ehdi parantua ennen pitkiä lentoja ensi viikolla.

Levolla kuitenkin mennään ilman antibiotteja ainakin viikonlopun yli ja sitten uusi katsaus tilanteeseen! Tuli tänään nukuttua puolet päivästä, heräsin vasta pimeän tullen mun ”päikkäreiltä” ja olin kyllä niin totaalisen pihalla, mutta lepo tuli varmasti tarpeeseen. Maailman ärsyttävin asia nimittäin maata sairaana kotona.. Unet ja äskeinen pitkä kuuma suihku kuitenkin vähän paransivat oloa. Nyt vain odottelemaan, että päästään kokkailemaan jotain syötävää perjantai-illan kunniaksi. Meinasin jo väsyneenä sortua ostamaan sipsejä ja mussuttaa niitä puoliunessa parvella, mutta sain onneksi hillittyä itseni 😀

Nyt on kuitenkin aktiviteettia ensi viikon lennoille, kun sain vihdoin tilaamani iPadin, jonka kanssa on tullut jahkailtua nyt jo reilu vuosi. Tän kanssa on tullut maattua peiton alla tänään koko päivä 😀 En jaksa kantaa tällä kertaa matkalle mukaan laisinkaan läppäriä, joten padi saa ajaa asian parin viikon aikana. Jospa vaikka matkalla innostuisi postailemaan taas useammin, kun on kerrankin parin viikon ajan LOMA!! Sitä tässä odotellessa, hihiii..
Kivaa viikonloppua!

2 vastausta artikkeliin “Fever”

  1. Onko sulla sellaista nenäkannua? Vai mikä sarvikuonokannu se olikaan nimeltään… Sinne laitetaan hienoa merisuolaa ja lämmintä vettä ja sit kaadetaan nenään ja se valuu toisesta sieraimesta ulos. Ällöttävän kuuloista, mutta auttaa kyllä. Mulla lääkäri suositteli sen käyttöä näissä toistuvissa poskiontelontulehduksissa.

    1. Joo nenäkannu löytyy, mutta oon tosi huono käyttämään sitä, kun se vetää aina nenän kaksinverroin tukkoon! 🙁 Nyt itseasiassa merisuola loppu, minkä vuoksi en ole voinut sitä käyttääkään, mutta ensi viikolla lähtee taas sarvikuono käyttöön 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.