Vaaleiden hiusten kirkastajat!

Viime kuussa tosiaan ryhdyin sitten pitkästä aikaa vähän radikaaliksi ja vedettiin kampaajan kanssa tämä mun oma hius melko blondiksi reilun vuoden  tyviraidoittelun jälkeen. Olinhan jo jonkun aikaa jahkaillut kahden vaiheilla, että jatkanko oman hiustenvärin kasvattamista vai sorrunko sitten siihen blondiin.. 
Blondi kuitenkin veti pidemmän korren ja oon taas pitkästä aikaa ottanut tehokäyttöön eri hopeatuottet hiuksille. Mun oma hius tuppaa aina ajan mittaan kellastumaan, eikä nuo tämän kotitalon ikivanhat ruosteiset vesiputket kamalasti auta asiaa, vaan astioiden lisäksi ruosteenpunaista väriä imeytyi nimittäin myös syksyllä mun hiuksiin 😀 Täten yritän nykyään pestä kerran viikkoon hiukset syväpuhdistavalla shampoolla, jotta pahimmat värjäytymät saataisiin estettyä. Tällä hetkellä syväpuhdistavista shampoista on käytössä Label M:n versio, jonka ostin joskus parisen vuotta sitten ja on ollut ihan hyväksi todettu. Noissa syväpuhdistavissa nyt on varmasti kaikissa aikalailla sama koostumus, joten en oikein jaksa uskoa, että 10 euron ja 25 euron syväpuhdistavalla shampoolla olisi mitään eroa käytössä.

Keltaisuutta taittavista hopeatuotteista taas on tullut vuosien varrella testattua vaikka mitä.. Hopeashampoot heivasin jo ajat sitten käytöstä, koska huomasin ettei
niillä ollut omiin hiuksiini lainkaan mitään tehoa, joten oli otettava
tujummat tuotteet käyttöön!

Shampoista on ollut aikoinaan käytössä mm. Bonacuren hopeashampoota, Redkenin Platinum Treatmentia, Keunen hiuksiinjätettävää platinahoitovaahtoa, Goldwellin vaahtosävytteitä ja nyt uusimpana Wellan hopeasävytettä, jonka löysin muutama viikko taaksepäin kampaamokaupasta Forumista. Myyjän mukaan tuo sävyte on ilmeisesti Goldwellin vaahtosävytteitä tehokkaampi ja sävyjäkin löytyi useampaa. Koostumukseltaan tuo on aikalailla violettia mönjää, joka vaahtoaa hiuksissa jonkinverran, joten noihin Goldwelleihin sitä ei oikeastaan voi verrata. Omassa käytössä sävyte on kestänyt tähän mennessä noin kolmeen käsittelyyn. Levitän litkua kumihanskoilla ensin tyveen, annan vaikuttaa muutaman minuutin, jonka jälkeen lisään sävytettä sitten koko tukkaan vaikuttamaan.

Käytössä olevia ja olleita hopeatuotteita..

Redkenin Platinum Treatmentistä tykkäsin, mutta teholtaan sekin oli omaan makuun melko kevyt. Tähän mennessä pysytellään siis suosiolla tässä uudessa Wellassa ja Goldwellin sävytteissä, jotta saadaan keltaisuus karistettua jatkossakin! 😉 Goldwellin vaahdoista on ollut käytössä sävyt 10V ja 10BS, jotka ovat siis molemmat vaaleille hiuksille sävyä kirkastamaan tarkoitettuja sävyjä. 10V taittaa enemmän violettiin, kun taas 10BS beigenhopeaan. Käytän noita kahta yleensä summittain sekaisin, joten en mitään kummempaa eroa ole huomannut näiden välillä. Kai se nyrkkisääntö on, että jos näitä muhii päässä liian pitkään, niin 10V:n jälkeen tulos on hiuksissa violetti, kun taas 10BS:n jälkeen harmaa 😀

Kuivashampoo alkoi myös vedellä viimeisiään, joten nappasin samalla mukaan uuden kuivashampoo-tuttavuuden Redkeniltä. Jahkailin ensin tämän ja Four Reasonsin kuivashampoiden välillä ja päädyin sitten lopulta tähän, enkä kadu ollenkaan! Esimerkiksi Klippoteketin kuivashampooseen/style dust-sprayihin verrattuna koostumus on tässä niin hienojakoinen, ettei hiuksista saa tönkköjä, vaikka kuinka innostuisi suihkimaan! Lisäksi huomasin, ettei tämä jättänyt ainakaan omiin (vielä tuolloin tummempiin) hiuksiini lainkaan valkoista, joten veikkaisin tämän passaavan myös muille kun blondeille. Joku saattaa muistaa, kun hurahdin muutama vuosi sitten aivan täysillä hiuspuutereihin.. Tällä hetkellä taas menetän järkeni kaikkiin tuotteisiin, jotka tekevät tukasta vähänkin tönkön. Sen vuoksi tämä olikin todella positiivinen ylläri. Suosittelen lämpimästi testaamaan, jos jollakulla on hakusessa hyvä kuivashampoo! Ainakin itselläni tämä antaa loistavan ilmavuuden, eikä tyveä tarvitse välttämättä edes tupeerata 🙂

Onko teillä käytössä samoja vaaleiden hiusten tuotteita tai kenties kokemusta tuosta Redkenin Powder Freshistä?

17 vastausta artikkeliin “Vaaleiden hiusten kirkastajat!”

 1. Mulla on käytössä kaikenmaailman hopeatuotteet myös! Olen havainnut hyväksi KC Professionalin Color Mask Silverin. Klippoteketiltä löytyy myös ihan markettihyllyltä hopeahoitoaine ja nyt uusimmat tuttavuudet ovat juuri tuo Wellan Color Fresh, sekä XZ -merkin markettishampoo ja -hoitoaine vaaleille hiuksille! Niissä ei ole silikonia, eikä kyllä mitään hopeapigmenttiäkään, mutta ne kirkastaa kivasti väriä!

  1. Ohoh, nuo XZ:tat voisivatkin olla yllättäjiä, täytyy testata joskus! 🙂 Mun kaveri kertoi joskus tuosta KC:stä, ettei se ollut hänen kohdallaan toiminut, jonka vuoksi en sitä koskaan ole vielä ostanut. Mutta toisaalta moni on myös kehunut sitä, joten täytyy harkita jos vielä pistäisi sitä hankintaan! Ja kiitos tuosta XZ-vinkistä 🙂

 2. Ihan vinkkinä, jos huomaat, että tuo syväpuhdistajasi ei riitä poistamaan kaikkia metalleja, niin SIMIN corrector x- sarjan syväpuhdistavat tuotteet ovat kyllä tehokkaimpia. Minulla oli muutaman vuoden neonvihreät hiukset kiitos metallien, joten on tullut kokeiltua kyllä kaikennäköistä. Noita kampaajatkin käyttää ennen käsittelyjä!

  Simillä on muotilutuotteita poistava shampoo ja sitten metalleja poistava. Metallejen poistoa saa vielä tehostettua Elixirillä ja Balmilla, jolloin kyllä kaikki vihreä/keltainen/punainen lähtee 🙂

  Olen aina suosittelemassa näitä kaikille, koska nuo metallipitoisten vesien värjäämät hiukset ovat todella lähellä sydäntäni, koska kärsin vaivasta todella kauan! Nyt onneksi olen muuttanut eri kaupunkiin ja värjättyäni hennalla hiukset, olen päässyt kokonaan eroon metallienkertymisestä 🙂

  1. Oijoi kiitos vinkistä !! Nuo metallit on kyllä niin raivostuttavia hiuksissa.. Seuraavaksi lähtee ostoon tuo SIMin versio, kun lähenee edellinen syväpuhdistava loppuaan! 🙂

  2. CX Correctorin kannalla minäkin. 🙂 Se musta pullo on jees! Lähtee kaikk vihreydet ja metallit hiuksista. Sarjaan kuuluu vielä tuo Elixir (jonka edellinen mainitsi), joka käytetään muistaakseni shampoopesun jälkeen hiuksissa ja sekin poistaa metalleja. 🙂

 3. Moikka muistatko tai tiedätkö millä sävyllä kampaaja värjäsi hiukset ? Näyttää kauniin vaalealta!:) t.jenni

 4. Moikka, ihan postaukseen liittymätön kysymys mut jos viittit vastat niin kiitos: Missä kävit ottaa aina kynnet Jyväskylässä asuessa? Tekikö joku sun kaveri niitä vai kävitkö liikkeessä, jos kävit liikkeessä niin voitko kertoa missä kun sulla oli aina niin kivoja kynsiä ja itse etsin kynsiteknikkoo tästä tuppukylästä. 🙂

  1. Kävin Kristalla Gristalissa, siinä Miltonin vieressä sisäpihalla. Googleta Gristal, Kristalle on kyllä aina tosi pitkät jonot 🙂

 5. Mistä ihmeestä löytyy Goldwellin hopeavaahtoja? Oon jo pidemmän aikaa metsästäny ja aina tuloksetta. Ainakin Hairstore myy mutta sekä liikkeestä että netistä on aina ollut loppunut :/ Four Reasonin Silver mist hopeasuihke kannattaa kanssa testata 🙂

  1. itse oon ostanut kampista, oisko hairlekiinista? kuitenkin sieltä bussilaitureiden aika peräpäästä, aina on ollut noita hyllyssä! 🙂 Oon kuullutkin, että noi on melkein kaikkialta aina loppu.. Ja hei kiitos Four Reasons-vinkistä, täytyy pistää myöskin testiin! 😉

 6. Mulla käytössä aikalailla samat, goldwellin 10v ja wellan 06 ja 8/81 ja toi keunen blondivaahto on ihan ehdoton, kc ja biozelin maskit (platinum ja silver), ja hopeeshampoo fudgen, tarviin aika tujun, pitää testaa toi redkenin kuivashampoo,onhan tää tasapainoiluu et pysyy kylmänvaaleena hiukset, mulla ei tarvii kun kolmesti pestä ilman maskii tai olla laittamatta vaahtoo niin kellertää, suoravärin tai vaahdon jälkeen menee ehkä 10 pesuu☺

  1. Joo, Keune on niin paras! Hajoitin ton pullon siitä, niin piti heittää koko höskä roskiin :/ Täytyy käydä ostamassa uusi. Noita sävytevaahtoja en ole aikoihin käyttänyt. Täytyykin taas testata 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.