Hapsuja

Kävin yksi päivä pitkästä aikaa kiertelemässä pikaiseen keskustassa ja tulipa sitten kahlattua läpi mm. City Centerin Ginan alet, josta löytyi muunmuassa mokkahansikkaat 5e hintaan, muutama peruspaita, neulepaita 5eurolla ja parin euron jätti-t-paita myöskin alerekistä.. Noi loppualennusmyyntien jämäpaidat on aivan mun lemppareita yöpaidoiksi ja niitä tulee aina hamstrattua jemmaan loppualeista, kun ei ole väliä silläkään mitä kokoa noita hajakappaleita sattuu olemaan jäljellä 🙂
Edelliset nahkahansikkaat olivatkin jo siinä kunnossa, että uudet tulivat tarpeeseen, eikä 
hintakaan kirpaissut 😉

Nukuin viime yönä superpitkät yöunet, mutta kuumeilu ja nuha sen kun jatkuvat.. Nyt Finrexiniä taas naamaan ja toivomaan, että olo vähän helpottaisi. Pitkä kuuma suihku sentään hieman helpotti oloa. Ennen ensi perjantaita on saatava fiksattua itsensä viimeistään kuntoon!
Äsken tuli kuitenkin T:n kanssa vedettyä semmoiset flunssasunnuntain mätöt (eli ristikkoperunoita, cheddar-jalapenoja, soijapullia, sipulirenkaita, mustekalanrenkaita ja dippiä), että voisi tulla pieniruokalepokin kyseeseen 😀 Että semmoinen alku tälle ”terveelliselle vuodenalulle”, hahah. Helmikuussa sitten, kun on matka ohi ja flunssakin selätetty!

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(20948748)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

4 vastausta artikkeliin “Hapsuja”

  1. saako udella, onko vanha jyväskylän hellu vielä kuvioissa..?
    hyvää alkanutta vuotta! 🙂

  2. Ostin samat käsineet koossa xs-s (niinkuin varmaan teikkäläinenkin) ja huomasin vasemman hanskan olevan paljon tiukempi. Tai sitten mu vasen käsi on lihavampi kuin oikea, sillä sitä joutui ihan tosissaan kiskomaan käteen. Mahtaakohan hanskat venyä kun kuitenkin oikeaa nahkaa ovat.. 😀

    -käsiongelmainen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.