TJ 5!

Raahasin juuri jättiuntuvapeiton parvelta alas sohvalle, tässä nyt sitten köllitään ja otetaan kohta soittoa työterveyteen flunssan tiimoilta. Ennen lomaa on saatava hoidettua itsensä kuntoon, ne 20h lennot poskiontelontulehduksessa ei nimittäin mitenkään erityisemmin houkuttele..

Tämän viikon hommiin kuuluu kuitenkin heti tervehdyttyä muunmuassa..

Valuutanvaihto.. Siirsin juuri viime viikolla toisesta pankista säästötililtä mun matkaa varten säästetyt käteisvarat käyttötilille ja viimeistään loppuviikosta pitäisi saada dollarit vaihdettua.


Aurinkorasvojen ja muun matkakosmetiikan osto.. Mulla meni kesän Barcan reissulla pidennyshiukset niin järkyttävään kuntoon Redkenin aurinkotuotteista, joten tällä kertaa täytyy tyytyä hommaamaan aurinkotuotteiden sijaan jotain superkosteuttavia hoitotuotteita. Koskaan ennen ei ole ollut pidennysten kanssa ongelmia minkään hiustuotteiden kohdalla tähän Redken-tapaukseen mennessä. Hyvistä superkosteuttavista kampaamotuotteista (lähinnä siis shampoo+hoitis) otetaan vastaan! Kampaamokaupassa suositeltiin alustavasti Kerastasen Bain 1:stä, joka roikkuu nyt ostoslistan kärjessä ainakin toistaiseksi.

Alustavan ostoslistan laatiminen.. Victoria’s Secretin alusvaatteet ja oloasut nyt on peruskamaa aina Jenkeistä, mutta tällä kertaa ostoslistalla on mm. UGG:sit mun hajonneiden EMU:jen tilalle, uudet bikinit ja kosmetiikkaa. Taitaa tulla lähtö taas tyhjällä laukulla 😀 Viimeksi tuli seottua Ala Moanan ostarilla sen verran, että täytyy tällä kertaa varata niiden liikkeiden läpikahlaamiseen ainakin muutama päivä..

kuvat Oahu 2010

Latasin iPadille Oahun eri matkaoppaita, joita voi vaikka sitten lennolla kahlata läpi. Waikiki on ennestään jo läpikohtaisin tuttu, mutta siellä ei kieltämättä ihan paria viikkoa pyöri turistien keskellä, eli aktiviteetteja kehiin! Nyt vaan kyttäilemään noita sääennustuksia ensi viikolle ja toivomaan, että aurinko paistaa!

Tajusin juuri, etten tietenkään saa lisäiltyä reissun päällä kamerasta kuvia iPadille, joten aikalailla iPhone-kuvilla mennään reissun ajan, jos nyt ylinpäänsä löydän loman aikana jostain toimivan nettiyhteyden. Enää 5 päivää lähtöön! Nyt alkaa pikkuhiljaa jo matkakuumekin nousta tän normi flunssakuumeen lisäksi, eikä nuo lähiviikkojen harmaat loskakelit nyt ainakaan yhtään saa enempää innostumaan tästä Suomen talvesta.. 😀

11 vastausta artikkeliin “TJ 5!”

 1. Hellou,

  kun käyt lääkärissä, niin pyydä semmoista limanpoistajaa kun "erdopect" (muistaakseni),
  mulla ei tommoseen räkänokkailuun mitkään duactit auttanu, joten sain tota toista lääkettä =) Hyvin lähti limat liikkeelle, ei menny kun pari päivää ja olin täydessä iskussa 😀 Kivaa lomaa! 🙂

  -A

  1. Hehhe! Kiitos vinkistä, ehdin jo käydä ostamassa semmoisia poretabuja, jotka irroittavat limaa, ovat onneksi myös tehonneet 🙂 Ja kiitokset!!

 2. Hei mun mielestä ipadiin myydään sellasta piuhaa millä saa kameran liitettyä suoraan padiin 🙂

 3. Ihana lomakohde, yksi unelmistani 🙂 Paljonko suunilleen maksaa matka Havaijille per hlö eli lennot + majoitus, vai minkäläinen paketti teillä onkaan?

  1. Itse erikseen ostettu lennot+hotellit. Per hlö varmaan jotakin 1300-1400e luokkaa maksimissaan, eli ei kovin hinnakas loppujen lopuksi 🙂

 4. http://www.luxuryhairandbeauty.co.uk/tigi-bed-head-urban-antidotes-ressurrection-duo-shampoo-conditioner.html

  Nuita voin suositella suurella lämmöllä,ainakin itsellä toiminu kaikkein parhaiten (itselläni luonnokihara,aika karhee hius,mitä suoristelen miltei päivittäin,olen sellaisessa työssä missä olen paljon pölyssä ja hiukset kuivaa tosi ankarasti)!Ostin kyseiset putelit kesällä koska tukka oli toooosi toooooooosi hunossa kunnossa ja olin kokeillu ihan ja vaikka mitä shampoita ja hoitsikoita,mm sitä kerastasen mitä sulle oli suositeltu,mikään ei tehnyt tukalleni mitään.Mut noi putelit oli mun todellinen pelastus,ihan mahtavia mönjiä!!!^^ <3

  Pikaista paranemista ja oikein ihanaa lomareissua! ^_____^

  1. Heh! Mulla on itseasiassa ollut juuri noita Tigejä! Ne oli kyllä huippuja, mutta ajattelin nyt taas testailla jotain uutta ;D Kurja ettei Kerastasella ollut sulle mitään tehoa, nyt alkoi mietityttää sen kanssa.. mitä kerastasea käytit? 🙂

 5. Kerastaselta oon kokeillu niitä valko oranssiputeleita (nutrive) sitten sitä pinkkiä (reflection),enkä lähtis ylistämään,mulla taitaa vielki olla jotain purkinpohjaa nuista nutriveista olla :D.

  Tuli muuten mieleen et Redkenin all soft on kans yks mistä oon tykännyt ja käyttänyt juurikin kesällä!Sekin on sellainen mitä voisin suositella!
  Jaaaa sitten Macadamian sarja on tosi hyvä!:)))

  Mut noi tigit oli kyl oikeesti tosi hyviä ja superi iiiiihanan tuoksuset hiuksetkin jäi! 🙂
  Tigin Dumb blondea mulle tyrkytettiin joskus aivan hulluna,noh ostin shampoon ja sit viel hiuksiin jätettävän,ihan hukkaan meni rahat,en tykänny yhtään,tai shampoo oli ihan ok,mut se hiuksiin jätettävä hoitoaine oli jotenki tosi ällöä eikä tullu tod siletä ihanat hiukset vaa tuntu ennemminki likasilta,vaik yritin ain toooosi vähän laittaa.YäK!:D

  Mut juu,toisaalta tollaset kun selvii vaa kokeilemalla,toisen tukalle hyvä voi olla toiselle huono,mut mulla ainaki tosi monesti on menny mönkää noi ostokset ku kuunnellu mitä kampaajat selittäny ja menny ihan mukana et jee ihanaa ja päässä sumenee ja uskoo et tää on nyt se purkki mikä mun tukan pelastaa ja sit innoissaa kokeilee ni njääh,mitään ei oikee tapadu.Ainut mist oon ollu tosissani yli innoissani ja hämmentyny tehosta on se tigin shampoo ja hoitsikka mitkä on tai ainaki on ollu niin punasis puteleis!! :>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.