Dr. Denim Kissyja ja Plentyjä uusissa väreissä!

Eräs Dr. Denim-hullu eksyi tänään selailemaan flunssatylsyyksissään pitkästä aikaa nettikauppoja ja päätyi yllättäen selailemaan uutuusvärejä Kissyistä ja Plentyistä Nellyltä.. 
Itse tilasin jokunen aika sitten allaolevan kuvan toiset oikealta, jotka osoittautuivat sävyltään ja kooltaan aivan loistaviksi! Olen huomannut ja kuullut muiltakin, että Kissyjen ja Plentyjen koot ovat lähiaikoina etenkin noissa värillisissä kappaleissa hieman suurentuneet, mutta ainakin nuo omani istuivat kuin nappi silmään ja olivat samaa hyvää laatua kun pitääkin 🙂
Kissyt ovat edelleen kahden vuoden aktiivikäytön jälkeen lemppareimmat housut ikinä, enkä edelleenkään voi kun iloita, että tuli hommattua ensimmäiset Kissyt Tallinnasta pari vuotta taaksepäin! Jalassahan nämä tuntuvat melkein trikooleggareita, joten ei ala vyö kiristämään edes täydellä vatsalla, aivan parhaimmat housut ikinä 🙂 Plentythän ovat Kissyjä korkeavyötäröisemmät. Ennen en itse pitänyt Plentyistä, vaan ostin aikalailla vain Kissyjä, mutta nuo siniset tilattuani rakastuin niihin kyllä täpöllä!

Carlingseissa näistä on useimmiten pienet koot loppuunmyyty, mutta huomasin, että ainakin mustista Plentyistä ja Kissyistä on tullut varastontäydennystä ja kaikkia kokoja ihan siitä xxs:stä asti varastossa! 

Aivan ihanat nuo viininpunaiset!!

Näköjään uutta tummaa pesua Plentyistä, löytyypi TÄÄLTÄ!

Nämä ovat omat uudet lempparini, löytyvät TÄÄLTÄ! 
Kaikki Kissyt ja Plentyt löytyvät TÄÄLTÄ
Perusmustat Plentyt TÄÄLTÄ ja Kissyt taas TÄÄLTÄ! 
Kannattaa toimia nopeasti noiden pienten kokojen kanssa. Ja tosiaan, monesti saan kyselyjä siitä kuinka pieni koko näistä kannattaa ottaa.. Uutena housut näyttävät todella pieniltä, mutta joustavat käytössä huimasti, joten mitä pienemmän koon ottaa, sitä parempana ja istuvampina housut pysyvät käytössä! 😉

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(17892302)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.