Omituista pakkailua

Nyt toinen päivä antibioottikuurilla ja toivottavasti alkavat pikkuhiljaa
lääkkeet puremaan, niin pääsee sitten perjantaina uutena ihmisenä
reissuun! Meinasin eilen jähmettyä kauhusta lääkärissä, kun jouduin
verikokeisiin ilman pintapuudutusta, joka on ollut mulle ihan pakollinen
juttu viimeiset 15 vuotta. Pelkään nimittäin verikoetta ja neuloja
enemmän, kuin mitään.. Kaikki meni loppujenlopuksi hyvin, eli hengissä
ollaan edelleen, vaikkei tuo näytteenotto nyt koskaan varsinaisesti
mikään nautintokaan ole 😀
Eilen tuli nukuttua päikkäreitä, levättyä ja vietettyä pienimuotoiset Bixun 5v-synttärit!! Katsottiin illalla sitä uutta sarjaa Happy Town, mutta nukahdin heti kesken ohjelman, joten en oikein päässyt mukaan juonesta.. Huomaa, ettei ole ihan täysin terve, kun voisi nukkua käytännössä koko ajan.

Mulla on luonnoksissa varsinainen läjä postausluonnoksia, joita en ole tässä parin kuukauden aikana saanut purettua tänne, kiirettä kun on pitänyt.. Yritän nyt kuitenkin ennen reissua saada hieman raivattua tuota vanhaa matskua pois alta, jotta pääsee sitten matkalla keskittymään enemmän niihin matkapostauksiin.
Tällä hetkellä mun matkalaukku on tän yksiöelämän onnettoman säilytystilan vuoksi täynnä talvitakkeja, mutta kai sitä viimeistään torstaina täytyy vihdoinkin tyhjätä matkalaukku ja aloittaa pakkaaminen. Oon kyllä pahin viimetingan pakkailija ikinä! Yleensä pakkaan kaikki tavarat juuri ja juuri lähtöä edeltävänä iltana pari tuntia ennen nukkumaanmenoa ja toivon, ettei mitään oleellista unohdu pakkailla mukaan. Toisaalta, ei ainakaan tähän mennessä ole unohtunut 😀

Harvoin kannan etenkään rantalomille mukaan mitään arvokasta tai
muutenkaan vaatteita tai asusteita, joista normaalioloissa pidän, koska
itselleni nyt on aivan se ja sama, minkä näköisenä siellä lomalla
viiletän. Ja tulipahan tässä ohimennen mieleen, että mulla on myös omanlaatuisia niksejä säästää tilaa matkalaukussa paluumatkan ostoksia varten..

– Pakkaan vitamiinit sun muut matkallaolopäivien mukaan, jolloin ylimääräisiä purkkeja ei tarvitse raahata enää takaisin kotiin paluumatkalla.
– Otan mukaan bikineistä lähinnä semmoisia H&M:n elämänsä eläneitä kappaleita, jotka voi rantsuilun jälkeen huoletta heittää roskiin ja ostaa tilalle vaikka jotkut taas enemmän kivat. Mun periaate on, ettei lomalla tarvitse välittää siitä miltä näyttää 😀
– Baltsuihin pätee sama kun ylläolevaan. Mutta hei! Ei niitä parhaimpia ballerinoja nyt raaski pilata merivedellä ja hiekalla rannalla sun muualla rymytessä 😉 Monet kerrat on meinannut itku päästä, kun on joutunut heivaamaan roskikseen vanhat rakkaat ballerinat, jotka ovat olleet siinä vaiheessa jo semmoisessa kunnossa, ettei niiden pelastamisesta ole toivoakaan.
– Vaatteissa mennään myös aikalailla samalla linjalla. Valkkailen rantavaatteiksi yleensä vaatteita, jotka ovat olleet luopumislistalla jo aikoja. Näin ei ole niin väliä, vaikka ne lilluisivat kuinka vedessä, aurinkorasvassa ja hiekassa, kun rievut voi suosiolla heittää loman päätteeksi menemään.

– Ostan aina kotiin valmiiksi uuden hammasharjan ja tahnan odottamaan matkaltapaluuta. Vanhat pakkaan tietty reissuun mukaan ja jätän sinne, saahan tälläkin jo säästettyä minimaalisen määrän tilaa, hahah!

– Jos otan mukaan reissulle lehtiä, ne jää luonnollisesti perille matkakohteeseen. Kirjoista en ole kuitenkaan vielä oppinut luopumaan.


– Shampoista, hoitiksista, aurinkorasvoista ja muista otan luonnollisesti semmoiset koot mukaan, ettei vajaita purkkeja tarvitse kantaa enää kotiin mukaan. Viimeisinä päivinä voikin sitten aina lotrailla tehohoidoilla kunnolla, ettei jää harmittamaan että jää hoitoaineita käyttämättä, aftersun-övereitä unohtamatta juuri ennen lentoja!

…ja näitä nyt on varmasti useita muitakin.

Pakkaan aina todella vähän tavaraa ja silti tuntuu, että pakkaan aina aivan liikaa mukaan. Toisaalta, vaikka nuo mun niponipo-tilansäästövinkit nyt ovatkin vain pieniä tekijöitä, niin pieniä tavaroita karsimalla vapautuu kuitenkin loppujen lopuksi enemmän tilaa. Ja mulle nyt riittää loppujenlopuksi periaatteessa vain ranta, aurinko, aurinkolasit ja edes yhdet bikinit lomalle 😉

Ja kävin Viivin kanssa joku aika sitten jo laittautumassa hieman lomafiilikseen, nimittäin illallisella Kokomossa Uudenmaankadulla. Meidän oli tarkoitus käydä Kokomossa jo reippaasti ennen joulua, mutta saatiin vasta nyt aikaiseksi. Ravintola oli molemmille uusi tuttavuus ja ihan kiva kokemus. Itse söin yllätysyllätys entrecoten, joka oli hyvä, mutta jätti ihme kyllä vielä pienen nälän. Musta on tullut muutenkin lähiaikoina ihme ahmatti, joten se siitä rantakunnosta 😀 

 Onko muilla ihmeellisiä pakkausrutiineja?

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(19453286)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

2 vastausta artikkeliin “Omituista pakkailua”

  1. Hyviä vinkkejä! Itsekin pakkaan minimaalisesti ja noudatan samoja ohjeita. Pienistä tavaroista tulee äkkiä monta kiloa ja niitä on helpointa karsia.

    Matkalle haluan kivoja ja mukavia vaatteita mukaan, mutta mitään arvokasta ei raaski ottaa, koska merivesi, hiekka ym. tahraa vaatteet nopeasti. Yleensä tulee sitten otettua niitä vähän jo kulahtaneita vaatteita, joilla elinikää ei muutenkaan ole enää kauaa 🙂

  2. Täällä kanssa yksi joka tekee kaikkea tuollaista säästääkseen tilaa! 🙂

    Verikokeet on ihan kamalia! Ite en onneks pelkää niitä, mutta multa ei koskaan meinaa löytyä suonia ollenkaan ja sitten ne joutuu ronkkimaan niitä ja näytän siltä kun joku oli hakannu mut.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.