Uusi kylmäkeratiinipidennys+ hiushaaveilua!

Kävin jo joulukuun puolessavälissä fiksailemassa tukkaa Qhairissa. Jahkailin iät ja ajat, että mihin mahdan siellä kampaajan penkissä päätyä, mutta kauan jahkailtu blondi vei siis tällä kertaa voiton. Olihan tuota omaa sävyä ehditty hellävaraisesti raidoittaa jo tässä reilu vuosi.. Värin lisäksi huollettiin siis kylmäkeratiinipidennykset ja hiusta laitettiin tällä hetkellä kahden paketin sijaan kolme, joka upposi tukkaan oikein hyvin. Ennen on sävyjä ollut myös se kaksi eri, koska yhtä sävyä löytyy aina minimissään se yksi kokonainen paketti, mutta tällä kertaa saatiin sitten enemmän vivahteita sillä kolmella sävyllä 🙂

Mikäli joukossa on uusia lukijoita, niin ensimmäinen postaukseni kylmäkeratiinipidennyksistä löytyypi siis täältä.

Kesällä tuli tosiaan kuvattua aiheesta videokin..


Ekat kylmäkeratiinipidennykset. Nämä oli kesällä lemppareimmat ikinä!
Rusketuksen kanssa tuo raidoitettu juurikasvukaan ei näyttänyt lainkaan pahalta 😀
Tällöin oli päässä kahta sävyä, yksi vaaleampi ja toinen tummempi, oman hiuksen värinen.

Ja uutta tukkaa..

Uunituore bränikkä tukka heti session jälkeen!

Kiharrettuna..

Suoristettuna..

Harmittaa, etten saanut uunituoreesta tukasta parempia kuvia kun tulee harvemmin oltua kotona päivänvalon aikaan, mutta tosiaan nyt ollaan blondeja! Meillä meni tällä kertaa Johannan kanssa 4h tuohon projektiin, kun tukkaa oli niin reippaasti, joten siinä vaiheessa kun pistettiin pillit pussiin, oli kello jo yli yhdeksän illalla. Ehkä pisin kampaajasessio tähän asti!

Saan tasaisin väliajoin kommenttia siitä, olenko edelleen ollut tyytyväinen kylmäkeratiinipidennyksiin.. Ja vastaus on kyllä! Vuosien letti-ja teippipidennysten jälkeen on maailman yksinkertaisinta, kun pidennykset ovat niin helpot, ettei niitä tuskin edes itse muista. Esimerkiksi teippeihin verrattuna osiot ovat kovin pieniä, alle senttimetrin levyisiä, jotka sulautuvat omaan hiukseen täydellisesti. Näiden kanssa korkeat nutturat ja ponihännätkin onnistuvat, toisinkuin teippien kanssa, ainakaan omalla kohdallani.

Olen käynyt joka kerta Qhairissa siis Johannalla ja ollut aina todella tyytyväinen tulokseen! Voin suositella lämpimästi! 🙂

Näihin käytettävä hius eroaa tosiaan esimerkiksi Simplystä todella paljon ja on muita pidennyshiuksia vähemmän käsiteltyä, jonka vuoksi hius on laittamattomana hieman esimerkiksi Simplyn hiusta taipuisampi, joka ei itseäni tosin haittaa tippaakaan, kun omaan luonnontaipuisat hiukset jo omasta takaa.

Mulla on jostain syystä aivan jatkuva hiuskriisi päällä. Halusin blondin, nyt taas haikailen tummemman perään. Alkuperäinen missiohan oli kasvattaa oma väri vähitellen takaisin, jotta saisin kohennettua hiusten yleistä kuntoa, mutta eihän siitä näköjään sitten mitään tullutkaan 😀

Nyt sitten ajattelin että marssisin seuraavan kerran kampaajalle tämän kuvan kanssa… Selailen toooosi harvoin hiuskuvia netistä, mutta näin jokunen aika sitten kuvan Jennifer Anistonista ja tajusin sillä sekunnilla, minkä sävyn haluan hiuksiini! Riippuen tietysti siitä, kuinka tuota vaalennettua hiusta ylinpäänsä saa enää tummemmaksi värjättyä ilman että väri haalistuu (tai ylinpäänsä ton mun rantaloman jälkeen..), mutta ehkäpä se hyvältä kampaajalta onnistuisi 😀 Saa nähdä saanko loppujen lopuksi ikinä sitä omaa sävyä aikaiseksi!

Miks naisilla on aina elämä niin vaikeaa näiden hiusasioiden kanssa?!

2 vastausta artikkeliin “Uusi kylmäkeratiinipidennys+ hiushaaveilua!”

  1. hei! ei nyt tähän postaukseen varsinaisesti liity, mutta käytätkö ripsiseerumia? joskus muistan että oisit kertonu neulash seerumista 🙂

  2. Onko sulla ollut ikinä ihan perus sinettipidennyksiä? Ilmeisesti tuo keratiini on siihen nähden hellävaraisempi? Onkohan mitään muuta etua niihin verrattuna? 🙂 Itsellä on ollut sinettipidennykset viime kesänä ja kovasti tuo keratiini kiinnostaisi.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.