neuLashiä kehiin!

Olen lähiaikoina saanut monilta lukijoilta kommentteina ja sähköposteina kyselyjä siitä, käytänkö edelleen neuLashiä ja olenko tietoinen tuotteeseen tulleesta sisällönmuutoksesta. Valitettavasti en osannut tähän mennessä ottaa kantaa koko seikkaan, kunnes kysäisin asiasta kaveriltani joka jälleenmyy tuotetta Helsingissä Helenankadulla Dui Clinicissä. Tässä nyt asiasta infoa näin kiteytettynä kaikille aiheesta kiinnostuneille..
Käytännössäkatsoen tuotteen sisältö on edelleen lähestulkoon sama, mutta vaikuttavan aineen pitoisuutta on uusissa tuubeissa pienennetty (kuulemma reilusti alle yhden prosentin verran). Vaikutukseen tämän ei kai pitäisi vaikuttaa enintään kuin sillä, että kasvutulos alkaa näkyä entiseen verrattuna hieman viiveellä. Näin minulle siis kerrottiin ja tiedoksi kaikille, ketkä aiheesta olivat kiinnostuneita.
Itse en ole pariin kuukauteen neuLashiä lainkaan käyttänyt, mutta kylppärin kaapissa odottaa tällä hetkellä täysi tuubi syksyltä ja ajattelinkin reissussa aloittaa taas neukkarikuurin, on nimittäin tällä hetkellä menossa juuri ripsien kasvukauden vaihdos ja kamala ripsikriisi meneillään, vaikkei sitä tuskin kukaan muu huomaakkaan kun itse 😀

Monet kysyvät usein, mitä ripsille tapahtuu sen jälkeen kun seerumin käytön lopettaa. Itselläni ei koskaan mitään ”dramaattista” ole tapahtunut sen jälkeen, kun olen aloittanut seerumista paussin. Seerumihan ylläpitää ripisen pituutta, sekä estää ripsen putoamisen siinä vaiheessa, kun se normaalissa kasvuvaiheessa putoaisi silmästä irti. Lopettamalla käytön, ripset vain siis putoavat ja näinollen vaihtuu normaalisti ripsien kasvukausi. Sen seurauksena, kun uudet kasvavat ripset eivät enää saa tuota ”kasvun ylläpitoa”, tulee uusista ripsistä siis pikkuhiljaa taas samanlaiset kuin ennen seerumin käyttöä. Itse en ole tosin pitänyt seerumin käytöstä niin pitkää taukoa, että ripset olisivat tyystin lyhentyneet oikeaan mittaansa, välillä olen saattanut taukojen aikanakin sivellä iltaisin seerumia ripsien tyveen silloin tällöin 🙂

Ripsenpidennyksiin en ole vielä koskaan sortunut, koska itselläni ei riittäisi kärsivällisyys olla hieromatta silmiä ja vältellä öljypohjaisia tuotteita, vaikka jatkeet aika arkea helpottavat olisivatkin. Näillä siis mennään ainakin vielä toistaiseksi!

Kenelläkään kokemusta tuosta uudesta koostumuksesta?

6 vastausta artikkeliin “neuLashiä kehiin!”

  1. Mullakaan ei oo pitkään aikaan ollut neukkaria (tai Revitalashia, mitä oon myös käyttänyt), mutta ei ne ripset ihan tyystin ole pois karisseet.
    Nyt mulla on neukkarin korvikkeena jotain ihme inkivääri-ainetta (ripsien kasvattamiseen tarkoitettu, suoraan Kiinasta :D) ja se tuntuis tekevän ehkä jotain.. vaikkei toki vedä noille oikeille aineille vertoja missään nimessä!

  2. jee kiva kiitos infosta kun tuossa edellisessä postauksessa juuri kyselinkin! 🙂 en löytänyt tuolta Dui Clinicin sivustolta neuLashin hintaa, tiedätkö sinä kuinka kallista se on?

    1. Vastaan nyt tässä omista kokemuksistani, mutta itse olen tilannut Neulashia heidän omilta nettisivuiltaan (neulash.se) aina ilman mitään ongelmia, tuotteen saa tilattua laskulla ilman lisäkuluja, niin ei tule senkään puoleen jännitystä. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.