D. Brand Eskimå

Huomenta! Vielä viimeinen työpäivä ennen lomaa, joten nyt kaikki energiat käyttöön ja hommiin! Eilinen työpäivä oli kevyt aloitus flunssan jälkeen, kun olin puolet päivästä kokoushommissa. Illalla käytiin vielä Tommin kanssa illallistamassa Helsingissä vierailleen isän kanssa. Ainiin ja tuli vihdoin jopa aloitettua pakkauskin.. Sain ihan kamalan kriisin, kun tajusin eilen illalla jemmanneeni mun matkavakuutuskortin jonnekkin. Vaikken ole itse koskaan aikuisiällä joutunutkaan matkavakuutustani (onneksi) käyttämään, niin pelottaa tietysti, että se kerta on sitten nyt kun se kortti ei ole mukana.. Tuo terveydenhuolto kun ei Yhdysvalloissa ihan halvimmasta päästä ole 😀 Täytyy soittaa tänään Eurooppalaiseen ja pyytää lähettämään vielä pdf:nä vakuutustodistus, onneksi Visasta ja Master Cardista nyt sentään löytyy edes jonkunlaiset matkavakuutukset. Mua harmittaa niiin suunnattomasti, koska en yleensä ikinä hukkaa mitään!! Argh!! Nyt yön yli nukuttuakaan mulla ei edelleenkään ole mitään hajua sen kortin sijainnista.. Huoh..

Pienenä vinkkinä kuitenkin, että tuota pari vuotta sitten ostamaani D.Brandin untuvatakkia on näköjään tullut Bubbleroomiin uusissa väreissä! Itseltäni tosiaan löytyy tuo mustana, joka on ollut aktiivikäytössä siitä asti kun sen toissatalvena hankin 🙂

Vaikka tuo pinkki väri nyt (yllättäen) onkin kovin ihana, niin käytännön syistä ottaisin näistä ylläolevista vastaan hyvin mielellään esimerkiksi tuon maastonvihreän tai tummansinisen. Tosin ei punaisessakaan mitään vikaa ole 😉
Kaikki takit löytyvät siis Bubbleroomilta täältä! Ainiin ja ps. Bubbleroomilla on myös loppuale menossa, mikäli haluaa kurkkailla löytöjä -70% alennuksella!
Ainiin ja upsista kukkuu.. Taisin napsaista itselleni pitkän polkan matkalle.. Kuvaa tulossa myöhemmin 🙂

var uri = ’http://impfi.tradedoubler.com/imp?type(js)g(20943174)a(1854317)’ + new String (Math.random()).substring (2, 11);
document.write(”);

2 vastausta artikkeliin “D. Brand Eskimå”

  1. pliiiis, älä pidä meitä enää jännityksessä, vaan kerro, onko tää tommi sun uus poikkis? 🙂 lähetkö hänen kanssaan reissuun vai yksinkö? have fun!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.