New Jersey

Terkkuja New Jerseystä! Matkasuunnitelmaan tuli tosiaan tänään pieniä muutoksia kun Unitedilla yllättäen oli jotain teknistä hämminkiä ruuman kanssa ja myöhästyin tietty jatkolennolta Honoluluun. Tällä hetkellä olen siis lentokenttähotellissa yksin Jerseyssä ja odottelen huomisaamuista uutta Losin kautta buukattua lentoa…

Olin jo päivällä turhautua tähän hotellissa makaamiseen ja koska ei ollut järkeä lähteä muutamaksi tunniksi Manhattanille asti, niin otin taksin läheiseen Jersey Gardens-outlettiin, joka on siis aivan megalomaaninen ostari, josta löytyy jos mitä merkkiä aivan sikaedullisesti. Kävin tuolla samaisessa outletissä reilut pari vuotta sitten, mutta sittemmin valikoima liikkeissä oli parantunut huomattavasti! Neljän tunnin ostarikiertelyn jäljiltä tarttui mukaan jotain juttuja, mutta tuolla nyt olisi saanut helposti tuhlattua vaikka koko tilin tyhjäksi 😀

Parhaimmat löydöt lähtivät Hilfigeriltä, jossa kauluspaidat lähtivät reilun 20 e hintaan, Saks fifth avenuelta  ja Conversen liikkeestä. Nikelta piti suorastaan väkisin lähteä ulos, kun lähes kaikki tavara oli -30% jo valmiiksi halvoista jenkkihinnoista.

Pinkit Connarit 50 dollarilla!! Jäin harmittelemaan vielä valkoisia, 
Mutta ehkä sitten Honolulusta. Niiiin hienot!

Saks fifth avenuen aleista löytyi French Connectionin mekko parilla kympillä, Moschinon nahkahansikkaat samaan hintaan ja Ray Banin arskat 50eurolla. Tajusin nimittäin unohtaneeni aurinkolasit kotiin, hyvä minä!

Menin aivan sekaisin maailman suurimmassa Forever 21:ssä ja sitä tavaraa oli jo semmoinen määrä, ettei siitä katselusta tullut yhtikäs mitään…

Palaa järki tähän iPadillä bloggailuun, kun tämä ei suostu lisäämään tekstiä kuvien väliin kunnolla, mutta ehkä tähän on hyvä lopettaa, että on aamulla sitten virkeänä valvomaan molemmat lennot 🙂

Palataan!! Maanantaina löhöän toivottavasti jo Waikikillä!

2 vastausta artikkeliin “New Jersey”

  1. Kivat shoppailut! Ootko yksin tosiaan reissussa? Vai tapaatko jonkun Havaijilla? Ei silti, mäkin matkaan melkein aina yksin dallasista Ouluun…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.