Hanauma Bayhin

Huomenta! Nyt aamukaffet juotu ja tulin hotellin aulaan hetkeksi nettailemaan. Nyt siis kolmas päivä edessä Honolulussa. Maanantaina satoi puolet päivästä, mutta eilen loikoilin jo päivän Waikikin turistimekassa. Tänään olisi tarkoitus ottaa bussi Hanauma Bayhin snorklaamaan, jotta pääsee hetkeksi pois täältä betoniviidakosta.

Maanantaina ehdin jo tehdä vähän shopping ja kävin ostamassa UGGsit puhkikuluneiden vanhojen Emujen tilalle! Olin aivan ihmeissäni, etten joutunut ottamaan edes lasten kokoa, vaikka niitä testailinkin, vaan naisten 36 oli jalkaan passeli!

Mun aamupalat ovat koostuneet tähän mennessä aikalailla papaijasta, ananaksesta ja hunajamelonista, joita oon tankannut koko jääkaapin täyteen, nesteenpoisto siis menoss haha 😀

Nyt kuitenkin takaisin huoneeseen pakkailemaan kamoja ja rasvaamaan, sitten bussi alle ja snorklaamaan! 🙂

10 vastausta artikkeliin “Hanauma Bayhin”

  1. Ah, ihan mahtava lukea näitä sun matkajuttuja! 🙂 Kuulostaa huikeelta mutta samalla myös niin ihanan rentouttavalta! 🙂 Oletko reissussa siis yksin vai millaista reissuseuraa sulla on? Otahan kaikki ilo irti! 🙂

  2. Voi että tonne kun joskus itsekin pääsis!! Kuinka kauan nyt kokonaisuudessaan sun matka Helsingistä tonne oikeen kesti? Vissiin aika kauan.. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.