Hanauma Bay

Läksin aamulla bussilla itäpuolelle Oahun saarta Hanauma Bayihin snorklaamaan. Bussimatka kesti vajaan tunnin suuntaansa olin lukenut paikasta paljon hyvää ja vierähtihän se päivä siellä kivasti snorklaten ja rannalla kävellen, vaikka melko ruuhkainen paikka olikin. Kyseessä on siis suljettu ranta, joka on käsittääkseni suojelukohde ja kaikilta vierailijoita peritään sisäänpääsymaksu ja vaadittiin katsomaan 15minuutin presentaatio rannan ja riutan säännöistä. Seuraavaksi yritän kysellä jonkun rauhallisemman snorklauspaikan perään, vesi oli ajoittain nimittäin riutalla vähän sekaista kun vähintään yksi ihminen polskii vieressä 10m säteellä. Kivoja kuvia ja kaloja tuli kyllä bongailtua, kauniita maisemakuvia unohtamatta 🙂

Sain Canonilta matkalle lainaan vedenkestävän kameran, joka tuolla pääsi ahkeraan käyttöön! Olin yksin, joten karsin tavaroista kaiken arvokkaan pois puhelinta myöten ja kannoin kameraakin mukana rannalla jokapaikkaan. Aika huolettomasti ihmiset kyllä jättivät tavaransa valvomatta, eikä mitään onneksi viety vaikka olin pitkiäkin aikoja vedessä. En saa siirrettyä tosiaan ipadille kameran kuvia, joten joudutte tyytymään näihin todella upeisiin ja kekseliäisiin kuviin, joita räpsin puhelimella kameran ruudulta 😀 😀

Suomessa porukka vasta heräilee töihin, mutta 12h aikaerolla mä alan tehdä lähtöä unille ja miettimään, mitä puuhaa sitä keksisi huomiseksi!

21 vastausta artikkeliin “Hanauma Bay”

 1. Oii kaunis Hanauma Bay 🙂 oon ollut myös tuolla puoltoista vuotta sitten kaverini kanssa ja sillä snorklaus kerralla nähtiin merikilpikonna vähän eteenpäin noista korralleista! Naurattaa vähän vieläkin ne riemunkiljahdukset, ku bongattiin se siitä metrin kahden päästä ittestämme 😀

  1. Oiii kilppari!! Miksei mä nähnyt kilpikonnaa! En uskaltanut kyllä mennä aallokosta eteenpäin kunn olin yksin ja siellä ei näkynyt ketään snorklaavan, olisi varmaan ollut paremmat näkymät! 🙂

 2. Ootko yksin siellä reissussa? Nostan kyllä hattua jos oot. Tuntuu ettei kukaan uskalla enää mennä mihinkään ilman kaveria.

 3. Haluaisin niin tietää mitä sen henkilön päässä liikkuu kuka keksi ettei ipadiin tarvitse laittaa USB-paikkaa.

  Terkuin mieheltä ipadin itselleen ryöstänyt ja haukkuomenaan muutamat hermonsa menettänyt, MISTÄ siinä maksetaan hähähähä :D!?

 4. On kyl mageet aurinkolasit! Onko noi oversized wayfarerit? Jos on, niin ovatko ne mukavat pitää? Normaali-wayfarerit eivät taida olla ne kaikista mukavimman tuntuiset päässä.. Oversize-kokoa kuitenkin tässä harkitsen ostavani…
  T. Laura

  1. Noi on parhaat! Tuo malli on RB4126 CAt 1000, löytyy hyvin googlen kuvahaulla 🙂 eivät siis os wayfarerit, vaikka itsekin mietin ensin näin.

 5. Hyvää lomaa iines 🙂 Ja nyt täytyy kirjottaa synkkä asia jonka takia olen ihan maassa 🙁 Eli neulash on nykyään lääkeaineeton, eli siinä ei ole lainkaan sitä ripsiä kasvattavaa ainetta 🙁 Mahdatko tietää että mistä saisi toimivaa neulashia vielä?

  1. Mä en oikein tiedä asiasta mitään, enkä tiedä paikkaa valitettavasti :/ mutta kuulemani koostumus muuttui alle prosentin verran, eikä muutoksen pitäisi vaikuttaa tehoon kuin pidentämällä vaikutuksen näkymistä ilmeisesti hieman 🙂

 6. Tai tiedätkö onko myynnissä vielä joku ripsiseerumi jossa on sitä bimatoprostia ? 😀 Hätä on suuri koska tarvitsen kyseistä ainetta tai muuten olen ripsetön tai köyhä tekoripsellinen 😀

 7. Heeeheii! En ole kaynyt sun blogissa pitkaan aikaan ja toi sun uus banneri on aivan ihana! 🙂

 8. Oi kelpaisi tuollainen matka ! Lisää lisää tuollaisia ihania kuvia tänne! Saanut tarpeeksi tästä Suomen säästä :p

 9. Heippuu:) Ei liity postauksen aiheeseen mitenkään mut olis kiva jos viittisit silti auttaa typerää mäessä! Lueskelin sun vanhoja postauksia ja siellä kävi ilmi et käytät suolasuihketta tai ainakin käytit. Siis mihin ihmeeseen kohti hiuksia sitä pitää suihkua ja miten paljon?! 😀 Latvaan vai tyveen ja ja..? Olit saanu ihanan pöyhkeesti hiukset mut mul menee tuon kanssakin ihan päätä myöten kun laitan vaan pituuksiin. Missä teen väärin…

  Kiitos 🙂

  1. Moikka! 🙂 Suihkin sitä yleensä vähän sinne ja tänne, mutta pääasiassa siis tyveen, jolloin se vähän kohotti juurikin lättäpäätä 😀 Kokeileppa pituuksien sijaan laittaa tyveen ja katso, jospa tepsisi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.