Tangle Teezer

Sain Tangle Teezer Suomelta postitse kolme kappaletta harjoja tammikuussa. Ostin ensimmäisen TT:ni reilu vuosi sitten, eikä sen jälkeen tosiaan ole ollut enää muihin harjoihin katsomista! Olettekin muutamaan kertaan täällä varmasti joutuneetkin kuuntelemaan hössötystäni tästä tuotteesta 😉 Kyseinen harja on voittanut vuosien mittaan lukuisia palkintoja ja kopioinkin tuotteen sivuilta hieman tarkempaa tietoa harjasta:
”Sarveiskerros on hiuksen elinvoimainen ulkoinen kerros, joka suojelee sen sisäisiä rakenteita. Sarveiskerroksen hyvä kunto määrää hiuksen terveyden.

Monet ulkoiset tekijät vaikuttavat sarveiskerroksen kunnon heikentymiseen. Yksi näistä tekijöistä on fyysinen pahoinpitely, joka on seurausta kampaamisesta ja harjaamisesta hiuksen ollessa takulla tai solmussa.


Harjatessasi Tangle Teezerillä sen uniikki kokoonpano tarkasti suunnitelluista harjaksista, jotka joustavat juuri oikean verran, avaa takkuja ja auttaa hiuksen sarveiskerrosta silottumaan tasaiseksi suojaamaan sisempää kuitukerrosta vahingoilta.

Vahingot hiusten sarveis- ja kuitukerroksille ovat peruuttamattomia, siksi vahinkojen ehkäisy on avainasia kiiltäviin ja terveisiin hiuksiin.

Tangle Teezerin uniikki malli mahdollistaa vaivattoman takkujen poiston samalla minimoiden harjalla nykimisen, hiusten katkeilun ja sarveiskerroksen vauriot.”

Poimin verkkosivuilta myös vinkkejä TT:n käyttöön..

-Hiusten hoito

Tangle Teezer on erinomainen takkujen poistoon hiusten olleessa kuivina tai märkinä. (Itselläni on nimittäin tapana harjailla hiuksia märkänä, mikä ei tosiaan ole tavallisella harjalla suositeltavaa.)


-Älä ole perusteellinen! Tangle Teezer ei ole samanlainen kuin muut harjat. Fantastinen, kivuton takkujen poisto saavutetaan käyttämällä vähemmän voimaa.


-Tangle Teezer antaa siunauksellisen rentouttavan päähieronnan jopa herkimmästäkin päänahasta kärsivälle.


-Toisin kuin perinteiset kammat ja harjat, Tangle Teezeriä voidaan käyttää juurista latvaan, tai puolipituudesta latvaan.


-Takkujen poisto voidaan suorittaa harjaamalla hiusten alta, jolloin harjakset osoittavat ylöspäin, tai hiusten päältä harjasten osoittaen alaspäin.


-Tangle Teezer on ideaali hoitoaineen tasaisesti levittämiseen märkiin hiuksiin, taaten tuotteen tasaisen leviämisen, joka puolestaan johtaa kevyeen hiusten kuivaamiseen.


– Hiusten huolto

Tangle Teezer on ehdoton niille jotka käyttävät hiuslisäkkeitä; Se yksinkertaisesti liukuu hiusten läpi juurista latvoihin, ohittaen kivuttomasti hiuslisäkkeiden kiinnikkeet ilman kiskomista.


– Se on ylivoimainen päivittäisessä peruukkien, kuteiden, hiusnauhojen ja tupeiden huollossa, jättäen ne uuden veroisiksi.

Samanlaiset erinomaiset tulokset saavutetaan myös kun on kyseessä tiukimmatkin kiharat tai afrohiukset.

T


-Tyylittely työkaluna, päivittäinen harjaus piristää sileitä tyylejä, auttaen tasoittamaan hiuksen pintaa joka saa hiukset kiiltämään ja tuo ammattimaisen ulkonäön.

Lyhyille hiuksille, levitä muotoilu tuote hiuksiin ja käytä Tangle Teezeriä profilointiin ja muotoiluun – erinomainen myös miehille!


– Hiusten katkeilun minimoinnin ansiosta, Tangle Teezeriä käytettäessä hiuksesi alkavat ajan myötä tuntua paksummilta ja terveemmiltä.


-Viimeinen vinkkini on pitää yksi Tangle Teezer kotona, yksi työpaikalla ja yksi salilla – koska et halua huomata unohtaneesi sitä.

Uutuutena TT-perheeseen on tullut Aqua Splash-Tangle Teezer, joka on
suunniteltu erityisesti märkiin hiuksiin käytettäväksi, esimerkiksi
levitettäessä suihkussa hoitoainetta, jolloin vettä ei pääse
kerääntymään harjan sisälle.

Kolmantena harjana sain testiin TT-compactin (ylemmässä kuvassa taustalla), joka on pienen kokonsa ansiosta näppärä kantaa mukana ja lähteekin itselläni käsilaukkuun töissä käytettäväksi! Tuo perusversiohan minulla on jo ennestään löytyy, mutta tuo kirkkaan pinkki väri on enää muisto vain ja harjaksetkin alkavat olla jo niin pehmentyneet kovasta käytöstä, että ehkä aikakin ottaa uusi harja käyttöön! 😀

Kiteytettynähän harja on siis suunniteltu niin, että sillä harjaus rasittaisi mahdollisimman vähän hiusta ja on myös kerrottu, että hiusten kunto hiljalleen paranisi, kun harjaa käyttää hellävaraiseen harjaukseen ja takkujenpoistoon. 

Tangle Teezer Suomen Facebook-sivuilla on menossa arvonta, jossa voi voittaa itselleen harjan, joten kannattaa osallistua! Arvontaan pääset tästä 🙂

Muita TT:hen koukuttuneita?

15 vastausta artikkeliin “Tangle Teezer”

 1. Minulla on ollut Tangle Teezer käytössä varmaan vuoden verran, enkä sen hankkimisen jälkeen ole koskenutkaan mihinkään muuhun harjaan. On kyllä ehdottomasti kaiken hehkutuksen arvoinen.

 2. Ostin itselleni Tangle Teezerin _eilen_ ja samantien lähti kaikki muut harjat roskiin! Kaiken tän pitkän hehkutuksen jälkeen olin ostaessakin vielä hieman skeptinen sitä kohtaan, mutta kyllä se nyt vaan on ehdottomasti paras harja ikinä! 🙂 Oma pitkä takkutukka kiittää, ettei enää märkänä harjatessa tarvitse kiskoa puolen pään verran hiuksia samalla irti.

 3. Heips Iines! Kun sä kasvattelit siinä yhessä vaiheessa omaa väriä kehiin hiuksissa, ni miten kampaaja laitto sulle ne raidat? Ittelläni sama operaatio käynnissä ja mietin et kannattaako vaa päällimmäiset hiukset raidottaa vai koko pehko? Kiitos!
  Terv. Vera 🙂

  1. Moikka! Mulla raidotettiin vain päälliset hiukset useimmiten ajansäästöksi, välillä laitettiin myös sitten muuallekkin, mutta usein vain päällimmäisiin.. Ei rasita täten sitä omaa tukkaa alta myöskään 🙂

 4. Mulla on Tangle teezer sekä matka-, että perusversiona, samoissa väreissä kuin sullakin. Toi Aqua Splash kiinnostaa myös vaikka oonkin käyttänyt tota perusharjaakin suihkussa.

  Mä oon ennen ollut tosi "arka" harjaamaan hiuksia ja varmaankin juuri sen takia, kun muut harjat repii hiuksia enkä oo todellakaan saanut niitä takkuja harjattuja. No aika vähän mulla on takkuja, mutta aina välillä tulee takku aina tiettyyn kohtaan. Nyt kun on pidemmät hiukset, on ihan pakko harjata enemmänkin joten TT on ollut pelastus.

 5. Kyllä mä nyt tän artikkelin jälkeen menen omani ostamaan. Iso kiitos kokemuksien jakamisista! Olitko muuten tyytyväinen tuohon Aqua Splashiin? Näin että Tangle Teezreitä oli tullut tonne Emotioniinkin – ja monilla eri väreillä <3 Astelenpa tänään heti sinne valitsemaan omani 🙂

  1. En ole Aqua Slashiä testannut vielä suihkussa, kun on aamuisin ollut niin zombiena, mutta raporttia tulossa viikonloppuna kun pistän hoitiksen sillä levitykseen! 😀 mutta poikkis testannut ja toimii haha! Ja kosteisiin hiuksiin kyllä tosiaan hyvin 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.