Guccin koruosastolla Stockalla

Taas sitä viedään ja uusi viikko edessä. Miksi viikonloput vierähtävät aina niin nopeasti? Itsellä tuli taas vaihteeksi vedettyä lauantaina ja eilen semmoiset herkkuöverit kotona chillaten, että nyt pysytään taas tiukasti terveellisellä linjalla ensi viikonloppuun asti, kuten viimekin viikolla.

Huomenna tapahtuu jotain jännittävää, sain nimittäin kaverin kautta mahdollisuuden testata hypnoosia, joten kipitän suoraan töistä siis hypnotisoitavaksi! Jännittää, koska itselläni ei ole oikeastaan mitään hajua mitä tuo pitää sisällään, joten ihan mielenkiintoista nähdä. Siitä kuitenkin lisää myöhemmin lisää.

Yritetään nyt pikkuhiljaa alkaa jokatapauksessa purkamaan näitä jemmapostauksia, jotka ovat lojuneet tuolla luonnoksissa syksystä asti 😀

Kävin syksyllä kurkkimassa ohimennen tuota Stockan ”uutta” Guccin koru-ja asusteosastoa, joka on tosin jo ilmestynyt ajat sitten, en vain ollut saanut aikaiseksi koskaan raahautua sinne asti. Harvemmin kun tulee keskustan kaupoissa nykyään kierreltyä..

Tuli ostettua tosiaan etukäteisjoululahjaksi kuvan sirot hopeiset korvakorut, sekä samaa settiä kaulakoru. Samaa ”sarjaa” olisi ollut vielä aivan ihana ranneketju, jonka jätin vielä liikkeeseen myöhemmin hommattavaksi 🙂

Seuraavaksi pitäisi saada löydettyä jostain kestävät rosekultaiset korvanapit, koska nuo aiemmat Marc by Marc Jacobsin kahdet ovat kuluneet kovasta käytöstä jo aivan romuiksi.. Reissustakaan ei löytynyt potentiaalisia, mutta etsintä jatkuu! 🙂

7 vastausta artikkeliin “Guccin koruosastolla Stockalla”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.